Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
Arii faktsCSharp teica:Kas tur grūts? Jāposto tik posti forumos un viss... Vieglāk kaut ko nopelnīt ir praktiski neiespējami... Neviens rokās naudu par neko nedod!
heh nav nekāda atšķirība... Jo tu tai lapai nedabūsi trafficu... Forumā ir vieglāk sakarīgus postus ievietot nekā mājaslapu reklamēt...individual teica:nu tici man ir atšķirība pa 360
vai tu spamo taja sūada forumā visu mūžu vai vienreiz kārtīgi pačakarējies un tad vari tik sēdēt un jūti agrākā darba atdevi
Andy teica:Tas ir tipisks iesācēju klupšanas akmens - es uztaisīšu lapu un tad tikai būs! Nu ne s**a nebūs!!! Pirms ko darīt, izdomā, kā tu tam pasākumam piesaistīsi trafiku. Un ja lapa būs angļu val., pietiekami konkurētspējīgā nišā - Google indeksācija tev maz ko dos, jo šobrīd, lai tiktu Google pirmajās trīs lapās ir jāiegulda milzīgs darbs, un paies pietiekami ilgs laiks (pat gadi) līdz varēsi paļauties uz "organic search results", lai piesaistītu pietiekami lielu apmeklētāju skaitu.
individual teica:Pēc gadiem anyway vairs nekas vispār nebūs.
Nu ok, katrs sitās kā prot. Es jau nesaku ka forumu lietošana ir slikta metode, nebūt ne. Bet man konkrēti neiet pie sirds. Un tas ir tikai pats mazumiņš, vislabāk jau būtu to visu apvienot kopā.
Andy teica:Nu palēnām sistēma sāk strādāt![]()
![]()
Arī pirmie 6 LV affiliate ir nopelnījuši pirmās komisijas.
![]()
CSharp teica:nja tik daudz jau nopārdotas grāmatas.... sanāk, ka katrs nopārdevis 3 grāmatas... Bet cik saprotu lai dabūtu izmaku pietiek jau ar 50"Ls"un tas ir divas grāmatas
Fuck būs jēķeras klāt aktīvāk...
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.