IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Peļņas iespējas sadarbojoties ar Googlē

kad apstiprinās, varēsi ielogoties, tur varēsi izveidot reklāme ko ielikt lapā un sanemsi kodu

Man ir vesala kaudze jautaajumu (debiili, es zinu):
1) Vai es varu iznemt naudu ja es esmu 17 g. vecs?
2) Par ko labaak maksaa no tiem googles add?
3) Vai maksaa par to googles search, ja kaads meklee ar vinu?
4) un kas buus ja es pats paspaidisu vinus reizi dienaa?
5) Vai vispaar kads apmekleetaajs vinus spaida?
6) vai kaads negrib sarunaat ka es paspaidu vina webam un vins manejam? (abi nopelniitu)
7) paskatieties manu webu vai ar vinu var nopelnit taa kaa es esmu salicis. :)

1) Vai es varu iznemt naudu ja es esmu 17 g. vecs?

man tikko 16 palika un sen jau cekus esmu iznemis

2) Par ko labaak maksaa no tiem googles add?

par klikiem :D

3) Vai maksaa par to googles search, ja kaads meklee ar vinu?

maksa tad ja kads uzspiez uz sponsoretiem linkiem kas tika atrasi meklesana

4) un kas buus ja es pats paspaidisu vinus reizi dienaa?

BANS
5) Vai vispaar kads apmekleetaajs vinus spaida?

Ja lapa ir sakariga un daudz apmekletaju tad protams

6) vai kaads negrib sarunaat ka es paspaidu vina webam un vins manejam? (abi nopelniitu)

bans
7) paskatieties manu webu vai ar vinu var nopelnit taa kaa es esmu salicis. Smile

ja, tikai izvac tos smirdigos PTC banerus ara tapat neko nenopelnisi. un saliec vinu visas lapas

ok paldies par info :)
veel jautaajuns peec cik ilga laika man apstiprinaas google?
nedeelas? Meenessa?
jo man bija vecais web stils un es gaidiju nedeelu bet tikuntaa nekaa

es esmu atklajis vienu loti labu veidu kaa var dabut lai kliko uz googles add. tikai peec tam es nozeeloju par to ka tik daudz cilveeki iet un kliko.
es panemu vienu dc++ hubu un tadkatram nosutu zinu lai pasakta manu lapu un uzkliko. nu sanaaca vairaak kaa 200 cilvekiem aizsuutit un ta vini laikam ari kliko, tikai tagad jaluudzas lai banu nedabuutu. diena var labi panemt 50 cilveekiem aizsutiit un kadi 10 cilveeki uzklikos un viss, 5 min. darbs ar lielaam summam.
varat man tagad pateikt ja es dabuusu banu tad tikai uz adscene vai arii uz pasu googes search?

Sveiki, jus varetu ieteikt temas ads Choose Ad Channels , ja lapa ir pa naudu paslaik uzrakstiju money, forex, hyip un viss. Palidziet!

Palasi kas ir Channels, pirms uzdod šādus jautājumus. :wink:

vai adsense kodu var likt divas majas lapas, no viena konta vai ir jataisa otrs konts?

viens no e-komercijas zelta likumiem - nepiegružo savu mājas lapu ar citu saitu linkiem. Sevišķi izcila kļūda, ja Tavā mājaslapā ir linki uz mājaslapām ar tādu pašu saturu - reāla klientu zaudēšana. Baigā skepse man pret šito

Prova1ver teica:
Sveiki, jus varetu ieteikt temas ads Choose Ad Channels , ja lapa ir pa naudu paslaik uzrakstiju money, forex, hyip un viss. Palidziet!

channels ir tevis paša izdomāti, lai tev vieglāk menedžet visu pasākumu, nav nekāda sakara ar reklāmu tēmām :)

es gribeeju paprasiitpar googles adscene.
vai man var izsuutit naudu ja man maksaataja vaards ir , piem., janis liepa (ar maziem burtiem) gribeeju jau izlabot bet nevar.
un kaa tur ir ar tiem nodokliem? kur vinus ir jaamaksaa un cik tas aizies naudas?
un vai var piemeeram lai ieskaita ISIC bankas kartee kas ir studentiem no parex bankas?

nu tiesaam neviens nevar palidzeet?
izskaidrojiet man kaa jums atsuuta naudu, vai juus varat labot savu payname kad suuta ceku?
Cik es sapratu ka tas atkariigs no bankas vai vini man dos naudu ja man vards uz uzvaards saakas ar mazo burtu, uz kuru banku suuta to ceku?
tad man ir jau laicigi jazvana uz banku un jajautaakas un kaa???????
:cry: :cry:

paye name jabut vardam un uzvardam, lielajiem burtiem nav nozimes. ceku tev sutis pa pastu uz tavu maju. pec tam ej uz banku kura tev ir konts un iedod ceku. un pec kadam 3 nedelam nauda bus tava konta

un kad un kur man nodokli jaamaksaa?
vai gooogle pati vinu noreikinaas?
cik lasiiju ka vajag kaukaadu kontu prieks nodokliem.
a nevar taa lai man iesuuta veestuli pastaa un tad es vinu sanemu aizejot ar kviti?

Esmu dzirdējis trakas lietas par adsense.Visu mēnesi ir labs apmeklējums un mēneša beigās tiec izbanots.

Atpakaļ
Tops