IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Pirmais Video LV No Sērijas - "Affiliate Marketing&quot

Andy teica:
loud teica:
nesi izlepis? es jau nedelju vaigi sviedros un neviena sale, butu priecajies ka tev 1 vismaz :D

Tu esi strādājis visvairāk - tev kaut kā nav paveicies - nekas, viss labais nāk ar gaidīšanu (un darīšanu) :D :D :D

Tiem, kuriem ir savs hostēts domēns, var dabūt review websaita failus - šodien pacentos :-)

thx andy, jau censhos :D

Trafiks, trafiks, trafikds:) 74 pa nedeelju, tas ir gauzham maz; vajadzetu uzlikt meerkji - 100 apmekleetajid dienaa; labak jau protams vairaak;

man ar ir 140 apmekleetaaji, bet nevienas sales pa nepilnu nedeelu! :(
labi buus jaauzliek tas meerkis kaa sandis teica 100 apmekleetaaji dienaa un taa katru dienu pa vienu nedeelu, ja tad sisteema nedarbosies metiishu visam shitam ar roku! :(

Nu kur ta nu tik ātri metīsi plinti krūmos :)) Labs nāk ar gaidīšanu :)
tev ta vismaz 1 sales ir.

kknd teica:
man ar ir 140 apmekleetaaji, bet nevienas sales pa nepilnu nedeelu! :(
labi buus jaauzliek tas meerkis kaa sandis teica 100 apmekleetaaji dienaa un taa katru dienu pa vienu nedeelu, ja tad sisteema nedarbosies metiishu visam shitam ar roku! :(

Piekrītu! Man jau tagad arī diezgan daudz savākušies, bet ir tikai tas viens sale... Kaut kā veiksme ir novērsusies un nav jau arī vairs tie forumi kur tos signature likt... Man liekas vaina ir tā produkta dārdzībā...

1) vis sakas ar to kad tu izproti metodi :)
2) tad tu vinju notjuunee, atrodi labakos forumus, efektiigaakos paraksta tekstus;
3) iespeja,ms jataisa sava landing page

p.s. ari aptriezeja situacija ir skaidrojama ar to ka daudzi no jums izmanto vienus un tos pashus forumus; ir japaplashinaas ka saka:)

sandis teica:
2) tad tu vinju notjuunee, atrodi labakos forumus, efektiigaakos paraksta tekstus;

p.s. ari aptriezeja situacija ir skaidrojama ar to ka daudzi no jums izmanto vienus un tos pashus forumus; ir japaplashinaas ka saka:)

Man ir pat sava review lapa uztaisīta!!!! Un nav jau kur tev te paplašināties... Tie forumi par betting nemaz nav tik daudz un 50% no viņiem pat neļauj signature...

biju atradis 2 forumus kur regulaari onlainaa ir 1000-2000useri, bet nu protams kaa ieliku signaturi uzreiz dabuju banu! :evil:

CSharp teica:
sandis teica:

Man ir pat sava review lapa uztaisīta!!!! Un nav jau kur tev te paplašināties... Tie forumi par betting nemaz nav tik daudz un 50% no viņiem pat neļauj signature...

Baigos murgus tu te raksti,,, Nav kur paplašināties - es arī tā domāju!

Andy teica:
CSharp teica:
sandis teica:

Baigos murgus tu te raksti,,, Nav kur paplašināties - es arī tā domāju!

Nu tā arī ir.. Lielais vairums vēl pie tam ir tādi, kas ir ar 1000 useriem un no tādiem jau nav jēgas...

