Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
egritis teica:vai kaads var ielikt to programmu adreses kuras maksaa un ar kuraam jau jums ir bijusi kaada pieredze?
es sito s*du bebri atvainojiet par izteicienu apmekleeju labi ja reizi nedeelaa un domaaju te vispaar izdzeesties, zb viens leets spams, get paid to suudi un pat postot nevar normaali visulaiku error...Andy teica:Pirmkārt, ļoti patīkami atrast šādu forumu un vismaz vienu cilvēku (Sandis) kurš ir uz pareizā ceļa![]()
Man tikai liekas jocīgi, ka daudz vairāk postu ir "Paid to", "HYIP" un citās "sviesta" sadaļās... Vai tiešām tik maz cilvēkiem interesē patiesa iespēja nopelnīt internetā, reāls bizness? Vai joprojām LV ļaudis nav attīstījušies tālāk par tām surf programmām?
Interneta mārketings, affiliate programmas ir tas ceļš, kuru ejot, ikvienam (gandrīz) no mums ir iespēja nopelnīt...nopelnīt labi...pat kļūt par miljonāriem! Bet nē! Tā vietā labāk tērēt laiku par pilnīgu sviestu... Es nesaprotu! Lūdzu, Jūsu komentus par šo!
Arhitekts teica:NU šitas jau mazliet par traku sendlerad...![]()
kam tev jāliet tais topikos ? es personiigi apmekleeju tikai Affiliate Marketing un Pelni ar mājaslapu topikus.
Un tas erors kas raadaas nemaz netraucee.. ieej atpakalj topikaa un vienalga tavs koments buus pievienots ar visu eroru
P.S No šitās s*du bedres esmu ljoti daudz ieguvis.Bet tu esi smieklīgs.
![]()
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.