IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kā es grābju $50 dienā ar AdSense - 2. daļa.

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
nu bla. izmantoju adsense ready template. ko tur vairs var optimizeet.

nside teica:
raadiijumi: 47,531 kliki: 43

Nopelniti nepilni 10 bakshi. smiekli naak, setnieks vairak nopelna. Contents anglu valoda.
Loti smieklīgs skaits ar klikiem spriežot pēc impressions, noteikti ka sliktā vietā adi stāv, kā arī tava tēma nav tā ienesīgākā! Ja jau tev tas traffics ir tik liels uztaisi jaunas lapas ar jaunām tēmām + jauni adi rādīsies, visnotaļ ir iespejams pelnīt vairāk .

nside, nu ja tev google adsense templeiti nepalīdz, tad ķeries pie kā cita klāt. Kas citam palīdz, tas nenozīmē, ka katram tas palīdzēs. Improvizēt iemācies, nevies kliedz, ka neko nemāk un negrib.

es ar šito adsensi tik ilgi cajarejos un lasu visas pamacibas un skatos entos tutorialus ka savu web lapu uztaisīt kamer visu beidzot esmu sapratis :))

bet blin nelaime tāda, ka man ir 15 gadi un nav VISA karte ko pievienot paypalam, lai nopirktu domeinu! :D

nekas vēl tik 6 dienas un būs 16 un tad varēšu dabūt savu VISA karti :)

nevajag tacu 16, man visa classic jau 15 gados bija :D tagad gan pargaju uz open2 ta ir letak

Nu pret kopetajiem jau labu laiku cinas copyscape.com !
Momenta paradis kas kur kam atbilst, un spelite beigusies :D

VodkaDance, ok es sameklēju, ka mani raksti ir citās vietās bez manas atļaujas. Un ? Ko tālāk ? Ko es reāli varu izdarīt ? Krāmēties ar policiju un tiesu ? Mhhh, to laiku ko būšu notriecis tiesās un mentenēs, tikmēr būšu uzrakstījis vēl kādus 1000 citus rakstus, kuri man nesīs peļņu.

Esmu jau mēģiājis cīnīties pret to, nekas nav iznācis. Pēc 2 neveiksmīgiem mēģinājumiem atgūt savu intelektuālo īpašumu sapratu to, ka tas laiks un enerģija kuru tu patērē ir par daudz. Un tikmēr par to laiku būtu uzrakstījis vēl vismaz 10 rakstus.

Tas ir tāpat kā cīnīties pret MP3 pirātismu - bezjēdzīgi.

If you discover someone has stolen your content, you should act quickly to have it removed. Since copyright laws vary from place to place, it is always best to seek professional legal advice from a qualified lawyer before proceeding. Here are some steps to consider:
Look for contact details on the offending site and send a polite message asking for the material to be removed. If there are no contact details available, try emailing webmaster@ the domain.
Use a Whois service to find out the website owner's name and telephone number and contact them directly. Enter the domain name in the search box and the contact information should appear towards the bottom of the page.
Contact the web hosting company used by the site and inform them of their customer's abuse. This information is also available through a Whois search.
Send a formal 'Cease and Desist' letter notifying the offending party that they must remove the stolen content from their site. Some sample letters are available on the web.
File a notice of Digital Millenium Copyright Act (DMCA) infringement with search engines such as Google and others to have the offending site removed from their search results.
If you need proof of infringement, you can use the Internet Archive to show that the content appeared on your site at an earlier date than it appeared on the offending site.

Seit ir raksts anglu valoda ! Reali so lietu var nokartot paris stundu laika, ja tiesam ir tada vajadziba, un kopetajs savu muzu vairs neiedomasies neko tadu darit ! :)

Trenz, vai tad es teicu kaut ko par negribesanu,nemacesanu. Vienkarsu nostadu fakta prieksa, ka ja ir liels trafiks tas nenozime, ka pelnisi lielo kapostu. Bet redzu, ka pats isti daudz nejedz. Interesanti, kas tu pa biznesmeni, kas izstasta savu biznesa moduli. Vienlaikus tacu radi sev nevelamu konkurenci.

VodkaDance, ok tu vari paprasīt vai palūgt, ka šis novāc manu rakstīto nost no savas mājaslapas, vai vismaz uzliek atsauci, ka es esmu to rakstījis.

Ok, likumā visi ir glīti un skaisti rakstīts, bet vai tev pašam ir tā gribēšana ķērnāties ? kautkādi advokāti un cits ? Un kamēr tā lieta vispār tiek izskatīta, ja tiek maz tāda izskatīta. Un ja tas džeks atrodas kautkāda Kenijā, kur viņu šis likums galīgi nekrata ? Ok, ja tas tavs raksts ir ļoti vērtīgs, vai kāds zinātnisks atklājums, tad patentē to. Bet savādāk, es nesaskatu jēgu iet un ķērnāties. Labāk uzrakstu, vēl citus, jaunus rakstus.

