Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
Nepievāks, jo man jau izmaksājaloud teica:nu ko minimalais savakts - 70 marcinjas, man tads jautajums kur andy palicis, mani sak uztraukt kape vairs foruma nenak...hmmm, kads nezin kur palicis?
P.S. ka nepievac un neizlaizhas
kodeejslv teica:baigi visos forumos liek banus par sito reklamesanu itka, vini tikai par to ka man signature tir sita reklama uzreiz mani bano. Kados 4 forumos jau banu esmu atravis.
Andy: a es vienkarshi kaut kados betting forumos nevaru piem. ta ieteikt ka izlasiet sitas gramtas vai ko tadu par to ka vinnet utt. sitajas betting sistemas un tur noradit linku? vai kaut ka ta, itka jau tas butu ka spams, bet nu...
kodeejslv teica:a tavs projekts cik ilgi buus, nu man tagad negribas ar to kepaties, vispar man sur un tur ta pa laikam reklamejas... , bet ta postosana galigi garam - isteniba liela laika izskiesana nu tas manas domas...Tev tak kadus menesus tak veel bus ne tas bookieclub produktus tirgu?
kodeejslv teica:nu bet vienalga sita neta nemsanas tik tada piepelnisanas ir... visim tomer strada normalu darbu...
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.