IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Kāpēc šeit, kur ir vislielākā nauda, tik maz cilvēku?

vai kaads var ielikt to programmu adreses kuras maksaa un ar kuraam jau jums ir bijusi kaada pieredze?

egritis teica:
vai kaads var ielikt to programmu adreses kuras maksaa un ar kuraam jau jums ir bijusi kaada pieredze?

Lielaakie networki:

clickbank.com (info produkti tikai)

cj.com (viss, sakot ar domainiem, beidzot ar datoriem, nekustamo ipashumu un iepazishaos)

shareasale.com ari viskaut kas;)

Affiliate marketings ir potenciālā klienta atrašana. Tev nau jāpārdod. Tev pat nau jāreklamē. Tev ir jāpārliecina tas cilvēks ka viņam ir vajadzīga tāda prece ko tu izplati ;)
reāli pārdos un par preci sīkāk runās pati firma savā mājaslapā uz, kuru tu aizsūtīsi šo potenciālo klientu.

Es pats sāku tagad pētīt šo zvēru Affiliate Marketingu. Bet nepērku grāmatas. Es zināšanas smeļos tikai no interneta bezmaksas avotiem :D na haljavu :D

Man radās mazs jautājums iespējams nost no tēmas : vai free hostingus atrod googlee ? Nu reāli es izmantoju eclub.lv bet man ir aizdomas , ka mani neatrod..

arī es nekad neesmu sapratis klikšķinātājus. Teiksim toto bonusu aptīrīšanas sistēmas ietvaros citreiz liekas, ka jau 30 Ls ir tā kā par maz, bet tas aizņem tikai kādas 20 minūtes, bet šamējie kliko stundām ilgi un nopelna... nezinu cik tur tos dažus latus vai pat santīmus.

nu gruuti teikt, bet nu godaddy domains maxaa 10$ un hostings tikai 4$/meen; iestaasti man ka tie 1.80 (uz shodienu reaalais USD kurss pret latu), tev nav iespeejams ieguldiit meenesii;) LOL

Tagad es to pilnībā saprotu Sandi, bet tad kad rakstīju es vēl nevelējos NEKO iegūldīt jo nesapratu pilnībā NEKO... laikam labi ka salauzu kāju un dabūju ar gjipsi guleet maajaas... daudz laika bija lasiit un maaciities.. protams es arii saprotu to ka vēl daudz jāmācās, bet pamats ir .Talaak buus jaamaacaas praksee. Jaasaak kaut ko darit un tad jau redzees.
Liidz lapas hosteeshanai un domeina njemshanai veel neesmu ticis bet tas arii vairs nau aiz kalniem :D
Patlabam vaacu kontentu un uzlaboju lapu. Hosteesim kad stipendiju dabuusim :D:D
P.S Esmu dzirdeejis, ka GoDaddy domeini nau tie labaakie jo vinji kaut ko tur maina bez klientu atljaujas.. ja godiigi es neiedziljinaajos. :D

Arhitekts malacis :-)

Informācijas apguvei šajā biznesā ir ļoti liela
nozīme, mācīties un lasīt vajag nepārtraukti.

Kaut vai tikai tāpēc, lai nepieļautu kļūdas, kurām
citi jau sen izgājuši caur, aprakstot to visu savā
blogā.

Galvenais nepieļaut iestrēgšanu "learning" procesā.
Jo ātrāk sāksi likt zināšanas lietā, jo labāk. Plikas
zināšanas neko nedod, ja nav praktiskā rezultāta.

Pats savā laikā kādu gadu nomuļāju tikai lasot un
mācoties. Bet vajadzēja jau uzreiz sākt darīt, kaut
vai kaut ko minimālu, bet darīt.

Action = Results

Andy

Paldies Andy.
Īstenībā pagaidām man ir tāda sajūta, ka es lasu un mācos par šo visu netikai tādēļ, ka tas varētu man nest ienākumus, bet gan arī tādēļ ka tas man patīk. Tas ir gandrīz kā hobijs, pat atkarība. Bieži ir bijušas tādas naktis kad es aizraujos un pat neaizeju gulēt :D piemēram vakarnakt.
Tomēr ir viena lieta kas liek man uztraukties. Tagad konkurence ir diezgan liela manuprāt. Tādēļ es domāju vai man tagad izdosies tas kas izdevās citiem pirms 3 vai 2 gadiem. Bet nu jebkurā gadījuma es mēģināšu.

es pats arī eju tam visam cauri, arī esmu salasījies dažādas grāmatas. Pašam savā pirmajā projektā ir milzumdaudz kļūdu (galvenokārt dēļ tā, ka praktiski visu darīju viens pats - neko neoutsorsēju), bet kā Andy saka, nedrīkst marinēt savas idejas, tās ir pēc iespējas jārealizē. Ta arī es iepazinos ar totobanku un sapratu kā es visu šo gribētu redzēt un arī sāku darboties. Es pat vakar lasīju vienu interviju ar kādu guru, kas teica, ka lielākā potenciālo darboņu problēma ir tā, ka ideja ir, bet tā nekad netiks realizēta. Pofig, ka ne ideali, bet realizē un laika gaitā sapratīsi savas kļūdas, izlabosi tās un iesi uz priekšu, galvenais ir kustēties. Arī Šķēle sāka ar rožu audzēšanu... :)

