IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Pirmais Video LV No Sērijas - "Affiliate Marketing&quot

vinji nestraadaa, tas ir bizness. ta ir liela atskjiriiba.

95% iedziivotaaju ir darbinieki, un 5% ir uzjneemeeji, no kuriem relatiivi dazhi ir ljoti veiksmiigi;

nu galvena fishka bija taa ka ar inetu nevar nopelniit bet piepelniities, bet ir jasaprot butiska lieta, ka inetaa nav limitu, piemeram, bankaa, tu nevari 5'000 vai 120'000 menesii nopelniit lai cik nikni tu arii nestradaatu, jo algas nav paredzeetas tam;

kodeejslv teica:
nu tas ir interesanti jaa. Vispar jau ari ne tikai interneta, bet citur ari var nopelnit neierobezoti. Piemeram esmu programmetajs un atkariba no ta cik daudz un cik labi taisu es sanemu naudu - maksa par padarito. Nav konkretas algas...

redzi, tev ir ierobezhots ienaakums, ja tu programee tikai pats

bet ja tev ir sisteema kas prasa 1h nedeljaa nochekot vinju, un taisa 10'000/meen, tikmer tev ir laiks nakamo cept augshaa:) automatizaacijaa ir speeks, un inetaa tu mazais urkjiitis vari sacensties ar lielajiem magnaatiem un kompanijaam;)

Tieši tā :D :D :D Un Internetā ko sasniegt ir daudz vieglāk, jo nav nepieciešami nekādi milzu ieguldījumi. Ja ir galva uz pleciem var 20 Ls gada laikā pārvērst
par 10 000 Ls mēnesī pelnošu biznesu.

kodeejslv teica:
20Ls ==> 10 000Ls bisku ta ka neticami

bet vienalga tas ir tirais spams (reklamas utt.) isti veel neesmu izpratis pelnisanu interneta ka ta isti darbojas, bet es veel macos...

Tu zini, kam tie 20 Ls vajadzīgi? Domēnam un hostingam! Bet var pat iztikt bez tā!

Var pelnīt naudu kaut no tīra gaisa - piemēram, iesaistoties 2 līmeņu affiliate programmās un tad meklēt kontaktus
ar "super affiliates", lai tie reklamē attiecīgo produktu. Tev pēc tam nāks % tikai par to vien, ka pastāstīji
kaimiņonkulim, ka eksistē tāds un tāds produkts vai pakalpojums.

Ko Tu te piesauc spamu? Un vēl jau reklāmu iekšā?

Mani arī sāka ieinteresēt tas otrias līmeņa afiliate! Uz ātru roku atradu http://www.forex-affiliate.com ka viņi piedāvā ko tādu, bet vel nekko sikak nepetiju! Bet andy to otro līmeni piedāvā daudzas affiliate lapas?

gurkic1 teica:
Mani arī sāka ieinteresēt tas otrias līmeņa afiliate! Uz ātru roku atradu http://www.forex-affiliate.com ka viņi piedāvā ko tādu, bet vel nekko sikak nepetiju! Bet andy to otro līmeni piedāvā daudzas affiliate lapas?

Es taadaa esmu piesaistiijis 5 refus! :D

kodeejslv teica:
20Ls ==> 10 000Ls bisku ta ka neticami

bet vienalga tas ir tirais spams (reklamas utt.) isti veel neesmu izpratis pelnisanu interneta ka ta isti darbojas, bet es veel macos...

Kapec neticami?

Protams, ir jaiegulda darbs. Pieregojot domainu un pajnemot hostingu, nakamais variants ir stradaat pie satura izstraades un linku ieguushanas. Kaa tu domaa, ja piemeeram, weight loss meklee 300'000 cilveeku meenesii? vai tu varetu vinjiem kaut ko pardot? :D protams, un nopelnit nevis 10k/gadaa, bet meenesii:)

Karoche, tev ir jaiemaacaas 2 lietas:) meeriit trafiku un taisiit lapas kuras piesaista trafiku:))

varetu.
guru pelnot 150 000$ gada, vismaz ta lasiju.
tad tu doma mes te visi guru busim :D
normals, parasts affileits tik daudz nepelna

individual teica:
varetu.
guru pelnot 150 000$ gada, vismaz ta lasiju.
tad tu doma mes te visi guru busim :D
normals, parasts affileits tik daudz nepelna

Kur tad tu tik pieticīgu ciparu izvilki???

Es pats jau šogad mērķēju uz $100 k un kas esmu es? Vēl pavisam zaļš gurķis - 22 gadi :D :D :D

Nu 50 % no Bookie Club, vēl jau es pats reklamēju citus produktus + EBay bizness.

Atpakaļ
Tops