Aigar, jā tev tur ir taisnība. Kur tagad mūsdienās ir stabils darbs ? Kā tu zini, ka pēc 2 mēn tā firmele vēl pastāvēs ? Kā tu zini, ka nenotiks štatu samazināšana ? Pat valsts iestādēs tas notiek, piem tagad aktuāls - Latvijas Pasts.
Aigar, ja es strādātu, tad noteikti sāktu bīdīt IM uz full-time, bet par cik man ir tikai 17 gadi, tad vēl vismaz tā videne ir jānobeidz.
vecāki no sākuma domāja, ka es pārdodu savas fotogrāfijas kautkādiem XXX saitiem par naudu

. Bet tad šie man vienu sestdienu piesēdās klāt pie PC, un visu dienu es viņiem rādiju, kā tas viss notiekās, būtībā, kā 11 no rīta sāka, tā 23:00 vakarā beidza, un man vēl bija ko stāstīt un rādīt

Tad vecāki saprata, un tagad ir ok, tulīt arī būs 18 gadi, kad pabeigšu videni, tad domāju ņemt pašnodarbināto apliecību, un rukāt tīri uz sevīm. Ja Internet Marketings būs veiksmīgs, tad domāju arī, kā rezerves plānu, uzsākt kautkādu stacionāro biznesu, vai nodarboties ar investīcijām, lai kā teikt, ir atkāpšanās ceļš.
Autiņam jau ir sakrāts, taka par peļņu internetā nav ko sūdzēties
Bet teikšu godīgi, kad tie pirmie $100 Internet Marketingā ir nopelnīti, tad tā šule ir 2. plāna, tas ir, sekmes reāli pasliktinās, jo tu redzi, ka tu vari tagad nopelnīt, un dari visu, lai vēl, vēl un vēl nopelnītu, pēc pieredzes spriežu
Es esmu tā ar Internet Marketingu apsēts, ka pat 5dienas vai 6dienas vakarā pārrāpojot mājās galīgā lopā no kāda tusa vai kluba, es vēl rakstu raktus priekš Ezine Articles, un nākamajā dienā pilnība esmu aizmirsis, ka tādu esmu rakstijis. Tad tikai pēc 4 dienām redzu, ka ir atnācis meils no Ezine Articles, ka mans raksts nav pieņemts dēl gramatiskajām kļūdām un nesaprotamās valodas, un raksts ir apmēram 4 valodās vienlaicīgi rakstīts - angļu, vācu, krievu un latviešu

, tad pēctam tāda ņirga uzrauj, ka pielikt bikses var, lasot to rasktu, ko pa komu tur ir kautko mēģinājis par suņu apmācību uzrakstīt
Bet vienu lietu varu gan pateikt, tāpat, kā stādot puķes un augus, sēklas ir jāpatur tumsā kādu laiku, lai tās izdīgtu. Ar Internet Marketingu ir kautkas līdzīgs, es nevienam neteicu, ko es daru, pat vecākiem un draugiem nē, jo tad sāks prasīt tjipa "kā tad tev tur iet ?", "kad būs pirmais tūkstotis? ", tjipa parādās galīgi nevajadzīgs psiholoģiskais spiediens no apkārtējiem. Vecākiem es tikai pateicu, ka šie nejauši vienu no maniem AdSense čekiem atrada

. Draugi arī tagad neko nezina, kautgan uzdod jautājumus, no kurienes čeki, šie itkā redz, ka man ir vairāk naudas, prasa, no kurienes tā nāk, bet es tā neko nesaku. Pat mana draudzene neko nezin, kautgan esam kopā ~1 gadu, viņa man ir uzdevusi jautājumus, ko es daru, jo viņa citreiz redz, ka itā kautko daros ar piķi un it īpaši dolāriem

, bet neko tā īsti neesmu neko teicis, un nevajag arī lai 1/2 pasaule zin ar ko es nodarbojos. Jo mazāk zinās, jo labāk, un cilvēkiem arī pasakot "Es nodarbojos ar Internet Marketingu" viņiem taču būs melna bildi kas tas tāds ir, un kamēr izskaidros, tikmēr jau pēcpuse būs apsirmojusi.