IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Pirmais Video LV No Sērijas - "Affiliate Marketing&quot

loud teica:
hmm caur andy ir diezgan izdevigi, izmaxu droshuma delj, vismaz te neapchakares a no kkads hostgator tev to cheku var atsutit, nevar atsutit, gaidi 5 nedeljas kamer tev vinju atsutis... :D

nu neapchakarees, ne hostgatoirs, ne andijs:)

Piekrītu ka ja Tu nekko nejēdz bettingo nav jēgas tupēt un spamot šajā affilate jomā, ja jau tā pievērš uzmanību tad diegzna padaudz lapas piedāvā "partnerismu" vnk vajag pameklēt savu nišu, vienu dienu veltam meklēšanai, proti tur kur labi un droši maksā un kur ir labas atsauksmes, ES piemēram tagad meklēju kas man patiktu.. :roll:

bet nu neazimirsiisim ka andijs ir labais teetis un dod supportu latvieshu valodaa :) reti kur tadu fenomenu redzeesi :)

netaisos veel shitam uzreiz atmest ar roku, bet butu interese reklameet kaadus notebukus kko no multimeediju jomas?
kaads zin kaadu labu affilate no shiem?

cik sapratu gribi pardot notebookus? pa komisju 300ls? LD, ta tev vel mazak pirx :D mans nedoma ka cenai nav nozimes, ir un kada vel ir..

he ne jau tur taa lieta, varu paardot kaut vai pa 30$, bet vienkaarshi par tehnologijaam zinu daudz vairaak nekaa par totalizatoriem! :)

Ja godiigi, cenai nav noziimes :) vienkarshi ir dazhadu cenu prechu grupas un dazhadi pirceeji;)

piemeeram, bomzhi tak nesuudas ka celjojumi uz australiju maska 2000ls, vinjus vinekarshi tas neinteresee un vinji nav merkjauditorija; bet tam kam patiik celjot un var atljauties nebus problema nopirk;t

sandis teica:
Ja godiigi, cenai nav noziimes :) vienkarshi ir dazhadu cenu prechu grupas un dazhadi pirceeji;)

piemeeram, bomzhi tak nesuudas ka celjojumi uz australiju maska 2000ls, vinjus vinekarshi tas neinteresee un vinji nav merkjauditorija; bet tam kam patiik celjot un var atljauties nebus problema nopirk;t

Man liekas te tu kļūdies... Tas nav tas pats kā pārdot portatīvo datoru pa 500Ls un portatīvo pa 5000Ls tak reāli tam dārgajam portatīvajam nav tik daudz to pircēju kā tam lētajam... Jo ja to portatīvo pa 500Ls var nopirkt visi interesenti tad to pa 5000Ls nebūs iespējams pārdot visiem jo daudziem nemaz nebūs gribēšana un vajadzība pirkt tik dārgu posratatīvo...

CSharp teica:
sandis teica:

Man liekas te tu kļūdies... Tas nav tas pats kā pārdot portatīvo datoru pa 500Ls un portatīvo pa 5000Ls tak reāli tam dārgajam portatīvajam nav tik daudz to pircēju kā tam lētajam... Jo ja to portatīvo pa 500Ls var nopirkt visi interesenti tad to pa 5000Ls nebūs iespējams pārdot visiem jo daudziem nemaz nebūs gribēšana un vajadzība pirkt tik dārgu posratatīvo...

Te jau neiet runa kvantitaatee bet gan kvalitaatee!Ja tu paardod 5 portatiivos par 500 tad vienalga sanjem mazaak uz pusi mazaak nekaa paardodot 1 par 5000Ls

nu redzi, prieksh tam ir atsleegas vaardi pareizie japiemkelee un tiksi pie pareizas auditorijas :)

ne jau kvantiatee, bet kvalitaatee slepjas atsleega;)

tu spamo betting forumos, tapec ka tur ir cilveki kam interese ebetting lietas

ja gribi pardot uber luxus datorus, tad tev jatrod vietas kur tuse uber kruti cilveki un jankomunicee sava reklaama;p bet redz kaa mes jau iekaapam 500ls cenaas :) a sakumaa pat 100$ ebookam bija zheel :)

vis ir relatiivs:)

Es šito jau esmu atklausījies simtām reižu un man tas nav nekāds jaunums... To es zinu ļoti labi, bet tu teici ka nav nekādas atšķirības grūtībā pārdot preci par 5000Ls vai par 500Ls :)

bet nau jau arii :)

cilveki pardod preci :)

gribi teikt ka pardot ferari par 200'000$ ir gruutaak nekaa 3000 EUR lietotu auto;

vis atkariigs kam tu pardod, ferrari fans un miljonars bez domashanas var nopirkt sho jauno spec modeli, kamer vinjam pie kajas ir 3000 eur masiinas, pat ja tu vinjam 100 EUR atlaidi uztaisi, un otraadi;

galvenais jau ir tikt pie pareizaas audiences :)

jaa un pie pareizaas reklaamas, jo shaubos vai miljonaars pirks mashiinu atrodot forumaa kaadu vienkaarshu signaturi-vinsh labaak aizbrauks uz veikalu un nopirks! :)
Tapeec par taadaam lietaam jaaizmirst! :D

atkartoshos - ka jau teicu, pareizo produktu pareizai auditorijai :)

p.s. signature ir pati vienkarshakaa forma, kapec tu nedoma ka tev var but krutaaka ferrari fanu www.ferariworld.com lapa ar 100000 memberiem utml izstradata, un mierigi varetu pardot ferrus un vel bonusa dot savas nakljejkas utml :)

sandis teica:
atkartoshos - ka jau teicu, pareizo produktu pareizai auditorijai :)

p.s. signature ir pati vienkarshakaa forma, kapec tu nedoma ka tev var but krutaaka ferrari fanu www.ferariworld.com lapa ar 100000 memberiem utml izstradata, un mierigi varetu pardot ferrus un vel bonusa dot savas nakljejkas utml :)

:D :D :D :D :D :D

Lai ko taadu sasniegtu jaaiegulda pamatiiga nauda kuru vidusmeera Latvietis nevar atljauties!Taka viss shis ir tikai teoreetiski,no seerijas kas buutu ja butu!Varbuut nolaidiisimies pie kautkaa reaalaaka,nevis sapnjosim??? :lol:

Atpakaļ
Tops