IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Pirmais Video LV No Sērijas - "Affiliate Marketing&quot

rofl kam forumi ir article directorys, paid to click, offline advertising, u.c. izlasi affiliate guide shaas sadaljas sakuma :)

andy kas noticis ar tavu affiliate lapu??

Site error: the file /var/www/vhosts/bookieclub.com/httpdocs/idevaffiliate/index.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.1.so to be installed by the site administrator.

nav nav pazudis es ar vinju kontaktejos nesen, galvenais ka mani 50ls nepazuud :D

viss atkal notiek un ruuc!

P.S. man shodien 2 sale dabushu 100ls shomenes reali, ieposteju kkur 20 postus :D kopuma :D

Labdien!
Es būtu šausmīgi pateicīgs ja kāds profesionālis,kas pelna labi nodarbojoties ar bookie club postiem uzrakstītu kādus desmit populārus forumus(kuri labi strādā un bez nekādām problēmām viss notiek)kurus pats regulāri lieto !Palīdziet tas atrisinātu daudz problēmu!Varat atsūtīt ari uz epastu deutschh@inbox.lv

Ja kas milzīgs paldies Andy par visu,ģeniāli vienkārši.

Jā, tiešām interesanti. Teorētiski izklausās diezgan vienkārši, bet laikietilpīgi. Paldies par video!

jaa ipashnieki tikai manijushies aattiecigi nauda uz hanzanet vairs nav dujama tikai uz paypal

Es kādu laiciņu atpakaļ pieteicos, bet tā arī nekādu atbildi neesmu saņēmis :/

vakar noskatījos šo video un sapratu, ka tas ir apstiprinājums manām sajūtām... paldies par to, Andy!

Vienīgi šaubos, vai tiešām ir lietderīgi postot tik daudzos forumos? 50 gab. tomēr aizņem daudz laika, bet vel jau ir citi darbi sava projekta ietvaros...

Tas forumu skaits jau tīri nosacīts...

Vienkārši labāk ir katru dienu iepostot
20 forumos 1 postu vai topicu nekā
20 postus vienā forumā :-)

Andy

tas skaidrs, ka nav jēgas vienā forumā 20 postus likt... Ja jau esi reģistrējies visur, tad ielikt 50 postus nav grūti, bet 300 jau būs pasmagāk, ja ir aktīvs projekts, kurā arī "jādzīvo"... bet iespējams tas ir.

Nu jaapameegjina. Izskataas jau tiiri labi. Darbs, protams, jaaiegulda it visur, tachu tas ir taa veerts. Cik ilgs laiks aptuveni paiet, kameer ieposto tos 300 - 500 postus? Saakoties vasaras briivlaikam domaaju, ka vareetu sho izmantot kaa pamatpeljnjas avotu. Cik gan daudz postu var sarakstiit, ja vari darit ko gribi 24/7 :)

Atpakaļ
Tops