IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kā es grābju $50 dienā ar AdSense. Palūkojiet paši !

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
keywordi ir vienkarsi vārdi.
Jebkurs vards teksta, virsraksta un citur lapa.
Nav svarigi vai google mekletajs ir tevi noindeksejis.
Adsensei ir pasai savs bots.

Nja skumigi gan,uztaisiju rakstu kas bija populars ieliku bloga un 0visitori joprojam pa 2dienam :(

KO ta tu gribeji? :D Nokopeji rakstu un no kurienes tur gribi lai tie apmekletaji nak? :D

Nu gribeju jau gribeju ,bet ja es savu uztaisisu vai bus jega?Vienalga taks nenaks :cry:

A un ko sitas nozime? Page eCPM

labi, bet nu kā paliek ar to bloku ielīmēšanu?
Labāk tomēr ir tam worpresam griezties uz saveejaa hosta?
Vai tomeer izmantot, to ko piedaavaa shie uz vietas?

Godhard teica:
labi, bet nu kā paliek ar to bloku ielīmēšanu?
Labāk tomēr ir tam worpresam griezties uz saveejaa hosta?
Vai tomeer izmantot, to ko piedaavaa shie uz vietas?
tavu jautājumu nevar saprast, bet to ko wordpress piedāvā kā bezmaksas hostu tur nevar izvietot adsensi

Es varu likt savu blogu visādās Surf adresēs, lai piesaistītu trafiku? tas ir atļauts?

hmmm...

Skaidrs...

It kā šodien uztaisīju rakstu par vienu lietu, kuru vēl joprojām neizprotu, kas viņā tur ir ... :D
Pievienoju tam ezinearticles.com un tagad skatīšos, kas un kā...
Bet nu es to visu fīču vēl neizprotu...

Un vēl viens jautājums - kā var zināt, kad google ir noindeksējusi blogu? Un ja viņš ir noindeksēts, tad viņš visu laiku būs atrodams google meklētājā?

Lai redzetu visas savas noindexetaas lapas, spied googles mekleetaajaa:
site:i-bizness.info
Tik nomaini pret savu domenu.
Parasti jau paliek uz visiem laikiem noindexeetaas lapas..

Google Adsense, vārdam un uzvārdam jābūt ar garumzīmēm vai bez tām? Un vai kaut kas traks būs ja garumzīmes nav?

Raksti bez, pasam ir bez un nav nekadu problemu ari ar ceku banka.
Ja bus ari sanaks varbut vel kadi keburi uz ceka un tad gan var sudi sanakt

Es tikko izveidoju blogu http://actualinformation.blogspot.com/ kur ieliku nelielu info par Suzanu Boilu. Pieteicos arī googles adsenses. Vai tāds blogs derēs tam lai kautko nopelnītu, ja es regulāri likšu info par aktuālāko iekš google trends?

Valodu jau nomainiju. galvenaa doma ir vai es tur vareesu salikt adsenses un ja es so regulaari papildinu ar aktiivaako ieksh trendiem, vai vinja kkaadu pelnju var nest...
un apmeeram peec cik ilga laika man google noindeksees shito blogu? itkaa vakar, pirmajaa dienaa blogam traffiks bija 12, viens no tiem naacis no Search Engines, bet man tak taa lapa veel nav noindekseeta

Sveiki, labdien :)

Interesants topiks, izlasīju, padarbojos i tagad esmu slims ar adsensi :D Vienīgā problēma, ka esmu pillīgs idiots šajos jautajumos :) Ja kāds man palīdzētu - būtu nudien ļoti pateicīgs. Otra lieta - nedusmojaties par muļķīgiem jautājumiem:D Ticiet man - es tiešām neko nemāku no šitā visa... pagaidām :))

Nu jautājumi laikam būtu daudzi, bet iesākumā te daži aktuālākie.

Reāli jau sākt gribētos ar lielo žēlabu :D
Nu, Trenz - saki kā, saki, lai saprot pēdējais idiots?! :D Tip darīju visu, kā teici.
Re ku tas blogs: http://airfrancecrashing.blogspot.com/
Protams, tas nav nekas cool, bet vnk uztaisīju, lai saprastu ap ko lietas grozās. Sametu viskaut kur tos linkus un promo. A tolka nulle, gandrīz - 250 skatijumi/9kliki/0.36 centi...:)
Zini, es pat nepretendēju uz 200$, es būtu priecīgs saprast kā uztaisīt sākumā kaut 5$. Bet nesaprotu... :( Tavā pamācībā, Trenz, viss skan lieliski. Negaidu, ka tik lieliski būs man ar pirmo reizi. Tomēr kaut kā nav nekā... Varb pasaki - ko daru nepareizi... :)

Hmm... nu labi - jautajumi pēc tam, varb sākumam pietiks arī ar šo..

Vakar beidzot google adsense apstiprinaaja manu accountu...
Uzreiz gaaju trendos un atradu nu baigi aktualu searchu...
uztaisiju blogu, noreklameju kur vien sanaaca... nu smiekligi, pagaidam nopelniju 0.16$ (giggle)
Radas jautajums, ja es taisiishu jaunu blogu. Tie 0.16$ summeesies klaat pie naakamaa bloga peljnjas?
googley.jpg

:(

Nu bet loģiski ka sumēsies klāt, liec adsense kodu kaut 100 lapās :)

Atpakaļ
Tops