IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kā es grābju $50 dienā ar AdSense - 2. daļa.

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
Mhm, es izlasu ~5 - 10 saitus par kādu informāciju. Yahoo Answers, Ezines, Google Groups, forumus, Wikipedia, ask.com izanalizēju un izspļauju pats savu rakstu ārā.

manas angļu valodas zināšanas noteikti vēl nau tik labas kā tavējās. ;)

Trenz teica:
Mhm, es izlasu ~5 - 10 saitus par kādu informāciju. Yahoo Answers, Ezines, Google Groups, forumus, Wikipedia, ask.com izanalizēju un izspļauju pats savu rakstu ārā.
Nu valodai tad jābūt tev ļoti labai, jo pats dzivoju anglijā jau 3 gadus un zinu cik man laika aiznēm lai uzrakstītu labu rakstu :)

Nav ideāla. Bet noneliegšu, ka labā līmenī. Tiesa gan tieši US English, UK English man ne īpaši padodas, tur vietām mainās tie likumi, un rakstība pāris vārdiem ir savādāka, kā piem honor - honour, colors - colours utt. Kā arī termini var atšķirties, taka tēmēju tikai uz US English. Dienā mēģinu izmantot angļu valodu cik daudz vien varu. TV, ziņu portāli tikai angļu valodā, pat telefons ir angļu valodā, nevis latviešu. Un tādā garā, protams nesen arī bija iespēja padzīvot ~1 mēn ASV, Atlantā, tur protams, ka krietni uzlabojās zināšanas, jo nonākot tajā vidē daudz labāk un ātrāk uzņem to visu. Kautgan dabuju arī lielu vietējo slenga devu, kura nebija tik daudz vajadzīga :)

Padoms - Pirms es sāku rakstīt kādu rakstu, es no sākuma "iesildos", parasti es noskatos kādu 1h garu seriālu angļu valodā, kā piemēram Prison Break, tādā veidā tu "iesildies", un būs vieglāk koncentrēties uz angļu valodu. Kad es esmu "zonā", kārtīgi "iesildījies", un ja neviens netraucē, tad varu uzdrukāt ~3 rakstus kuru apjoms ir 300 - 400 vārdi 1h laikā. Varbūt kādam liksies maz, bet ar to pilnībā pietiek. Es pat zinu robotus, kuri 1h laikā, kad "iesildījušies", tad var uzdrukāt ap ~5 - 6 rakstiem, kuru apjoms ir 400 vārdi un vairāk. Vot to es saucu par koncentrēšanās spējām.

Es zinu ka tas nav gluži pieklājīgi un Latviešiem pieņemts, te http://www.i-bizness.info/viewtopic.php?t=5124 sāku aptauju par to vai cilvēki, kā pēc likuma pienākas, no AdSense un Affiliate naudas, ko jūs nopelnat, atskaitat Valstij 25 % iedzīvotāju ienākuma nodokli... ? Lielākai daļai jau tās summas mazas, bet kā ir ar tevi Trenz?

:arrow: http://www.i-bizness.info/viewtopic.php?t=5124

Esmu maksajis, bet ne no adsenses iegutos lidzeklus. No citas partneru programmas.

Kad tas ir izdarīts, tad ielogojamies mūsu www.manaadrese.com wordpress admina panelī tad>Presentation>Theme Editor un labajā malā vajadzētu atrasties kādiem 5 vai 6 failiem kuru nosaukums sākas ar "adsense_blablabla" , uzspiežam uz katru no šiem failiem un vietā kur ir rakstīts "google_ad_client = "pub-xxxxxxxxxxxx" , pub-xxxxxx vietā iekopējam mūsu pašu savu Publisher ID kuru mēs nokopējām no mūsu AdSense konta.

nevaru presentation atrast, kāds nevar palīdzēt lūdzu? :(

Palaižot pirmo intenreta projektu nospraudu mērķi 30$ dienā no adsense. Bet tas bija long term. Tip pirmajos 4os mēnešos jāsāk pelnīt vismaz 10$ dienā.
Bet sanča baigi veiksmīgi un sāku jau kruķīt pēc pusgada 30$ dienā no adesene un pieliku klāt affilaites, kur tirgoju galīgu mēslu, nevarēju iedomāties, ka cilvēki var k-ko tādu pirkt, bet ja lapu apmeklē 10 000 cilvēku dienā, tad 5 tādi dindiņi uzrodās un ar to jau ir gana, lai cik vārga komisija. :D Un ja nav slinkusm var uzsist uz kalkulatora, ja Jums ir 5 vai 10 šādas lapas. :evil:

Atpakaļ
Tops