IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Peļņas iespējas sadarbojoties ar Googlē

jaa tur taada ''nenoziimiiga'' kluudina Sysyem =>raksta System tas vien rada uzticiibu :D

Nu kā - cilvēki safanojušies - nu tik tirgos ebooks un pelnīs lielo naudu :D :D :D

Aizmirstot pašu svarīgāko - produkta kvalitāti :!: :!: :!:

jaa tur taada ''nenoziimiiga'' kluudina Sysyem =>raksta System tas vien rada uzticiibu

:D
nu veciit ,,
viena varda del nu nezinu gan , pilns internets ar kluudaam ,,
wnk ,, tu pats neko tadu neesi uz neko tadu spejigs ,, t pats neko newari izdariit un maaki tikai citu darbos mekleet kluudas un piekasiities ,, !

"nesen zvanija no bankas un teica ka ceks nav derigs, jo pie payes name nav noradits uvards."

Man personīgi ir tāds piemērs.

Vārds Jānis
Uzvārds Liepa

Kad registrējies adsense, neļauj reģistrēties del ā
Jāregistrējas Janis Liepa.

Kādam ir bijusi pieredze šados gadījumos. Vai šajā gadījumā cēks arī būs nederīgs, jo pēc pases datiem mans vārds ir jānis ?

HA HA HA

dabigi, arzemes tu startee bez garumziimeem utml; come on!!! paskaties to pashu Somu valodu ar vinju kjeburiem, tak protams ka bez, lieto tikai latiinju burtus; kaa no meenes:P

man uzvarda ari ir mikstinajuma zime, uz ceka rakstiju bez vinas, un sodien beidzot nauda ir mana konta :)

tikai tā summa man rādās dolāros un komisijas maksa noņemta no summas kas bija kontā latos.
lai naudu izņemtu man pa priekšu viņa jākonvertē uz latiem?

skaidrs, vienkarsi ar naudas lietam visa padarīšana sarezgiitaaka, taapeec prasu. a to zin negribās lohanutsa.

janokonverte uz latiem, ja vien tev nav dolaaru karte, par ko es shaubos, vai arii ja gribi iet uz banku un tur inzjemt dollarus;

nja būs čakars, jāiet būs uz banku jāpārkonvertē un tad jāņem arā uz latiem, žēl ka ibankā nevaru pārkonvertēt :(

kaa ta nevar, maksajumiem, pirkt valutu vai kkas taads, pats tak konverteju no euro uz latiem ka mb sasutija to naudu :D

nu man nav 16 gadu tapec man ibanka tikai informativaja rezima ;)

beidzot gūglis noindeksēja manu blogu, kurš gan sastāv tikai no baneriem, :) , bet man būtu 2 jautājumi,

1. man tas blogs http://paying-ptc.blogspot.com/, pēc vārdiem "paying ptc" atrodas 3.vietā tieši .com gūglī, arī citos .ru , .lv , .it gūgļos ir trešajā vietā, vai var būt ka tik labs rezultāts jau pašā sākumā , te dzirdēju ka jau ir laime ja dabū savu saitu trešajā gūgļa lapā, tāpēc jautājums , kā var pārbaudīt vai arī amerikānim un ķīnietim meklējot pēc "paying ptc" mans blogs parādīsies 3.vietā?

2. kā varēja noskaidrot cik populārs ir kāds konkrēts vārdu salikums gūglī un yahoo?

Var tā būt, konkurence pilnīgi nekāda.
Un vēlāk iespējams nedaudz pozīcijas kritīsies, jaunas lapas efekts. Regulāri kautko updeito un tad jau paliks kur ir.

bet vai tas nav tāpēc ka blogs reģistrēts no Latvijas un arī gūgļa meklējums notiek no Latvijas , tas it kā meklētājam uzrāda ātrāk vietējās lapas, ja tas tā ir , tad kā lai uzzin kurā vietā ir mans blogs ja meklē no USA?

greenrun teica:
bet vai tas nav tāpēc ka blogs reģistrēts no Latvijas un arī gūgļa meklējums notiek no Latvijas , tas it kā meklētājam uzrāda ātrāk vietējās lapas, ja tas tā ir , tad kā lai uzzin kurā vietā ir mans blogs ja meklē no USA?

Man šķiet ka tā gluži nav, ja meklē caur google.lv tad jā, vispirms rāda lokāla rakstura lapas.
Bet to jau var viegli pārbaudīt, ej caur USA proxy un skaties kas tur notiek.

pamēģināju caur usa proxy, tur arī 3. vieta, tad o.k.

bet kā var noteikt vai noteiktais vārdu salikums tiek vai netiek meklēts , jeb precīzāk kā noteikt popularitāti?

vai tiešām kāds spečuks neverētu man paskaidrot kā nosaka meklējamo vārdu popularitāti gūglī un yahoo, jeb tas tā "uz aci"?!

Atpakaļ
Tops