IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Kāpēc šeit, kur ir vislielākā nauda, tik maz cilvēku?

Anonymous teica:
Par grāmatām runājot!

Ko tās grāmatas tev sola? Kāpēc tās grāmatas nekam neder? Tad par kādām grāmatām mēs šeit runājam? Ja tu pērc grāmatu, kurā uzrakstīts, kā 3 dienu laikā nopelnīt miljonu, jā droši vien būsi vīlies. Bet, ja mēs runājam par reālām mārketinga grāmatām, kursiem, DVD tad nesaprotu par ko tu runā, jo es esmu pircis daudz - varbūt pat pārāk daudz! Kādi 10 k eur točna ir aizgājuši! Bet visās tajās grāmatās bija informācija, kas man ir palīdzējusi nonākt tur, kur šodien esmu. Neviens no šiem maniem pirkumiem nav bijusi zemē izsviesta nauda, jo pat no ne tik kvalitatīviem produktiem, parasti iespējams paķert pāris idejas, ko izmantot biznesā.

Cilvēkiem, kuri ir totāli iesācēji šajā lietā, iesaku sākt ar šo ne-dārgo kursu, kurā ir ļoti laba informācija par to, kā izveidot veiksmīgu interneta biznesu:

Marketing Tips

Dereka stils ir stipri amerikānisks(sale, sale, sale), bet visādā ziņā šis kurss man bija lielisks palīgs laikā , kad sāku ar šo lietu nodarboties.

Patiesībā, ar šo kursu vien jūs varat izveidot veiksmīgu interneta biznesu! Un, ja šajā sakarā 100 Ls ir par daudz prasīts, nu tad....

Bet vai pārdodot tālāk šīs pašas grāmatas arī var pelnīt kādus %? Vai tām gadījumā arī nav apakšā tā pati sistēma. Ar to varbūt būtu druslu vieglāk iesākt un sajust naudas smaržu :) Un tad jau tai lietai vajadzētu aiziet.

Briksons teica:
Bet vai pārdodot tālāk šīs pašas grāmatas arī var pelnīt kādus %? Vai tām gadījumā arī nav apakšā tā pati sistēma. Ar to varbūt būtu druslu vieglāk iesākt un sajust naudas smaržu :) Un tad jau tai lietai vajadzētu aiziet.

Var nopelniit, vijniem arii ir affiliate programma. Bet nu tev ir jasaprot brikson, ka internetaa notiek visu laiku pardoshanas (gramatu, produktu utml) un gandriiz visur tu vari buut starpnieks un sanjemt % par to.

kknd teica:
Būtu labi ja kāds pastāstītu, kā tad būvēt to linku sistēmu lai piemēram mana lapa ar attiecīgo produktu būtu vismaz googles 1-2 lapā, ko piemēram kāds man tolks uztaisīt lapu ja taj nav galīgi nekāda trafika un to neapmeklētu nekāda plašāka publiks, jo netaisos jau spamot bezjēgā lai tur kāds ieiet kko apskatās!

Doshu iisu ieskatu SEO.

Pirmais piemeers:

Iedamojuies ir 2 lapas sports1.com un sports2.com

abas satura zinjaa vienaadas :) uz 1. lapu ir 1 links uz otro lapu ir 1000 linki;

kura lapa pec tavam domam bus augstaak googlee?

Piemers divi

ir 2 lapaspar autinjiem, abaam ir 50 linki.

auto1.com ir 50 linki ar linku tekstu "automasinas" un
auto2.com ir 50 linki ar tekstu "forsha lapa, spied te"

Kura no lapam bus augstaak topaa ievadot "automasinas" ?

Piemers triis

Google noskaidro ka 1. vietaa esoshaa lapai ir 500 linki .
Google noskaidro ka 2. vietaa esoshaa lapai ir 450 linki .
Google noskaidro ka 3. vietaa esoshaa lapai ir 300 linki .

Jautajums: cik tavai lapai aptuveni vajadzes linkus, lai buutu pirmajaa vietaa, otrajaa, vai treshaja? ko dariit ja izveleetajam atslegas vardam 1. vietai ir tikai 50, vai ja ir 10'000 linku?

-------------------

Tagad atbildes:

1) lapa, kurai ir 1000 linki

2) auto1.com ar 50 linkiem ar linka tekstu "automasinas"

3) vismaz tik pat cik tur jau esoshajai lapai; tas attiecas uz 10'000 linkiem, kaa arii 50; respektiivi, tev ir jaapsteidz esoshais top 10 daliibnieki, lai taja ielaustos un tas var buut no 1 linka liidz 10000'0000 linkiem ;) atkariiba cik konkureejosha un piesaatinaata ir nisha ;)

