IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Pirmais Video LV No Sērijas - "Affiliate Marketing&quot

CSharp teica:
Tajā forumā no kura man nāk šitais sale es biju ievietojis pāris postus (kādus 14) un to es darīju vakar pirms gulētiešanas... Tagad atbraucu skatos kaut kas nav kārtībā viens sale :) Bet protams man laikam paveicās jo no 14 postiem vienas dienas laikā regulāri droši vien nav iespējams uztaisīt vienu sale! :)

Protams, ratio variees atkariibaa no apmekleetaaju veelmes pirkt.

Bet piebilde buutiska :) CSharp - tu pardevi produktu par 200$! (99GBP) aptuveni 200$; taa kaa, vai tas bija gruuti pardot lielas cenas produktu? :) it nemaz, un iedomajies, kad panaksi kad tev izmaksaa ap 60 GBP par sale, tad tik bus dziive :)

Sandis šeit piefiksē ļoti svarīgu lietu saistībā ar kāmīšiem :D
Milzīga nozīmē, lai sasniegtu labu "conversion rate" ir tam - cik targetēts ir trafiks. Jo 1000 posti rokdarbnieču forumā būs 10 x mazvērtīgāki kā 100 betting forumā.

Vel pieminot kaamiishus, posteejot shuveeju vai makskjereetaaju forumaa par bettingu, tas 99% tiks uzskatitis par spamu un tiks izdzeesti tavi posti vai tml vairumaa gadijumu, lidz ar to ieguldiitais darbs tuvu 0;

p.s. man Andy patika ka tu pieskaaries tracking teemai, un ljoti forshaa formaa to pasniedzi, par cik forumi ir eerti prieksh praktiskas pielietoshanas;)

Ko domaa nakamajaa video likt? :)

Man jau gribās redzēt reālu "action" no šī pirmā video :D Pagaidām jau neko daudz mani "jaunie LV affiliates" nav sastrādājuši, tas tikai kārtējo reizi pierāda, ka kaut ko reālu izdara tikai pāris cilvēku no 100, pārējie tik gudri runā :shock:

Bet nu cerams, ka viss labais vēl priekšā!!!

Nākamajā video domāju parādīt vienkāršu metodi kā dabūt trafiku no EBay. Tas gan būs maksas variants, bet nu ļoti lēts - darot visu pareizi - izmaksas būs 0,01 Ls par apmeklētāju. Turklāt, kas īpaši man patīk šai metodei - tā piesaista ļoti augstvērtīgu trafiku, ar kredītkarti rokā - "ready to buy" :D

Bet nu tas video nebūs ātrāk kā pēc pāris nedēļām, jo ne jau tam ir nozīme, cik daudz trafika ģenerēšanas metodes apgūsti - galvenais - cik no tām efektīvi liec lietā :D

Nu situācija tāda: bettingadvice sāk apkarot tieši Andy e-booku... Nu ko puiši, nāksies meklēt citu forumu, kur likt parakstā linku! :D īstenībā žēl... kas paspēja, tas izmantoja...

njaa beetingadvice uzskata ka tas ir scams, nekas riit saakshu mekleet kaudzi ar forumiem kurpoustot, shovakar slinkums!

Andy teica:
Nākamajā video domāju parādīt vienkāršu metodi kā dabūt trafiku no EBay. Tas gan būs maksas variants, bet nu ļoti lēts - darot visu pareizi - izmaksas būs 0,01 Ls par apmeklētāju. Turklāt, kas īpaši man patīk šai metodei - tā piesaista ļoti augstvērtīgu trafiku, ar kredītkarti rokā - "ready to buy" :D Bet nu tas video nebūs ātrāk kā pēc pāris nedēļām, jo ne jau tam ir nozīme, cik daudz trafika ģenerēšanas metodes apgūsti - galvenais - cik no tām efektīvi liec lietā :D

runajot par ebay, mums offisaa viens pujka pelna smuku $ caur ebay generejot prospektus, ka mes smejoties sakam, summas kaa starptotiskie telefonu numuri :)

p.s. runajot par tavu video, iesaku ielaadeet google vidoe, youtube, latvija.tv, draugiem.lv iespejams kadu pelniit girbeetaaju taa piesaistiisi ;) un materiaals ir labs un praktsisks:)

kriz teica:
Nu situācija tāda: bettingadvice sāk apkarot tieši Andy e-booku... Nu ko puiši, nāksies meklēt citu forumu, kur likt parakstā linku! :D īstenībā žēl... kas paspēja, tas izmantoja...

