IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Pirmais Video LV No Sērijas - "Affiliate Marketing&quot

tiessam lloti labs video! domaaju ka ikvienam ir skaidrs tagad.. pirmaa jeedziiga informaacija ko pa velti esmu dzirdeejis :) paldies!

heh pamēģināju tos divus pirmos forumus no tā dotā saraksta :) Pirmajā nevar lietot adreses savā signaturē, bet otrajā izdzēša manu signature dēļ tā affiliate linka un manus postus arī tur dzēša ārā jo nebija neko saturīgi viņi :D

CSharp teica:
heh pamēģināju tos divus pirmos forumus no tā dotā saraksta :) Pirmajā nevar lietot adreses savā signaturē, bet otrajā izdzēša manu signature dēļ tā affiliate linka un manus postus arī tur dzēša ārā jo nebija neko saturīgi viņi :D

nu tas ir tikai normaali:) crapu nav ko tureet:) un biezhi daudzos forumos,. ljauj lietot signatures, pec kadiem 10-30 postiem, vai pec nedeljas esot foruma utml; respektiivi - ir jaaieguust respekts :)

velviens variants ir tjipa uztaisiit savu .com un tur uztaisiit nelielu aprkastu par labakajam programaam (vai vienu programmu), sarindojot tos seciibaa, kaut kaa noverteejot, dodot teiksim 1 - 5 zvasigznes par kvaltiati utml;)

Cepums andijam! piekrītu ka tik labu informāciju arī Es nebiju dzirdējis! Paldies Tev, būs jāpaskatās par ko tajos forumos iet runa un ja iepatiksies spēlēties piereģistrēšos tajā programā! 8)

Andy teica:
Tiem, kuri nevar reģistrēt PayPal kontu - viss o.k., maksājumi tiks veikti uz Jūsu LV bankas kontu (visērtāk būtu "Hansabanka", bet citas arī derēs)

Jautaajums par komisiju par bankas parskaitiijumu, bet nu ja ir kadi 10 aff, tad jau andijs var uzlikt WIRE visiem un sadaliit, par 1ls par izmaksu :P

Buutiibaa man PayPal ir default taapeec, ka lielaakaa dalja manu affiliate ir UK un caur PayPal automatizeeto sisteemu es varu veikt maksaajumus kaut vai 1000 cilveekiem vienlaiciigi nospiezjot 1 pogu :D

Bet, kaa jau mineeju, tiem, kuri nevar sanjemt $$$ caur PayPal tiek veikti maksaajumi caur wire transfer, peec tiem pashiem minimaalaas izmaksas noteikumiem.

CSharp teica:
Ja šī bija 1. daļa tad būs arī 2. daļa ?

Manas domas, ka vispirms vajadzētu nopārdot vismaz vienu šo grāmatu un tad ķerties pie nākošās tēmas, ja nu vienīgi tas turpinājums arī palīdz pie šis pārdošanas.

kā lai novelk failu?
es uzspiežu lejuplādēt un tad atveras media players kur ir tikai skaņa bet nav attēla?

kknd teica:
kā lai novelk failu?
es uzspiežu lejuplādēt un tad atveras media players kur ir tikai skaņa bet nav attēla?
Ja kādam ir problēmas ar atksņošanu (tā kā man nerāda bildi Smile ) tad var izmantot linku http://www.filer.lv/storage/347d6b002207af5da28d55b7f1f63abc/45b23825/A/An/Andy/bookie_club_real_1169297553.avi
un to video novilkt un tad kaut vai ar VLC playeri noskatīties Smile

Briksons teica:
CSharp teica:
Ja šī bija 1. daļa tad būs arī 2. daļa ?

Manas domas, ka vispirms vajadzētu nopārdot vismaz vienu šo grāmatu un tad ķerties pie nākošās tēmas, ja nu vienīgi tas turpinājums arī palīdz pie šis pārdošanas.

nu runajot par temaam, jums tika paradiita pati elementaraakaa metode ;)

bet vel jau palike daudzi citi varianti, kaa newsgroupi, blogu comenti, social bookmarking utml;

tad atkal seo, ebooki, ebay kaa leady generators, ppc, utml lietinjas ;)

es ar Operu vienkārši iegāju saitē, uzspiedu lejuplādēt, lejuplādēju, atveru folderi, ar labo pgu uzklikšķinu, open with... izvēlos VLC un viss pa pirmo iet.

Atpakaļ
Tops