IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kā es grābju $50 dienā ar AdSense. Palūkojiet paši !

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
randomsmile teica:
neesmu dabūjis meilu.
Tas aizņem lidz 48 stundām vai vairāk, ja neesi saņēmsi pēc piecām dienam, droši mēģini vēlreiz un parliecinies vai visi ievaditie dati ir pareizi ; )

Mhm .. Man AdSense arī meilu jau 2 nedēļas nav atsūtījuši, un kad eju iekšā tad rāda ka In Review ! :(

Man radās jautājums, vai es visu pareizi sapratu. Tu visas tās ziņas tā teikt liec uz vienas un tā pašas mājaslapas? Sanāk tāds kā ziņu blogs? Un vai ir veids kā ezine articlos ātrāk dabūt savu rakstu iekšā, nevis gaidīt tās 4-10 dienas, kad tā ziņa vairs var nebūt aktuāla?

mrgs, tur bijakaut kadi padsmit raksti jaieliek un tad tavu rakstu apstiprina atrak.

Paldies Trenz, izklausās vienkārši un rezultatīvi, tomēr man radušies pāris jautājumi. Vai savu blogu tu taisi par karstām ziņām vispār, karstām ziņām par kādu tēmu (piem. Britnija), vai katrai ziņai atsevišķi?
Un vēl es nedaudz brīnos par to, vai vienkāršs ezine raksts tiek pirmjā google lapā, jo par tām karstajām ziņām taču raksta visi lielie ziņu portāli. Un paspēt ar ezine rakstu būt pirmajam taču nav reāli, jo kamēr to apstiprinās... Tad sanāk, ka jātaisa blogs par karstām ziņām vispār, un ezine ir galvenokārt priekš SEO, lai būtu linki uz tavu lapu?

Galvenais ir atrast long tail keywordu. Kā sakās nevis Global Warming (kur tikt 1. vietā ir vienk. nereāli), bet piem. Global Warming facts and causes (šis jau ir long-tail-keywords, kuru būtu vieglāk izkonkurēt).

Atkarībā kas pa ziņām. Piem. ja Britnija izlaiž jaunu albūmu, tad es to pašu saitu varu izmantot, lai "reklamētu" Beyonce albūmu. Jo no tās pašas "sētas" jau ir itkā.

Par ezine, ja googles augšā būs Autoritātes lapa, ar pagerank 5 un lielāku, vai kāda .edu, vai .gov lapa, tad ar vienu ezine rakstu būs pa švaku :).

Ja ir kādi jautājumu, tad lūdzu vaicā. Palīdzēšu kā mācēšu.

Paldies par so info ,bet ka var ielikt to addensi ieksa?
Es blogu pieregoju caur blogs.lv ,ka es varetu to adensi ielikt un pieregot pareizi?Ludzu palidzat,es saja joma jauninais

kapēc es pelnu ar ADSENSE tikai labi ja 50 centus par 15 apmeklējumiem? kapēc tik maz?

Kads var palidzet?Problema tada ,ka es ielogojos taja www.google.com/accounts kr4 ieeju profila spiedu adsense un man izmet uz to citu tur meiginu piekonekteties ,itka ieeju un man parad šo:

Account Not Active
An AdSense account does not exist for this login, as your application is currently in review. Within a week of your application date, we'll review your application and follow-up with you via email. Once you are approved to join AdSense, you'll be able to log in to your account and get started.

Kas man jadara?Jagaida vai ka?

Velviena problema es uztaisiju blogu caur blogs.lv bet vai vins der?Vai labak caur blogspot.com?Ja piemeram nemsis blogspot ka lai es tur pievienoju keywords?Jo es tiesam nejedzu ka to darit kads varetu visu siki paskaidrott ludzu?

adsenseskriins.jpg

Mani itka apstiprinaja ,bet kapec sis nestrada:

adsensei.jpg

Vot kapec sitas man neiet AdSense for Content ?

Vai nu neesi ievietojis nevienu reklāmu vai rī to reklāmu neviens nav redzējis, rezultātā tur vienkārši nav ko parādīt ;)

Ja visu sapratu paldies,man radas 2kliki ,bet 0 earnings joprojam..Kapec ta?Itka 2 kliki bet konta 0$...

Atvainojos par dubultpost,bet ka lai blogspot.com bloga var pievienot tos keywordus?Es mekleju nezinu kur :(

Pats jau droši vien saklikoji tāpēc arī naudu nedod, vai arī draugam prasīji. Google nav stulba ;)
Un kadus keyword tu gribi kur ievietot? :D

Paldies skrach ,kaywordi ir tie kas bloga japievieno ja kautka?Vai vienkarsi tas ir virsraksts temai?Es vakar rakstu ieliku angliski kas populars searcha ,bet ta ari nevinu klikinu nedabuju,bet nekas varbut velak kautko jau dabusu...Un kas isti ir Page Impressions?To es ta nevareju iebraukt?

Atpakaļ
Tops