IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kā es grābju $50 dienā ar AdSense. Palūkojiet paši !

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
greenrun, apsveicu ! Esi godam nopelnījis vienu click'u no manis :) Amero - ļoti laba izvēle, pašam pat palika interesanti lasīt, un AdSense blokus esi ļoti labi sapludinājis kopā ar isu pārējos lapu.

paldies veči par klikiem , man pagaidām vidējā klika cena sanāk 49 centi , cik esmu dzirdējis par Adsensi tad laikam laba vidējā cena, man ir klikots arī par 65-75 centiem.
Man tagad ir aktuāls jautājums video klipiņiem, nu ok. es sameklēju netā kur var nolādēt attiecīgu video, tālāk es to varu salikt visos Youtube tipa resursos, bet kā es ar to varu virzīt trafiku, cik apskatījos Youtube tad tur linkus uz savu lapu nevar likt( vai es kļūdos? )

adresi video pasam pievieno klat, ar movie maker to vari izdarit, ja gribi labak tad camtasia studi, vairak iespeju bus

greenrun teica:
paldies veči par klikiem , man pagaidām vidējā klika cena sanāk 49 centi , cik esmu dzirdējis par Adsensi tad laikam laba vidējā cena, man ir klikots arī par 65-75 centiem.
Man tagad ir aktuāls jautājums video klipiņiem, nu ok. es sameklēju netā kur var nolādēt attiecīgu video, tālāk es to varu salikt visos Youtube tipa resursos, bet kā es ar to varu virzīt trafiku, cik apskatījos Youtube tad tur linkus uz savu lapu nevar likt( vai es kļūdos? )

Ja tev liels Adsense Page CTR padod ziņu iesūtīsim kādu traffi robotu, lai % samazinātos, dažreiz tas ir vajadzīgs :D

vectēvs teica:
greenrun teica:

Ja tev liels Adsense Page CTR padod ziņu iesūtīsim kādu traffi robotu, lai % samazinātos, dažreiz tas ir vajadzīgs :D

Page CTR man ir 6,56% , tas laikam skaitās daudz , bet man tur nav ko baidīties , pats neesmu spaidījis!

greenrun teica:
vectēvs teica:
greenrun teica:

Page CTR man ir 6,56% , tas laikam skaitās daudz , bet man tur nav ko baidīties , pats neesmu spaidījis!

Nosūtīju tev 110 magic apmeklētājus, Reffer: http://vectevs.com/ (nepasta) kā tagad ar CTR?! :D

vectēvs teica:
greenrun teica:
vectēvs teica:
greenrun teica:

Nosūtīju tev 110 magic apmeklētājus, Reffer: http://vectevs.com/ (nepasta) kā tagad ar CTR?! :D

man pienāca klāt 16 apmeklējumi un 1 kliks, CTR tagad ir precīzi 5%

Nosūtīju tev 110 magic apmeklētājus, Reffer: http://vectevs.com/ (nepasta) kā tagad ar CTR?! :D[/quote]

man pienāca klāt 16 apmeklējumi un 1 kliks, CTR tagad ir precīzi 5%[/quote]

tāāā , nevis 16 bet gan 116 apmeklējumi pienāca klāt, tā ka visi tavi apmeklētāji ir saņemti :D

a kā var mākslīkgi paaugstināt viena klika vērtību $ , jo vairāk apmeklētāji=mazāk kliki=vairāk baudas par kliku?!!

es skaidri nezinu , bet iespējams ka Gūglis var nočekot cik tārgetēts ir tavs trafiks kas spiež uz reklāmām, ja trafiks uz tavu lapu par kaķiem nāks no citiem specializētajiem kaķu forumiem tad gūglis pie tevis izvietos dārgākas reklāmas, imho

atkarigs ari no kuras valsts klikotajs ir, nu manuprat tie faktori tur loti daudz.

Nu jūs tur neaizraujieties ar tiem viena otra klikiem :D , ka nenoķerat banu!

Kas attiecās uz simonr, vari uztaisiit citu adsense kontu, uz kāda cita vārda, adresse, utt....

Un tie kas šad tad klikšķina uz čomaka adiem, iesaku cookies arī patīrīt ;) , tad varbūt google jūs tik ātri neizsūknēs, bet labāk gan paļaujieties tikai uz īstajiem klikiem!

Pagaidām man turās income 2 - 2,5$ katru dienu tagad ķeršos klāt direktorijām , uz to rēķina ceru vēl kādu 1 zaļo pielikt ikdienu klāt.

greenrun teica:
Pagaidām man turās income 2 - 2,5$ katru dienu tagad ķeršos klāt direktorijām , uz to rēķina ceru vēl kādu 1 zaļo pielikt ikdienu klāt.
Nu galvenais tik močī saturu aukšā un tad jau būs! Par direktorijām , reku http://www.webmeistari.lv/index.php?topic=171.0
skachs tirgoja savejo , vēl nav pārdots sākuma bids arī nav slikts, takā droši iesaku apspriest kā pirkumu vieni tas nu LV valodā un adsense tur neuzliksi ;)

he he, pamēģināju šito trenz ideju daļēji, sanāk nedaudz, vakar bija 650 apmeklētāji, šodien pagaidām 600. Ja būtu ielicis rakstu kāda article directory, noteikti būtu daudz labāk, bet arī tikai ar bloga ierakstu pietiekami labi :)

http://readbreakingnews.com/

Kā Jums liekas...?

Atpakaļ
Tops