IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Peļņas iespējas sadarbojoties ar Googlē

man jau tas tiko notika veel sodien vareju iejiet bet tagad man raada ka mans aconts ir Google AdSense Account Disabled.Man tur bija vairaak kaa 60$.
vai vispaar nevar dabut atpakal savu naudu?
un vai var registreeties veelreiz?

nevar, nevar, nevar

tas ir BANS uz mūžu, ja reiz esi izmests tad atpakaļ tikt nevar un savu naudu nedabūt

labi paardzivosu. tagad sakiet man kas veel ir par labaam programam ar kuraam var nopelnit taapat kaa googles adsense?

aatri pasakiet man vai vajag rakstiit savu ielu ar garumziimeem ja taadas ir?
ja nu deel taa man neatsuutsa veestuli.

raksti bez, tapat sapratis tacu, bet ja bus kads keburs burta ar garumzimi vieta tad gan var nesaprast

pasakiet man vai tad ja uzliek banu tad kaa tas izpauzas?
ka es nevaru uzspiest sing up un registreeties?
es itkaa registreejos nomainot ip tikai man tagad ir jaagaida kad atnaks veestule par apstiprinaasanu. es tadag domaaju godiiga celaa pelnit, jo taisiisu rigtiigo majaslapu ar 500 lpp par datoriem utt..

vari nesapņot.
lai lieki spamoto ieteiktu izlasīt pirmkārt kas pašos google noteikumus rakstīts.
spied savus singapus cik tīk, tev netik IP tagad jāmaine bet arī vārds un uzvārds, ak jā un arī dzīvesvieta.

ssamriga teica:
reģistrē acountu uz mammas vārda :P
es biju registreejies ieprieks uz maasas un tagad meejginaaju uz sava vaarda un viss bija citaadaks iznemot adresi, bet tur arii savaadaak pamainiju ieprieks bija numurs 10-10, bet tagad uzliku 10 - 10 cerams ka sanaaks viss.
a kaads nevar pastaastit par kautkaadu Chitika itkaaa ari lidziigi var nopelni kaa ar googli.

kas ir CTR ??? un es reg. izvietoju reklaamu , paprasiiju draugam lai noklikshkina, un google raada klikshki, bet naudu neskaita?? kapeec?? :(

par latviesu klikiem dod salidzinosi maz ;)
ctr ir procentuali izteikts cik kliku uz cik paradisanas reizem ir bijusi

robertinijo teica:
kas ir CTR ??? un es reg. izvietoju reklaamu , paprasiiju draugam lai noklikshkina, un google raada klikshki, bet naudu neskaita?? kapeec?? :(

chaliit, tev jaga piesaistiit normaalu trafiku no googles un anglju melee, tad kaut kas notiks:)

Man radaas paars jautaajumu,ja nemoka slinkums luudzu iedodiet atbildes.
1) AdSense для контекста
a) Uztaisiiju shito, tas noziimee ka man dos naudu par to ka es shito adresi raadu uz sava sajta un dos par to ja kaads uz vinja piemiegs.
b) Vai varu sho vienu kodu likt uzreiz vairaakos saitos?
c) Kaapeec man neskaita naudu,kaut jau vinju skatiijaas 20 reizes.
2) AdSense для поиска
a) par shito dos naudu tikai tad ja caur vinju kautko meklees?
b) Un arii vai varu vinju uzreiz likt vairaakaas saitees?
c) Un kaapeec vinja nava sheit Управление объявлениями, kad es vinju izveidoju
3) Рефералы
a) Man dos naudu tikai par to ja kaads piemiegs uz shiis saites un tur nokachaas to programmu vai nopirks un kaadu citu darbiibu izdariis?
b) Vai varu to pashu kodu likt vairaakos saitos?

adsensee naudu skaita tikai tad ja tev uz taam reklaamaam kaads uzspiezh (pats nedrigst spiest - garanteets bans)

kodu var likt cik lapaas grib, bat uz vienas lapas lai nebutu vairaak par dazaam reklamaam, un uz lapaam jabut kaukadam saturam. uz tukshaam labaak neliec.

no referaljiem dabusi ja kads pieregistresies un nopelnis attiecigu summu, vai ari nopirks kautko no taas reklaamas vai veiks darbiibu kura ir aprakstita lai tu nopelnitu.

89$ divās dienās?

cik tev apmeklētāji un click through rate? cik lapās tas ir? uz kādiem keywordiem? vari jau drusku pastāstīt, lai neliekas, galīgi, ka mānies...

Atpakaļ
Tops