Tagad 50ls no katra kas sho lasa;

kknd teica:
Būtu labi ja kāds pastāstītu, kā tad būvēt to linku sistēmu lai piemēram mana lapa ar attiecīgo produktu būtu vismaz googles 1-2 lapā, ko piemēram kāds man tolks uztaisīt lapu ja taj nav galīgi nekāda trafika un to neapmeklētu nekāda plašāka publiks, jo netaisos jau spamot bezjēgā lai tur kāds ieiet kko apskatās!
Ar lapas izveidošanu šajā gadījumā man nebūtu problēmu, jo māku daudzmaz kodēt utt.
Bet, kā man to lapu optimizēt peļņai tur ir vislielākā problēma un piemēram es izveidoju lapu kura reklamē kkādus DELL noutbookus un piemēram regulāri no manas lapas tos kāds skatās un pa reizei no manā lapā norādītā linka izdara pirkumu, bet nesaprotu kur tad un kā tie peļņas % tālāk nokļūs pie manis, nejau tač DELL paši mani meklēs un par to man maksās, tad kā īsti ir ar to maksāšanas sitēmu??

ik viens maak stradaat ar frontpage :D

baigaa programeeshana savajdzeejaas:P

un protams, ka dell netirgo pa tiesho, bet pieregistreejies vinju affiliate programaa un dabu savus linking codes (linkus ar taviem specialajiem identifikatoriem) un tad tu varesi sanjemt komisjias;

Briksons teica:

bet ja gribi tirgot elektroniskos produktus, ieskaties clickbank.com

ja nav 18, tad ar daudz maz ko var te pelnit? parsvara visur VISa vajag vai chekus :/

Beidz lunjoties, un sac stradat. JA ir nauda, atradisi 101 veidu ka to dabut pie sevis, ja ne senciishis, tad draugi, vai caur firmu, offshoriem, vienalga :) visadi var;)

Nesaprotu kur ir problēma!
Kontu var atvērt arī bez 18, karti var iegūt bez 18. Un vaitad uz čekiem jabūt 18 gadīgā vārdam?

sandis teica:
kekss teica:
Es kaa HYIP un autosurf veidotaajs un admins nopelnu tiiri labi :lol: un atshkiribaa no affiliate, tur nevajag perfekti zinaat english lai uztaisiitu sakarigu lapu. protams otrs variants ir uztaisiit affiliate pakaljdarinaajumu, nu kaut izvilkumus no citaam lapaam utt, bet Sandis te biedeeja ka vismaz google adwords aatri piekjer taadas lapas. bet var jau iztikt ari bez adwards, bet vai citu lapu kopeshanas gadijumaa nevar buut problemas ar autortiesibaam?

Ka veidotaajs droshvien tu normali nopelni;) tiesa gan nezinu, 500, 1000, vai 20'000 menesii; un kads ir limits, maximalais potenciaals;

paaraak nopietni jau ar nedriikst tai lietai pieiet a to FIB saaks mekleet :D bet limits ir diezgan iespaidiigs, galvenais jau ir laiks cik pie taa pavadi un cilveeki ar ko sadarboties!

ē pag pag mēs jau te izejam no foruma tēmas robežām... Lūdzu beigsim laist te offtopic. Ja vajag taisam jaunu tēmu un tur runājam par HYIP surfiem utt.

individual teica:
Nesaprotu kur ir problēma!
Kontu var atvērt arī bez 18, karti var iegūt bez 18. Un vaitad uz čekiem jabūt 18 gadīgā vārdam?

par chekiem isti nezinu, taa sandis teica, bet VISA var tikai no 18, ar parasto electronu tik uz toleti var iet, bet jaa papetishu dziljak shito visu...

eu nu jūs te tākā bērni... Nu tak darbojies uz muterītes vārda... atraduši problēmu par kuru uztraukties...

jo mazak vinji zin jo labak, vel labak ir tas ka es jau 30ls esu izterejis shite tape vajahg atgut (zinu ka autosurfiem netikshu gala)

kaa tu ssite vareeji kauko izteereet? tu kaadam no foruma samaksaaji? :)

un tagad pa teemu taatad Affiliate marketing vieglaa saprotamaa valodaa var izskaidrot taa- taa ir produktu taalaakpaardossana ko esi nopircis legaalaa cellaa?? tipa taspac kas izplatiissana? vai es kauko jaucu?

pasam jau nav japerk. tu pardod vinu produktu vai pakalpojumu un par to sanem komisijas maksas

egritis teica:

un tagad pa teemu taatad Affiliate marketing vieglaa saprotamaa valodaa var izskaidrot taa- taa ir produktu taalaakpaardossana ko esi nopircis legaalaa cellaa?? tipa taspac kas izplatiissana? vai es kauko jaucu?

Drizāk to varētu izskaidrot ka pamatīgu reklāmas akciju par labu firmām kuras produktus tu reklamē. Pašam nav nekas jāperk, no savas mājaslapas ieliec linku (banneri, whatever) uz produkta tirgotājiem, tavs apmeklētājs tur dodas apskatīties un ja nopērk preci tev tiek procenti.

egritis teica:

autosurfi un hyipi, vienk kad ieliku tad tiehsi 12by12daily nospraga un vel dazhi :D bet nu jau emsu pametis to visu :D, kjershos shitam klat :D

Atpakaļ
Tops