Nu 1. jaaiemanto TRUSTS tajos forumos; aka, 30 posti, vai 50 utml;

Otramkaart klaja rekelameeshana parasti nav atljauta;

Treshamkartam - add value to forum (neposto - visit link in my sig);

Un bus jau labi ;)

veel jau probleema ir tajaa ka nevar neko sakariigu uzrakstiit piemeeraam galvenajaas sadalaas kur apgrozaas visvairaak cilveeku, es vienkaarshu neesu lietas kursaa par taam visaam totalizatoru likme, sportu utt. Es tur ja ieposteeju paaris nenorziimigus vaardus uzreiz ir bans!
Tapeec normaali var kko uzbliezt paarsvaraa tik offtopic sadalaas kur apgrozaas maz cilveeku.
Lai labi te tirgoties manupraat ir diezgan labi jaapaarzin arii sports, man piemeram buutu vieglaak buutu tirgot kaadus datorus nekaa graamatas!

kknd teica:
veel jau probleema ir tajaa ka nevar neko sakariigu uzrakstiit piemeeraam galvenajaas sadalaas kur apgrozaas visvairaak cilveeku, es vienkaarshu neesu lietas kursaa par taam visaam totalizatoru likme, sportu utt. Es tur ja ieposteeju paaris nenorziimigus vaardus uzreiz ir bans!
Tapeec normaali var kko uzbliezt paarsvaraa tik offtopic sadalaas kur apgrozaas maz cilveeku.
Lai labi te tirgoties manupraat ir diezgan labi jaapaarzin arii sports, man piemeram buutu vieglaak buutu tirgot kaadus datorus nekaa graamatas!

Esi pacelis labu jautajumu, ir gruti pardot preci vai stradat nishaa par kuru neko daudz nezini, tapec ir velams sho to palasiit, lai ir vismaz kaut kaads priekshtats;

Seviskji sekmiibu forumos var gaidiit tie, kas speej atbildeet uz jautaajumiem; lidz ar to automatiski celjas tavs reitings lasiitaja aciis un ar daudz lielaaku respektu vinjsh apskatiis lapas tava signaturee;)

jup te japiekrit, es emsu izlasijis daudzus bookus pa betting man tas priekshshtats ir vairak ka liels tape trafu ar var dabut kkadu, tiesa gan kurhs neko neperk :D

Man te tāds jautājums, kādēļ visi spītīgi pieturas tieši pie šī produkta? Tik Andy neapvainojies ok?
Man arī būtu daudz vieglāk močīties kādā PC forumā, par lietām kurās vismaz kautko sajēdzu un varu apspriest. Ir jau daudz produktu uz kuriem pielietot šīs metodes. Reklamējiet to (produktu) un tur (forums), tajā nozarē kuru pārzinat.

individual teica:
Man te tāds jautājums, kādēļ visi spītīgi pieturas tieši pie šī produkta? Tik Andy neapvainojies ok?
Man arī būtu daudz vieglāk močīties kādā PC forumā, par lietām kurās vismaz kautko sajēdzu un varu apspriest. Ir jau daudz produktu uz kuriem pielietot šīs metodes. Reklamējiet to (produktu) un tur (forums), tajā nozarē kuru pārzinat.

tapec ka vairums pashi nav spejigi kaut ko izdariit un andija video bija labs mudinaajums pienjemt leemumu un sakt beidzot kaut ko dariit:)

ka jau es rakstiju shaja sadaljaa, pardot var dajebkadus produktus, tikai savadakas auditorijas un mazliet savadaks marketings japiekopj:)

Jūs jau varat reklamēt arī ko citu, es jau tāpat visu šo LV padarīšanu vairāk hobija pēc daru, lai cilvēkiem rodas kāds priekšstats par lietām. Mans mērķtirgus ir UK, un mani UK affiliate arī ir mans galvenais ienākuma avots (un Google Adwords) :D :D :D

hmm caur andy ir diezgan izdevigi, izmaxu droshuma delj, vismaz te neapchakares a no kkads hostgator tev to cheku var atsutit, nevar atsutit, gaidi 5 nedeljas kamer tev vinju atsutis... :D

loud teica:
hmm caur andy ir diezgan izdevigi, izmaxu droshuma delj, vismaz te neapchakares a no kkads hostgator tev to cheku var atsutit, nevar atsutit, gaidi 5 nedeljas kamer tev vinju atsutis... :D

Vēl jau neviens no šī foruma nav dabūjis izmaksu :P Bet nu es domāju Andy mūs neapčakarēs :)

Atpakaļ
Tops