IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Pirmais Video LV No Sērijas - "Affiliate Marketing&quot

loud teica:
nu ko minimalais savakts - 70 marcinjas, man tads jautajums kur andy palicis, mani sak uztraukt kape vairs foruma nenak...hmmm, kads nezin kur palicis?

P.S. ka nepievac un neizlaizhas
Nepievāks, jo man jau izmaksāja :))) Iesaku tev tagad ar AdWords ņemties tālāk :)

CSharp pa kluso varu pateikt ka man ar :D, man kkada baiga huinja ar tiem adwordiem, es liek ukadas gribu kampanjas visados veidos nevienu nerada, rada: active, bet reali neviena impression nedz klika hvz kas tur ir.

kodeejslv teica:
baigi visos forumos liek banus par sito reklamesanu itka, vini tikai par to ka man signature tir sita reklama uzreiz mani bano. Kados 4 forumos jau banu esmu atravis.

Andy: a es vienkarshi kaut kados betting forumos nevaru piem. ta ieteikt ka izlasiet sitas gramtas vai ko tadu par to ka vinnet utt. sitajas betting sistemas un tur noradit linku? vai kaut ka ta, itka jau tas butu ka spams, bet nu...

Ja raksta jēdzīgus postus (ar saturu) nevienu nebano. Es pats vēl neesmu nevienā forumā nobanots.

Atklāti reklamēt produktu - lielākā kļūda ko vien forumā var izdarīt! Es jau par to runāju video.

Visefektīvākais veids ir iesaistīties topikos, kuros pats vari sniegt sakarīgu informāciju - tad arī tie posti paliks uz ilgu laiku - aka daudz apmeklētāju:-)

pilnigi piekritu un ari piekritu tam jo sakarigaks posts jo ilgak piesaistis visitorus a.k.a jaliek topikos kur lielaks skaits piedalas cilveku :)

Iesaku uzcept savu review lapu, ref linki jau nu nevienam nepatiik, kaut vai godaddy panjemt domain un redirektu, un bus ok :)

kodeejslv teica:
a tavs projekts cik ilgi buus, nu man tagad negribas ar to kepaties, vispar man sur un tur ta pa laikam reklamejas... , bet ta postosana galigi garam - isteniba liela laika izskiesana nu tas manas domas...Tev tak kadus menesus tak veel bus ne tas bookieclub produktus tirgu?

Postošana - laika izšķiešana??? Man pēdējās 4 nedēļās 20 sales tieši no affiliate linkiem forumos :D :D :D

Protams, ka produkts būs tirgū - tik ilgi kamēr ienākumi pārsniegs reklāmas izdevumus :-)

lol kodejslv, ja vinsh pelna ~1500ls menesi, nu nez vai ir verts iet uz tirgu sedet pa 2 ls diena :D

kodejslv - lol, normalu darbu musdienas strada tikai pensionaari, galiigi atpalikushie vai tie kas nezin galiigi valodu;)

atkariba kas ir normals darbs :D
darbs banka ar ir normals.

es butu soka ja uzzinatu ka visa Latvija pa kluso strada interneta :)

A kas tur tai Bankā foršs? Staigāt baltajā apkaklītē, audzēt vēderu un klausīties kā viens pastulbs - mammasdēliņš - iebāzenis (lasi - menedžeris) Tev māca kā dzīvot??? Tas ir forši...

Nē, ja tā nopietni - katram jau savs! Man patīk, ka man nevienam nav jāatskaitās, varu strādāt, kad gribu + nopelnu vairāk kā tajā Bankā vai LR Prezidente :D :D :D

Nē nu katram savs un ne visiem patīk datori un nets... Ne visi ir radīti sēdēt netā un kaut ko reklamēt, bet Andy ko tu teiksi par Latvijas miljonāriem? :) Viņi jau arī strādā normālu darbu... vienīgi katram ir savs līmenīs cik viņš nopelna.

Atpakaļ
Tops