shadaa situaacija ir labi, ka tev pasham ir sava lapa

piemeeram, topbettingprograms.com kuru vari likt parakstaa un tur izveidot nelielu aprakstu/review - kaut kas referaata formaa, akcenteejot labaaks lietas par produktu un protams beigaas tavs links :)

Viņi neuzskata, ka tas ir scams! Es pavēroju dažus labus postus - tur jau gāja vaļā gandrīz spams! Tas protams atkarīgs kā kurā forumā, bet tomēr vajag postot pa tēmu un labāk jau vismaz pāris teikumus nevis pāris vārdus.

Forumu Adminiem nepatīk, ka tiek likti bezjēdzīgi posti, nu tas jau arī ir saprotams.

kriz teica:
hmm nezinu man vēl nekas tur netiek apkarots, jo es tur nespamoju :) Izsaku viedokli un signaturē turu to affiliate lonku un tas arī viss... Man vēl neviens posts tur nav izdzēsts ;)

Nu tas ir milziigs miseeklis jaunajajiem, ka tik iespamot :)

jadomaa ir taa - lai tas posts tur paliktu nevis 5minuutes bet nakamos 5 gadus, jo mekleetaaji iespejams indexeed un veel 100'tiem pat 1000'iem apmeklees to postu un noreferees kaadu interesentu;)

Nu spams tur nudie nopietns panesās :lol:
Posti vietā un nevietā.

Daži jau tur pārāk agresīvi, skaties kur gribi pēdējais posts visur no lv nācis :D
Mani ar apkaroja tur, tik bik iepostēju bet galīgi ne pa ķeksi, nevaru neko sakarīgi komentēt ja neesmu nekāds futbola fans.

EDIT:
Par ebay būtu ļoti interesanti, bet jau jūtu kā atkal visu gribēs izčakarēt damn paypals.

ja viņiem diskusijas izveidošana par bobsleju ar visiem rezultātiem un prognozēm ir spams [veidoju, kā normālu diskusiju nevis lai kaut ko iebāztu] tad nu piedodiet atvainojiet!

Kaadaa veidaa tad juus tiekat apkaroti? Man pagaidaam viss normaali, postoju diezgan biezhi, bet neviens posts nav izdzeests un admini ar nekaa nav teikushi..

Ar forumiem dažreiz ir tā kā ar bitēm - jābūt ļoti uzmanīgam. Bet kā jau es video centos izstāstīt, galvenais ir palikt otrajā plānā, nepievērst sev lieku uzmanību. Un ja es paskatos vakardienas traffic logs, tad 70 % no LV affiliate trafika nāca no Betting Advice foruma. 20 % no viena LV foruma (kas ir galīgi bezjēdzīgs darbs) un tikai 10 % no vēl diviem betting forumiem. Bet es taču iedevu listi ar vairāk kā 20 un teicu, lai meklējat vēl klāt forumus.

Rezultātā, vakar Betting Advice bija daži topiki, kuri sastāvēja tikai no LV Bookie Club affiliate linkiem :D Loģiski, ka jūs pamanīja un sodīja.

Es jau dažiem cilvēkiem aizrakstīju personīgi, bet kopumā ņemot - ne velti es teicu, ka vajag reģistrēties vismaz 30 - 50 forumos un tad postot pa visiem, lai nepievērstu lieku uzmanību. Nu un betting forumi laikam īpaši asi reaģē uz spamu, tā ka jācenšās būt nedaudz gudrākiem un postos rakstīt sakarīgas lietas. Nu tas atšķirsies no foruma uz forumu, jo zinu, ka citos forumos pat nežēlīgi spamu nedēļām neviens nedzēš ārā. Tātad jābūt piesardzīgiem un gudrākiem par foruma adminiem.

Būs jau tā laikam ar/i dādara ka jarweģitrējas vairākos forumos, bet slikti ka ikai dažos ir atļauts HTML un ja nav atļauts tad jāmeģina kaut kā savādāk izlīst, bet nu...vispār nemaz nav tik viegli.. :roll:

Atpakaļ
Tops