Par tām idejām ir tā kā ir. Man pat ienāca doma ātrāk, par tādu saita izveidi, kā digg.com, kko līdzīgu tādam. Un rekur ir, ideju neīstenoju, un sūkā pirkstu tagad ;)

Tagad viss, kas iešaujas prātā, un liekas +/- jēdzīgs, tad lieku to lietā, un varu apgalvot, ka pateicoties šai darbībai kautkādus $$ esmu iemetis sev kabatā :)

Galvenais neapstājaties ! Tas ir pats svarīgākais!

Andy teica:
Pirmkārt, ļoti patīkami atrast šādu forumu un vismaz vienu cilvēku (Sandis) kurš ir uz pareizā ceļa :D

Man tikai liekas jocīgi, ka daudz vairāk postu ir "Paid to", "HYIP" un citās "sviesta" sadaļās... Vai tiešām tik maz cilvēkiem interesē patiesa iespēja nopelnīt internetā, reāls bizness? Vai joprojām LV ļaudis nav attīstījušies tālāk par tām surf programmām?

Interneta mārketings, affiliate programmas ir tas ceļš, kuru ejot, ikvienam (gandrīz) no mums ir iespēja nopelnīt...nopelnīt labi...pat kļūt par miljonāriem! Bet nē! Tā vietā labāk tērēt laiku par pilnīgu sviestu... Es nesaprotu! Lūdzu, Jūsu komentus par šo!
es sito s*du bebri atvainojiet par izteicienu apmekleeju labi ja reizi nedeelaa un domaaju te vispaar izdzeesties, zb viens leets spams, get paid to suudi un pat postot nevar normaali visulaiku error...

NU šitas jau mazliet par traku sendlerad... :D
kam tev jāliet tais topikos ? es personiigi apmekleeju tikai Affiliate Marketing un Pelni ar mājaslapu topikus.
Un tas erors kas raadaas nemaz netraucee.. ieej atpakalj topikaa un vienalga tavs koments buus pievienots ar visu eroru ;)
P.S No šitās s*du bedres esmu ljoti daudz ieguvis. :P Bet tu esi smieklīgs. :D

Nu Andy! Malacis puis! Tiesam! Es pats stradaju irija, ar sanaca tada lieta, ka mazliet saku ieslidet internet vide, kas saistits ar tas apsleptas naudas izdabusanu ara, bet vis laik darba pec kaut ka nesanak nodarboties ar affiliate programmam, mazliet palidzu saviem puisiem pie latvijas projektiem, izveidot jaunu social networking saitu, bet kaut ka tur viniem neiet, un man nakas sedet irija, stradat Intel un nu ne jau to labako darbu, kur alga ne lielaka par 2000eiro :( :), bet pat nezinu vai jega skriet uz lv un sakt biidit web dizainu un social networking biznesu,jo sturgalviga un kutra ir ta lv publika,vismaz paslaik, skatos tos pasus liderus lv tirgu gruti bus panakt un atnemt tik naudinas, lai reali butu nauda saita attistibai :(
Pats bedigakais,ka ieguldita tai saita izveide naudina,kas man tagad noderetu un ara nevaru nekadi neko dabut!
Varbut laiks sakt list affiliate biznesa ieksa!? Pat nezinu, bet laikam vel japacinas ar ta socialo tiklu portalinu gala,nu un tad redzes, ta jau manis ka tad izies!
Kadi jums ir viedoklis par socialo tiklu izveidi lv,kas sakuma versts uz lv tirgu,bet velak talak??? Cik esmu sapratis,bija slikta ideja pirms gada tur list ieksa :(, bet ko daris, vel jau cinamies un peramies,bet nu ta jau manis!
NU un par Sandi runajot, kas tad vinu nepazist :), visur jau paspejis iespraukties,apsveicami!

Arhitekts teica:
NU šitas jau mazliet par traku sendlerad... :D
kam tev jāliet tais topikos ? es personiigi apmekleeju tikai Affiliate Marketing un Pelni ar mājaslapu topikus.
Un tas erors kas raadaas nemaz netraucee.. ieej atpakalj topikaa un vienalga tavs koments buus pievienots ar visu eroru ;)
P.S No šitās s*du bedres esmu ljoti daudz ieguvis. :P Bet tu esi smieklīgs. :D

es parasti kaa visos forumos spiezu pogu-
Skatīt jaunos ziņojumus kopš pēdēja apmeklējuma

nospied tu arii tad redzeesi

nu nevarētu teikt, ka reti tas errors, bet bieži...bet tomēr šeit iet runa par aff. nevis erroriem

Atpakaļ
Tops