IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kā es grābju $50 dienā ar AdSense. Palūkojiet paši !

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A bet nu tas kods - tas ir tas pats, ko sanema pirmreizi, ja? :)To tad ar liek visur un jaunu vairs nevajag?

nouMinei teica:
A bet nu tas kods - tas ir tas pats, ko sanema pirmreizi, ja? :)To tad ar liek visur un jaunu vairs nevajag?

tikai viens kods vairākām lapām lol!

tu šitādu lapu pievienoji google Adsense un to pieņēma uzreiz? :cry:

moneymaker teica:
nouMinei teica:

Nav nekādu LOL! Es teicu, ka esmu pilnīgs noobs, značit esmu :D
A interesanti man būtu pajautāt - kas vainas lapai? :) Vēl jo vairak - ka tā ir vnk lapa, kur es gribu saprast, kā tas viss notieki un ne vairāk.

nouMinei teica:
moneymaker teica:
nouMinei teica:

Nav nekādu LOL! Es teicu, ka esmu pilnīgs noobs, značit esmu :D
A interesanti man būtu pajautāt - kas vainas lapai? :) Vēl jo vairak - ka tā ir vnk lapa, kur es gribu saprast, kā tas viss notieki un ne vairāk.

nav nekadas vainas bet kam vajadzigas sadas copy paste to blog lapas. tev tak nekaad nebus trafika un nepelnisi ar savu ADsense :cry:

Nē, nē - nebūs nekādu copy paste vairāk :)
Kā jau teicu - tas bija tāds experiments. Protams, ka jāsāk pašam kaut ko rakstīt.
Stapr citu - sry, atkal nubass jautajums, bet vēlreiz par to kodu. Ja es gribu radikāli tur pamainīt visu - kantainus stūrīšus, citas krāsas, šriftus - vai tad man nevajag jaunu kodu? :)

Ja blogu veido uz Blogger.com (Blogspot) bāzes - indeksē ātri, jo tas "kantoris" pieder Google. Procesu vēl var paātrināt, savu blogu "iesniedzot" Pingoat.com ... un Pingomatic.com Abi darbojas ātri.

Labdien cilvēki es esmu pavisam jauniņais šajā jomā un man ir jautājums :
Kad es uztaisu blogu ko man vaig darīt tajā EzoneArtocle ?

:roll: :?: EzineArticles palīdz bīdīt lapas angļu valodā a kur var popularizēt lapas latviešu valodā :?: esmu iesācējs šai jomā, lūdzu paskaidrojiet.

nu, es centos +/- visu darīt pēc trenz instrukcijām
saliku keywordus, meta tagus utt, alt tagus arī
saliku čupu ar backlinkiem, bet mana lapa, pat meklējot pēc precīza URL googlē parādās tikai 2. lapas apakšā :D

migelz teica:
nu, es centos +/- visu darīt pēc trenz instrukcijām
saliku keywordus, meta tagus utt, alt tagus arī
saliku čupu ar backlinkiem, bet mana lapa, pat meklējot pēc precīza URL googlē parādās tikai 2. lapas apakšā :D
Ja ir ļoti liela konkurence noteiktiem atslēgvārdiem, tad nebūs tik viegli tikt TOP10 google iekšā :) ..

Es izvēlēties ļoti populāru majas lapas nosaukumu, ja pat nevari to top augšgalā atrast.

lieta jau tāda, ka viens atslēgvārds ir arī iekš URL un parādās lapas, kurām nav :D

nu ok, ir blogspotā, tad daudziem sakrīt, bet nu atslēgvārds galīg nē :D

pat novilku progu CEO manager, kur analizē un dod padomus kā optimizēt, un vienīgais kas praktiski atlicis ir backlinki. backlinku taisīšanai bezmaksas progu nevarēju atrast tāpēc postoju manuāli

un nišā itkā konkurence nemaz nav tik liela - tikai max 3 lielās lapas (ķipa ne blogi, bet kādas organizācijas un tml)

google analytics rāda ka vispār bez manis tur neviens nav bijis :D bet, nu cerams ka kkas aizies... :D

Iesakiet kaadu hostu nemt, kurs buutu vislabaakais prieks wordpress blogiem?:)

Atpakaļ
Tops