A
Anonymous
Viesis
Mhm, es izlasu ~5 - 10 saitus par kādu informāciju. Yahoo Answers, Ezines, Google Groups, forumus, Wikipedia, ask.com izanalizēju un izspļauju pats savu rakstu ārā.
Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
Nu valodai tad jābūt tev ļoti labai, jo pats dzivoju anglijā jau 3 gadus un zinu cik man laika aiznēm lai uzrakstītu labu rakstuTrenz teica:Mhm, es izlasu ~5 - 10 saitus par kādu informāciju. Yahoo Answers, Ezines, Google Groups, forumus, Wikipedia, ask.com izanalizēju un izspļauju pats savu rakstu ārā.
Kad tas ir izdarīts, tad ielogojamies mūsu www.manaadrese.com wordpress admina panelī tad>Presentation>Theme Editor un labajā malā vajadzētu atrasties kādiem 5 vai 6 failiem kuru nosaukums sākas ar "adsense_blablabla" , uzspiežam uz katru no šiem failiem un vietā kur ir rakstīts "google_ad_client = "pub-xxxxxxxxxxxx" , pub-xxxxxx vietā iekopējam mūsu pašu savu Publisher ID kuru mēs nokopējām no mūsu AdSense konta.
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.