Nside, kādu es sev konkurenci radu ? Ok parādiju to mājeni un ko tālāk, tagad man būs 20 vai vairāk konkurenti šajā nišā. Un tu domā, ka es atklāšu savas ienesīgākās nišas ? Es to moduli pasaku, lai citiem palīdzētu, ja tas tev neaziet, tad pateikšu, ka vari iet lasīt pudeles, jeb Paid to Click. Tur nav jāuztraucas, ka kāds cits tev nozags tavu baneri uz kuru klikot.

Un vispār tevi baigi tas krata, vai es sev radu konkurenci vai nē ? Kāda tev maz tur daļa ir ? Pastāsti man lūdzu.

un kāpēc es nejēdzu neko ? Tāpēc, ka es tevi pie rociņas nevaru pavadīt, un ar pirkstu parādīt, kas, ko un kā ?

open2 var

un nside neapdirs Trenz'u tas ka tu nemaki dabut normalus apmekletajus nav vina vaina, tik mazs crt drosi vien tapec ka lieto kaut kadas trafika apmainas programmas :D
cilveks te palidz a jus noliekat vinu

man patiik skracha paraksts: Meklē mani šeit - Forums ar pamācībām un var apsriest ļoti daudz citas lietas kā piemēram affiliate, adsense, mašīnas, datoru problēmas, īsāk sakot gandrīz viss), jo es te vairs neesmu!

Bet kautkaa tikai katru dienu te apgrozies un posto :) tas taa :wink:

Trenz : jaa ja raksti tiesam ir mazsvarigi un tev pasam neko nenozime, tad ja - nav tas to verts ! Bet ir reizes, kas tev tiesam ir kaut kada informacija, jeb tas pats raksts, kurs tiesam ir unikals lidz ar to tev nesot pamatigu traffic un varbut affiliate sales, tad nu diez vai tu gribetu, ka vinu kads saktu izmantot ka "savu" un pelnitu uz to naudu + tevi izstumjot no taa apgabala :roll: .. Pasam taa ir bijis, tapec zinu, ka tas nav diez ko patikami noskatities, ka tuvu darbu izmanto kads cits + tu pats tiec "izmests miskaste" ! :(
Ta ka .. ne vienmer tas ir vajadzigs, bet ir reizes .. kad vajag !

Nu, ok, ja runājam tā... Kurā vietā vis labāk tavi raksti rankojās ? Protams tie ir article directories - ezine, goarticles u.c. ja tu ieliec savu rakstu tur, un ja ir labs SEO, tad logšiki, ka tas ieņems labu rank iekš googles. Līdz ar to, tu es nodrošinājies. Bet tas ķēms kas kopē. Viņš vairs nevar ne to rakstu iesūtīt ne ezine articles, ne goarticles (loģiski, ka tavs oriģināls tur jau ir), un ja kāds žūļiks šitik lēti izrīkojas, tas nozīmē, ka viņš nav nopietns, un visticimāk viņa saits ir tāda pati misakste kā viņs pats. Ja tu savu rakstu esi "iezīmogojis" respektīvi iesūtījis lielākajām rakstu direktorijām, viņs vairs neko nevar izdarīt. Ok viņs var viņu tjipa pārtaisīt, bet vienalga, tur ir diezgan spēcīgi jāpārtaisa, lai ezine un citas lielās direktorijas to pieņemtu.

ja viņa saits būtu #1 google uz kādu tur keywordu, tad šaubos, ka kāds vienkārši ņemtu no cita rakstus. tad lai nesabojātu ne savu reputāciju, ne googles acīs nekļūtu par zagli, tad jau izmantos drīzāk freelance article writers, ja pats neko par to tēmu nezin, bet tas jau ir cits stāsts.

Ne nu jaa .. taisniba jau tev vien ir ..
Es ari .. savu rakstu paris stundu laika #1 google pec specigiem keywordiem ( 4 milj. konkurence ) !

Jūs te runājat par to kā zog rakstus no tām rakstu krātuvēm, bet vai es skaitītos zaglis, ja es vienkārši špikotu , pat nezinu kā lait to nosauc- teksta sadlījumu- apakšvirsrakstus laikam.....
Situācija tāda, ka es vēlos savā saitā ielikt pamācību kā kaut ko darīt, un visu info smeļos no viena saita. Visus soļus brutāli parkopēju- tas ir sečibu un tā tālāk, bet soļu aprakstu pats izlasu, sagemoju un atgremoju 55% savādākos vārdos.

Es skaitos zaglis ?... :D

esmu ielicis... ;)

informacija no tiri piri...
vai
vēl vairāk info šeit.

taa ir labi ?... :)

Atpakaļ
Tops