IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kā es grābju $50 dienā ar AdSense. Palūkojiet paši !

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
taisni diusmas.... :D Uzgreidoju wordpress blogu sāku atkal rakties cauri kā lai Adsensi ielipina blogā, forumā atrodu šo:
How do I put up Google Adsense ads on my blog?

un tad aiziet komēntāri:

Adsense is not allowed on wordpress.com hosted blogs I am afraid.

Trent

utt. http://en.forums.wordpress.com/topic.php?id=20862&replies=31

Trenz???? Kur un kā tu ielīmē adseni???!!!

labak taisiet blogus uz wordpress dzina uz sava hostinga, nebus nekadu ierobezojumu ;)
un adsense varesiet vienkarsi ielikt, gan ar widgetiem siebara gan manuali izlabojot kodu sidebar.php faila
gan ari ar dazadiem pluginiem starp tekstu ;)

reku arī uzpeld, kāpēc normāli blogi tiek hostēti atsevišķi nevis uz wordpress.com

Jā, par to brīvo wordpressu es biju nedaudz nokļūdijies, jo domāju, ka vairums cilvēkiem, kuri +/- domā nopietni nodarboites būs vismaz savs hostings.

Tuvākajās dienās pārcelšos uz citu hostingu ar daudz vairāk vietām, jo man mājaslapas cepjas ļoti lielā tempā, un hostgator account's sāk palikt pilns :)

Taka varbūt varēšu izlīdzēt ar hostingu uz kādu laiciņu.

Es esmu ko nepoareizi sapratis? Bet man skiet,ka adsense un parejas reklamas tipa banerus utt var likt tikai biznesa bloga, parastajos blogos tas nav atlauts!?

FAQ palasiji? http://faq.wordpress.com/2005/12/08/adsense/
Te ir pats rakstins!

AdSense and other Ads

Adsense, Yahoo, Chitika, TextLinkAds and other ads are not permitted to be added by users. Please send us feedback if you’d like to put ads on your blog - we are considering such a feature for a future upgrade.

Please check our page on types of blogs to find out what type of content is permitted on WordPress.com.

In addition to AdSense type ads, please do not use the following services on your blog: sponsored / paid posts including PayPerPost, ReviewMe and Smorty; affiliate / referral links to the following domains: usercash, clickbank, clickhop, cashrocks, payingcash; clicktrackers and any promotion of the “I made a million on the internet and so can you” type of advertising.

If you are in any doubt, ask.

We have a very low tolerance for blogs created purely for search engine optimization or commercial purposes, machine-generated blogs, and will continue to nuke them, so if that’s what you’re interested in WordPress.com is not for you.

You may see some advertising on WordPress.com:
1. VIP blogs are able to run ads.
2. We also run some ads sometimes and the reasons for that are explained here

tur iet runa par blogiem kas veidoti izmantojot wordpress.com pakalpojumus, ja pats novelc wordpresu un uzliec uz sava hosta tad vari darit ko gribi (protams ir ierobezojumi, piemeram hosts varbut adult nelaus utt)

Nav kāda lapa, kur es varētu iespamot sava bloga adresi un google viņu visai ātri noindeksētu? :D Man problēmas rodas, kad vajag atrast kādu labu rakstu un arī to pārveidot, neesmu nekāds lielais angļu valodas specs...

kāda jēga ka tu kaut ko iespamosi vienā lapā, tak LV blogu ar daudz. Vajag jau pa tēmai kaut ko iekomentēt, savādāk maz ticams ka tavs spams tur nokļūsa.

Nodomāju, ka jātaisa tests. Daru visu tā, kā Andrew māca...

Vakar izpētīju programmas, meklēju pēc keywords un arī atradu vienu nišu. Galvenais keyword tiek sērčots nedaudz mazāk par 200 reizēm mēnesī, googlē Results - 223.000. It kā viss ir o.k., ņemama lieta. Affiliate programma maksā 40$ par sale, arī o.k., viss izskatās labi. uztaisīsi Adwords testa kampaņu un Te man nedaudz pietrūkst pieredzes rezultāta novērtēšanā. Ja no vakardienas plkst. 01:00 (jau šodienas) līdz šodienas plkst. 11:00 ir 60 impressions, tad tas ir o.k. vai pamaz? Man pašam jau liekas, ka ir o.k. Bet novērtēt jau laikam var tikai pēc 1-2 dienām?

Paldies!

Aigars555 teica:

Vakar izpētīju programmas, meklēju pēc keywords un arī atradu vienu nišu. Galvenais keyword tiek sērčots nedaudz mazāk par 200 reizēm mēnesī, googlē Results - 223.000. It kā viss ir o.k., ņemama lieta. Affiliate programma maksā 40$ par sale, arī o.k., viss izskatās labi. uztaisīsi Adwords testa kampaņu un Te man nedaudz pietrūkst pieredzes rezultāta novērtēšanā. Ja no vakardienas plkst. 01:00 (jau šodienas) līdz šodienas plkst. 11:00 ir 60 impressions, tad tas ir o.k. vai pamaz? Man pašam jau liekas, ka ir o.k. Bet novērtēt jau laikam var tikai pēc 1-2 dienām?

Paldies!

Te tagad iet runa par teemu kas ir mineeta pirmaa topikaa vai kaukaada cita teema?

Aigars555 teica:

Paldies!
Neesi sajaucis topikus? Te taads "Andrew" pat iepostojis nav... Runaa par teemu.

Trenz teica:
egritis, tas ir ko es pa vakardienu norāvu...
ibizness.jpg
malacis , izskatās ka galva tev ir pareizajā vietā ;)

Man pagaidaam nekaadu rezultaatu nav. un veel taads prikols ka paiet liidz pat 7 dienaam kameer http://www.ezinearticles.com/ ieliek tavu rakstu!

es pāgāšnedēļ http://www.ezinearticles.com/ iesūtiju, tad šie atsūtija lai pārveidoju savu stāstu, izlaboju atkal neapstiprināja un tā vismaz nedēļa paiet kamēr apstiprina.

nu tā , uztaisīju blogu , tas gan nav uz hot ziņām , bet vairāk tāds nišas produkts uz ilgtermiņu
http://amero-money.blogspot.com/
priekš trafika vienīgais ko izdarīju - ieliku Yahoo Answeros, un paspamoju tepat Delfos un tvnetā, rezultātā nopelnīju veselus 2,33$ , varbūt uzmetiet aci blogam un pasakiet ko domājat

man būtu jautājums kā var nolādēt video klipiņus no Youtube , vai to vispār var izdarīt , principā jautājums ir vai ir kāds resurss no kurienes var lādēt nepieciešamos klipiņus priekš tālāka mārketinga?

malacis, uzdāvināšu tev adsense vienu klikšķi! Kad iegāju man pat sāka likties ka elektrība dzīvoklī pazuda :D baigā tumsonība, bet nu tas kā kuram. Par video nezinu-noguglē...

Atpakaļ
Tops