IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Pirmais Video LV No Sērijas - "Affiliate Marketing&quot

sāku saprast, kas tomēr tā par štelli ir dabūt sales... pagrūti!

man nekad nav patikusi šī nesavienojamība... it īpaši tā redzama šeit... piemēram, kā lai gūst seilus, ja es pamostos 6:00, eju no mājas ap 7:00, pavadu dienu bez datora (skola, sarunas ar draugiem, cita veida izklaides), mājās ierodos 17:00 , guļu līdz plkst. 18:00 , pēc tam dodos uz ārpus skolas nodarbībām, kas cilvēku attīsta krietni vairāk, nekā sēdēšana pie tv pults. Reālā situācija : datoru ieslēdzu ap 22:00, bet kaut kad vēl jāēd, jāraksta vēsturē referāts un miegu arī nevajag atlikt!

neviens jau neteica ka tas ir viegli. tas ari nav domats prieks visiem. redzams ka tas nav prieks tevis.

nu neko nedarot, jau nenopelnisi, bet ka redzams, tev nav laika kaut ko darit.

kriz teica:
a kādā h*jņā tad lai es nopelnu?! :D

nu bez laika ieguldiishanas buus gruuti, seviskji saakumaa; te jau tas inet skaistums ir, minimaali finansu ieguldiijumi, kartiigi pastradajam, un tad pateicoties automatizaacijai, rokas paliek briivas jo ir javelta neliels % vairs pec tam lai sisteemu uztureetu;

p.s. mums visiem ir tikai 24h dienaa;

O.k. Gribēju publiski apsveikt manu pirmo LV Affiliate, kurš nopelnīja savu pirmo komisiju - 30 GBP
:D :D :D
Un paskatieties kāds ir "conversion rate" - not bad at all! :D :D :D Tā kā vajag tikai rakt!

firstsale.gif

Andy teica:
O.k. Gribēju publiski apsveikt manu pirmo LV Affiliate, kurš nopelnīja savu pirmo komisiju - 30 GBP
:D :D :D
Un paskatieties kāds ir "conversion rate" - not bad at all! :D :D :D Tā kā vajag tikai rakt!

firstsale.gif

Pievienojos uzslavai! Action = Results;

Pa vienam taadam dienaaa, un chau rasma :) 1000ls meenesii nopelniiti:)

Jē tas esmu es :D Es visiem šito iesaku es nekad nebūtu domājis, ka tas būs tik viegli :D Esmu stāvā sajūsmā!

Not bat at all! :D
Pirmā naudas smarža.
Pievienojos apsveikumiem + apsveicu arī Andy ar pirmo naudiņu no grāmatas.

Jā, varu oficiāli apstiprināt, ka tas bija CSharp :D

To: Individual - tā nu nav īsti pirmā naudiņa no grāmatas :D :D :D

CSSharp vienkārši ar postiem, vai sūtiji draugiem, lai nopērk?

CSharp ar postiem, nu nezinu, ja viņam ir draugi Kanādā, tad varbūt :D

kriz teica:
CSSharp vienkārši ar postiem, vai sūtiji draugiem, lai nopērk?

protams ka ar postiem;) posts ir vienkarshaakais veids kaa piesaistiit targeteetus apmekleetaajus, kaa nekaa, tie bija betting forumi:)

saprotu, tu varetu briiniities, ja lapa buutu par kaamiishiem, un to programeetaaju forumaa posteetu :D

Tajā forumā no kura man nāk šitais sale es biju ievietojis pāris postus (kādus 14) un to es darīju vakar pirms gulētiešanas... Tagad atbraucu skatos kaut kas nav kārtībā viens sale :) Bet protams man laikam paveicās jo no 14 postiem vienas dienas laikā regulāri droši vien nav iespējams uztaisīt vienu sale! :)

Atpakaļ
Tops