IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Pirmais Video LV No Sērijas - "Affiliate Marketing&quot

bmw power baigaa nauda? hundai clubs? getaway? utml? dzjeki vienkarshi fano par autinjiem un taisa lapu par to kas patiik ;) Prestons, komon?

internet marketings jau paliek tas pats bizness... no nekaa nekas nerodas :) vismaz nekas nopietns :)

Cik reāli vispār ir uztaisīt 1 seilu dienā, Endija būkam?

P.S.
Tāds pamirums te iestājies.

Vot taa ir, palika mums neinteresanti ar Andiju te klareet berniem lietas:)

sandis teica:
Vot taa ir, palika mums neinteresanti ar Andiju te klareet berniem lietas:)
Sorry bet tas ir kā uzbrauciens... Nejūtos kā bērns un sevi par tādu arī neuzskatu.. Tad jau mēs arī varam te runāt, ka tu izskaties kā hipijs, bet tas jau sen ir no modes izgājis... :)

Esmu sapratis, ka šeit nelietderīgi tērēju savu laiku - cilvēkiem ir kaut kādas ilūzijas par pasakainiem ienākumu līmeņiem bez reāla darba apakšā.
Sorry bet tā tās lietas nenotiek. Un man arī nav ne laika ne vēlēšanās rakstīt rakstus jūsu websaitam vai atbildēt uz jautājumiem cilvēkiem, ar kuriem
jūs sarakstāties forumos. Es negribu nevienu aizvainot, bet točna - bērnudārzs....

Nu tā jau nu gluži nevajadzēja :(
Es jau ar cenšos cik nu manas angļu valodas zināšanas atļauj un esmu nopietni noskaņots uz šo lietu.
Postēju gan vairākos forumos, tikko sāku arī ar ebay, un arī ar traffic swarm darbojos.
Man par šo laiku 832 unikāli apmeklētāji - tikai sales gan nav :(

Andy, starp citu, tu kādu citu darbu arī strādā vai nē? Tur tajā bookā bija kaut kāda noliktavas bilde, vai tas tikai tā?

Nu redz kā sanāk - cilvēki reklamē produktu, kura sales letter pat īsti nav izlasījuši :D

Tā bilde ir no noliktavas, kurā es agrāk strādāju.

Andy teica:
Esmu sapratis, ka šeit nelietderīgi tērēju savu laiku - cilvēkiem ir kaut kādas ilūzijas par pasakainiem ienākumu līmeņiem bez reāla darba apakšā.
Sorry bet tā tās lietas nenotiek. Un man arī nav ne laika ne vēlēšanās rakstīt rakstus jūsu websaitam vai atbildēt uz jautājumiem cilvēkiem, ar kuriem
jūs sarakstāties forumos. Es negribu nevienu aizvainot, bet točna - bērnudārzs....

Ja nevari 5 teikumu review uzrakstīt nevajag, bet tad tu laikam nezini kas tas tāds vispār ir. No tavas lapas teksts nav izmantojams kā kāds apskat un zin es to nevaru izzīlēt no kafijas biezumiem. . Pircējam piekāst tukšas solijumu rindiņas. Review ir jāraksta kas tur tiešām ir atrodams. Nevis dabūsi jaukuas bildītes, saņemsi baigo piķi, būs labas instrukcijas.

Anyway, lai jau tev veicas.
Sevi jau jūs te parādijāt no labākās puses
:lol:

Nu jau nu ! Nu nevajag jau uzreiz cilveeku taa nolikt.
Es esmu tikai pateiciigs par to, ka kaads padalaas savos biznesa nosleepumos un dod iespeeju arii kaadam citam nopelnit. Paldies par to. Un es tik aatri nemetiishu plinti kruumos, kaut ari man vel nav neviens sales. Un veel joprojaam uzklausiishu kaadu gudru padomu.

Briksons teica:
Nu jau nu ! Nu nevajag jau uzreiz cilveeku taa nolikt.
Es esmu tikai pateiciigs par to, ka kaads padalaas savos biznesa nosleepumos un dod iespeeju arii kaadam citam nopelnit. Paldies par to. Un es tik aatri nemetiishu plinti kruumos, kaut ari man vel nav neviens sales. Un veel joprojaam uzklausiishu kaadu gudru padomu.
Tikai shaubos vai sanjemsi arii kaadu padomu!

Vai tad tev liekas ka te vinju bija par maz? Es pirms tam par taadaam lietam visp[ar neko nezinaaju.

Briksons teica:
Vai tad tev liekas ka te vinju bija par maz? Es pirms tam par taadaam lietam visp[ar neko nezinaaju.
Es runaaju par to ka turpmaak neviens neko te gudru nesniegs!Tadi nu ir tie nepateiciigie Latvieshi!Gribam mees visu daudz un ljoti aatri un ceram ka visu mums pasniegs uz paplaates,bet kaa redzam taa nenotiek!Zheel ka netika noveerteeta sniegtaa informaacija(ar dazhiem iznjeemumiem)

nu ko minimalais savakts - 70 marcinjas, man tads jautajums kur andy palicis, mani sak uztraukt kape vairs foruma nenak...hmmm, kads nezin kur palicis?

P.S. ka nepievac un neizlaizhas

andijs vienkarshi vairs te nenaaks, tu tak aff programa ieej un paskaties kontaktus vai uzvani shim:)

Atpakaļ
Tops