A
Anonymous
Viesis
greenrun, apsveicu ! Esi godam nopelnījis vienu click'u no manis
Amero - ļoti laba izvēle, pašam pat palika interesanti lasīt, un AdSense blokus esi ļoti labi sapludinājis kopā ar isu pārējos lapu.
Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
greenrun teica:paldies veči par klikiem , man pagaidām vidējā klika cena sanāk 49 centi , cik esmu dzirdējis par Adsensi tad laikam laba vidējā cena, man ir klikots arī par 65-75 centiem.
Man tagad ir aktuāls jautājums video klipiņiem, nu ok. es sameklēju netā kur var nolādēt attiecīgu video, tālāk es to varu salikt visos Youtube tipa resursos, bet kā es ar to varu virzīt trafiku, cik apskatījos Youtube tad tur linkus uz savu lapu nevar likt( vai es kļūdos? )
vectēvs teica:greenrun teica:paldies veči par klikiem , man pagaidām vidējā klika cena sanāk 49 centi , cik esmu dzirdējis par Adsensi tad laikam laba vidējā cena, man ir klikots arī par 65-75 centiem.
Man tagad ir aktuāls jautājums video klipiņiem, nu ok. es sameklēju netā kur var nolādēt attiecīgu video, tālāk es to varu salikt visos Youtube tipa resursos, bet kā es ar to varu virzīt trafiku, cik apskatījos Youtube tad tur linkus uz savu lapu nevar likt( vai es kļūdos? )
Ja tev liels Adsense Page CTR padod ziņu iesūtīsim kādu traffi robotu, lai % samazinātos, dažreiz tas ir vajadzīgs![]()
greenrun teica:vectēvs teica:greenrun teica:paldies veči par klikiem , man pagaidām vidējā klika cena sanāk 49 centi , cik esmu dzirdējis par Adsensi tad laikam laba vidējā cena, man ir klikots arī par 65-75 centiem.
Ja tev liels Adsense Page CTR padod ziņu iesūtīsim kādu traffi robotu, lai % samazinātos, dažreiz tas ir vajadzīgs![]()
Page CTR man ir 6,56% , tas laikam skaitās daudz , bet man tur nav ko baidīties , pats neesmu spaidījis!
vectēvs teica:greenrun teica:vectēvs teica:greenrun teica:paldies veči par klikiem , man pagaidām vidējā klika cena sanāk 49 centi , cik esmu dzirdējis par Adsensi tad laikam laba vidējā cena, man ir klikots arī par 65-75 centiem.
Page CTR man ir 6,56% , tas laikam skaitās daudz , bet man tur nav ko baidīties , pats neesmu spaidījis!
Nosūtīju tev 110 magic apmeklētājus, Reffer: http://vectevs.com/ (nepasta) kā tagad ar CTR?!![]()
Aigars555 teica:malacis, greenrun, melnais labi izmantots. Kliks ari no manis
Nu galvenais tik močī saturu aukšā un tad jau būs! Par direktorijām , reku http://www.webmeistari.lv/index.php?topic=171.0greenrun teica:Pagaidām man turās income 2 - 2,5$ katru dienu tagad ķeršos klāt direktorijām , uz to rēķina ceru vēl kādu 1 zaļo pielikt ikdienu klāt.
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.