Briksons
New member
- Pievienojies
- 14. Decembris 2006
- Ziņas
- 0
- Reakciju rezultāts
- 0
Anonymous teica:Par grāmatām runājot!
Ko tās grāmatas tev sola? Kāpēc tās grāmatas nekam neder? Tad par kādām grāmatām mēs šeit runājam? Ja tu pērc grāmatu, kurā uzrakstīts, kā 3 dienu laikā nopelnīt miljonu, jā droši vien būsi vīlies. Bet, ja mēs runājam par reālām mārketinga grāmatām, kursiem, DVD tad nesaprotu par ko tu runā, jo es esmu pircis daudz - varbūt pat pārāk daudz! Kādi 10 k eur točna ir aizgājuši! Bet visās tajās grāmatās bija informācija, kas man ir palīdzējusi nonākt tur, kur šodien esmu. Neviens no šiem maniem pirkumiem nav bijusi zemē izsviesta nauda, jo pat no ne tik kvalitatīviem produktiem, parasti iespējams paķert pāris idejas, ko izmantot biznesā.
Cilvēkiem, kuri ir totāli iesācēji šajā lietā, iesaku sākt ar šo ne-dārgo kursu, kurā ir ļoti laba informācija par to, kā izveidot veiksmīgu interneta biznesu:
Marketing Tips
Dereka stils ir stipri amerikānisks(sale, sale, sale), bet visādā ziņā šis kurss man bija lielisks palīgs laikā , kad sāku ar šo lietu nodarboties.
Patiesībā, ar šo kursu vien jūs varat izveidot veiksmīgu interneta biznesu! Un, ja šajā sakarā 100 Ls ir par daudz prasīts, nu tad....
Bet vai pārdodot tālāk šīs pašas grāmatas arī var pelnīt kādus %? Vai tām gadījumā arī nav apakšā tā pati sistēma. Ar to varbūt būtu druslu vieglāk iesākt un sajust naudas smaržu