IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Pirmais Video LV No Sērijas - "Affiliate Marketing&quot

Kas tur grūts? Jāposto tik posti forumos un viss... Vieglāk kaut ko nopelnīt ir praktiski neiespējami... Neviens rokās naudu par neko nedod!

Baigais čakars!
Nekur nepatīk tie linki parakstā, jau no kādiem 10 forumiem ban. Ieliec tik 1 postu un ka pamana linku, Banned for spaming
zb, prieks manis vieglak majaslapu uzraut neka sita laiku nosist

hmm nu kada skjirba vai majaslapas adresi popularize vai aff linku :D, majaslapa jau tev ar neviens nenaax no nekaa :D

nu tici man ir atšķirība pa 360 :P
vai tu spamo taja sūada forumā visu mūžu vai vienreiz kārtīgi pačakarējies un tad vari tik sēdēt un jūti agrākā darba atdevi

individual teica:
nu tici man ir atšķirība pa 360 :P
vai tu spamo taja sūada forumā visu mūžu vai vienreiz kārtīgi pačakarējies un tad vari tik sēdēt un jūti agrākā darba atdevi
heh nav nekāda atšķirība... Jo tu tai lapai nedabūsi trafficu... Forumā ir vieglāk sakarīgus postus ievietot nekā mājaslapu reklamēt... :) Un arī ja tu netaisies ieguldīt mājaslapas reklamēšanā diezgan lielu naudu tad neko sakarīgu tu tur tik ātri nepiesaistīsi... Nāksies pāris mēnešus pagaidīt, kamēr normāli noindeksēsies lapa googlē...
Bet nu katrs izvēlas sev tuvāko. Lai tev veicas :)

Tas ir tipisks iesācēju klupšanas akmens - es uztaisīšu lapu un tad tikai būs! Nu ne s**a nebūs!!! Pirms ko darīt, izdomā, kā tu tam pasākumam piesaistīsi trafiku. Un ja lapa būs angļu val., pietiekami konkurētspējīgā nišā - Google indeksācija tev maz ko dos, jo šobrīd, lai tiktu Google pirmajās trīs lapās ir jāiegulda milzīgs darbs, un paies pietiekami ilgs laiks (pat gadi) līdz varēsi paļauties uz "organic search results", lai piesaistītu pietiekami lielu apmeklētāju skaitu.

Pēc gadiem anyway vairs nekas vispār nebūs.

Nu ok, katrs sitās kā prot. Es jau nesaku ka forumu lietošana ir slikta metode, nebūt ne. Bet man konkrēti neiet pie sirds. Un tas ir tikai pats mazumiņš, vislabāk jau būtu to visu apvienot kopā.

Kas vairs nebūs? Interneta mārketings? ui būs un kā vēl būs ;) Viss iet tikai uz "internetizāziju" internets vēl ir pamperos ;)

Būs, bet ne visiem tajā būs vietas.
Par pamperiem pilnīgi piekrītu :D

Manu pārspriedumu par šito kautkur te var izlasīt, neatceros kur.
Negalvoju ka tā ir taisnība, to rādīs tikai laiks.
Bet nu nav ko lieku deldēt klaviatūtu, jāiet strādāt

Andy teica:
Tas ir tipisks iesācēju klupšanas akmens - es uztaisīšu lapu un tad tikai būs! Nu ne s**a nebūs!!! Pirms ko darīt, izdomā, kā tu tam pasākumam piesaistīsi trafiku. Un ja lapa būs angļu val., pietiekami konkurētspējīgā nišā - Google indeksācija tev maz ko dos, jo šobrīd, lai tiktu Google pirmajās trīs lapās ir jāiegulda milzīgs darbs, un paies pietiekami ilgs laiks (pat gadi) līdz varēsi paļauties uz "organic search results", lai piesaistītu pietiekami lielu apmeklētāju skaitu.

Nepiekriitu, vis sleepajas know how :)

individual teica:
Pēc gadiem anyway vairs nekas vispār nebūs.

Nu ok, katrs sitās kā prot. Es jau nesaku ka forumu lietošana ir slikta metode, nebūt ne. Bet man konkrēti neiet pie sirds. Un tas ir tikai pats mazumiņš, vislabāk jau būtu to visu apvienot kopā.

taisiit lapu ir ok, seviksji taa fakta delej ka taa ljauj nomaskeet aff linkus;

shaja kontekstaa ko es dariitu, butu uzceptu vienu domainu ar vienu lapu; sandislikesbetting.com vai mybestbettingprograms.com vai tml; un shajaa lapa butu viena vai vairaaku betting programmu apraksti ar veerteejumiem:) vardsakot neliela landing page ar reviewiem;

problemas ar forumiem utml, ir tas ka nevienam nepatiik TIIRI aff linki, gribas lai ir lapa, lai ir vismaz kaut kaads orginaals kontents utml;)

Review pages strādā ļoti labi un kā jau Sandis teica, būs daudz mazāk problēmu ar signature forumos.
Otrkārt, Jūs varat sūtīt trafiku nevis uz galveno lapu, bet uz vietu, kur lejupielādēt bezmaksas "Bookie Club" ik mēneša žurnālu. Domāju, ka tas forumu adminiem patiks daudz labāk .

www.bookieclub.com/magazine.html

Nu palēnām sistēma sāk strādāt :D :D :D Arī pirmie 6 LV affiliate ir nopelnījuši pirmās komisijas.

money.gif

Andy teica:
Nu palēnām sistēma sāk strādāt :D :D :D Arī pirmie 6 LV affiliate ir nopelnījuši pirmās komisijas.

money.gif

skatos, ka kadam jau ir ticis ne tikai viens, bet arii otrs seils :) hehe, cilveki darbojas un pelna reaalu naudu:)

nja tik daudz jau nopārdotas grāmatas.... sanāk, ka katrs nopārdevis 3 grāmatas... Bet cik saprotu lai dabūtu izmaku pietiek jau ar 50"Ls" :) un tas ir divas grāmatas :)
Fuck būs jēķeras klāt aktīvāk...

CSharp teica:
nja tik daudz jau nopārdotas grāmatas.... sanāk, ka katrs nopārdevis 3 grāmatas... Bet cik saprotu lai dabūtu izmaku pietiek jau ar 50"Ls" :) un tas ir divas grāmatas :)
Fuck būs jēķeras klāt aktīvāk...

nu jaa, tev ir jaasarauj, lai uz 1. datumu sanjemtu izmaksu :) sanaks 10 + 30+30 = 70ls :) taa kaa kaartiiga stiipa universitaatee:)

Atpakaļ
Tops