IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Pirmais Video LV No Sērijas - "Affiliate Marketing&quot

šie, manis uzrādītie, vakardienas rezultāti jau nav tikai no LV affiliates. Jau pāris UK websaitos ir mans produkts. Tiek runāti pirmie JV darījumi.
Nākamnedēļ e-mails izies uz 15 000 pastkastītēm! Redzēs, kas tad notiks:-) Un tā ir tikai viena liste!

Un tagad parēķinam Andy ienākumus :D $1000.... :D
Jābliež augšā sava grāmata

Tas man neko nemaksās :D Tas cilvēks, kuram ir šī liste, būs mans affiliate - viņš saņems komisiju tāpat kā jebkurš - par nopārdotajām grāmatām.

Starp citu - varu Jums pačukstēt, ka jau šobrīd strādāju pie sava nākamā projekta, kas būs Latviešu Valodā!! :D :D :D
Tas būs par sistēmu, kuru jau vairākus mēnešus testēju un pagaidām rezultāti ir vairāk kā iepriecinoši :D

Neko daudz nevaru pateikt priekšā, bet tā būs ļoti droša investīciju sistēma, kura mēnesī man šobrīd dod 50 % peļņu uz ieguldījumu (ROI)
Nu tas tā - līdz vasarai vēl daudz laika :arrow: :arrow: :arrow:

Vēl jau mēs arī gaidam video par Ebay :) Jo tas mani vairāk ieinteresē :)
Jo ja 0.01Ls par visitoru tad par 100 visitoriem jāmaksā tikai 1Ls un ja ņem vērā, ka tie ir targetēti useri ar kredītkarti rokās tad atdeve varētu būt diezgan iespaidīga :D

Andy teica:
šie, manis uzrādītie, vakardienas rezultāti jau nav tikai no LV affiliates. Jau pāris UK websaitos ir mans produkts. Tiek runāti pirmie JV darījumi.
Nākamnedēļ e-mails izies uz 15 000 pastkastītēm! Redzēs, kas tad notiks:-) Un tā ir tikai viena liste!

taa paskaitiiju, ap 500ls pa 23. janvari tev sanaak ja maksaa 30ls par sale. Ir tiiri labs rezultats. Iedomasimies, ka liste iedos tev 100 sales, buus veel ektra 7000ls :)

Andy teica:
Tas man neko nemaksās :D Tas cilvēks, kuram ir šī liste, būs mans affiliate - viņš saņems komisiju tāpat kā jebkurš - par nopārdotajām grāmatām.

Ja andijam butu 2 limenju aff programma, tad ashaakie no jums varetu sadraudzeeties un piesasitiit JV partnerus pashi, un sanjemt % no lielo JV partneru pelnjas, lidz ar to vineetu visi 3 ;) Andijs, tu un JV partneris protams:P

Es no sākuma ilgi domāju par to vai likt otro līmeni, bet beigās nolēmu, ka tomēr - nē. Lielos JV es pats varu piesaistīt. Nu un nedomāju, ka mani LV affiliate, kuri saspamojuši forumus varētu ko līdzīgu paveikt :D :D :D

Andy teica:
Es no sākuma ilgi domāju par to vai likt otro līmeni, bet beigās nolēmu, ka tomēr - nē. Lielos JV es pats varu piesaistīt. Nu un nedomāju, ka mani LV affiliate, kuri saspamojuši forumus varētu ko līdzīgu paveikt :D :D :D

tu esi ljauns :P

kartiigaa programmaa jabut 2 liimenjiem, pat ja 2. ir nieciigs;)

egritis teica:
kas ir JV partneri? tipa kas suuta spamu uz pastu? :lol:

JV - joint venture - jeb sadarbiibas partneri; vienam nu jums ir produkts, otram reklaamas iespeejas; un tad nu viens reklamee tevi, un par to vinjam tu dod % no aprdoshanaam; JV galvena doma slepjas taanii ka apvienojot resursus, abi iegustiet $ un $ maksa tikai par to ja ir veiksmiigs bizness iznaacis; iespejams andjis pat piedavas 60 gbp par sale uzreiz, vai tml, lai pievilinaatu vinjus;

SPAMS nav liste. Liste ir tad kad tu pats pieraksties, spams ir tad kad tavu emailu noskanee un saak spamot.

Listee vienmer tu vari atrakstiities, utml un tu zini ipashnieku, utt; liste parasti suuta vertiigu informaciju utml; liste tas ir kaa aboneet bezmaksas zhurnaalu - bet nu TU spiedi podzinju pieteikties; nevis kaads CSharp kursh noskanejis paris forumus ar 40000 adreseem:D

Nu es nezinu kaut kas jau vairs šitajā sistēmā nestrādā :) Veselu nedēļu jau neesmu saņēmis nevienu sale...

nesi izlepis? es jau nedelju vaigi sviedros un neviena sale, butu priecajies ka tev 1 vismaz :D

CSharp teica:
Nu es nezinu kaut kas jau vairs šitajā sistēmā nestrādā :) Veselu nedēļu jau neesmu saņēmis nevienu sale...

Tu esi paskatījies savā trafika logā? Tu esi atsūtījis uz lapu 74 cilvēkus un nopelnījis 1 sale - 30 Ls!!! Ko tad tu domāji, ka katrs otrais pirks???

Kaut kā vairs nav prieks par to pirmo sale jo ar laiku jau viņa noplok. Veselu nedēļu jau strādāju bez atdeves un tas kaut kā to prieku pieplacina... Nav vairs tā dzinuļa iekšā, kas bija pēc pirmā sale.

loud teica:
nesi izlepis? es jau nedelju vaigi sviedros un neviena sale, butu priecajies ka tev 1 vismaz :D

Tu esi strādājis visvairāk - tev kaut kā nav paveicies - nekas, viss labais nāk ar gaidīšanu (un darīšanu) :D :D :D

Tiem, kuriem ir savs hostēts domēns, var dabūt review websaita failus - šodien pacentos :-)

Atpakaļ
Tops