IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Peļņas iespējas sadarbojoties ar Googlē

nu shoemens tev ir pari 100, ap 27 datumu juulijaa izsuutiis, aptuveni 2-3 nedeljas pa pastu, tad 3 nedeeljas bankaa, nu taa aptuveni;)

baac ,,
kapeec tik ilgi ,, ?!
es biju domajis nu kada nedeela ,, grr ,, !

galvenais lai juulijaa atkal ir cheks :) tad ju bus viena menesha starpiiba :)

grr ,,
nu lap ,, thnx par infu ,, :P
da nemz to4 nezinaaju ka winsh tik ilgi naak ,,, !

es jau naudu sava konta gaidu vairak ka 3 nedelas, gandriz 4. sonedel taka vajadzetu but. teica jau itka bus 3 nedelu laika (15 darba dienu laika).

draugam sanaca vel sudigak. nesen zvanija no bankas un teica ka ceks nav derigs, jo pie payes name nav noradits uvards.

njaam ,,
tiiri ta neko ,,
bet nu isteniiba ,, tas jau tikai sawas kluudas deel ,, :P
Payable To jau pasham jaieraxta , ta ka pats vien vainiigs ,,,

tas gan ir reciigi, tikai letinjsh var but tik aspratiigs un nezurakstiit uzvaardu :D

no kludam macas ;) pirmo reizi, pasam jau ari gandriz tas, bet kaut kur padzirdeju ka tur jaraksta pilns vards un ierakstiju. tkai jagaida ilgi :( viens cits draugs aiznesa uz unibanku tur vinam pateica ka pusotru menesi jagaida :D

rodas iespaids ka "Full name" skjiet tulkots tiek kaa "muljkja vaards", tapeec droshiibas labad ieraksta tikai vaardu, ja nu tieshaam mulkjis, lai vismaz uzvaardu neapsmaardee:P

nu lielakaja dala pie payees name nav noradits ka jaraksta full name, mes jau letini iesaceji to nezinam

bet ja logiski padomaa? ja nekur citur neprasa uzvaardu, tad kaa buut?? runa tak ir apr finansu detaljaam:)

pie sevis es reiz nodomaaju, butu interesanti redzeet kad kaads aspraatis sanjemtu checku tikai uz vaarda :DDD lol, un tas ir noticis:))

nekaa personiska :))) vienkarshi smiekliigi:)

nu bet ,, bac ,,
ka war neiedomaties ka banka prasiis personu apliecinoshu dokumentu pretim ! :D
Ja tev 4eks bus uz "Andris" tad jau da jebkursh Andris aiziet un iznem ,, :D
tas ta4 wnk liecina par peleeko shuuninu daudzuma nepietiekamiibu ,, ! ( neka personiska ) ,, wnk reeku nedaudz jau rauj pa shitadiem gadiijumiem ,, ! :P

Low_TM teica:
nu ko tur spriedeleet par to kur man reklamas ,,
Ieej un pats apskaties kada ta lapa man tur ir ,, --> http://asguide.awardpsace.com

nu par tiem 500$ to4 nezinu ,, :P
nu tagd man ir ta ka ir sawakti jau 216,78 $ , bet nez ,,
kkad jau vini buus ,, tikai jautaajums : "kad?" :D

da naw tew tur nekaadas lapas paarmet uz citu.
kaa tad tu vari nopeliit tos 216 $$ ?

Low_TM teica:
nu bet ,, bac ,,
ka war neiedomaties ka banka prasiis personu apliecinoshu dokumentu pretim ! :D
Ja tev 4eks bus uz "Andris" tad jau da jebkursh Andris aiziet un iznem ,, :D
tas ta4 wnk liecina par peleeko shuuninu daudzuma nepietiekamiibu ,, ! ( neka personiska ) ,, wnk reeku nedaudz jau rauj pa shitadiem gadiijumiem ,, ! :P

a jūs nikus rakstiet, tad bankā nesajauks! :lol:

un to lapu toč uz kaut ko pārmet!

tas hosts briizam gljuko ,, !
tapec ari reizem tadas lapas nav ,,, :D :P
wac ,, wel 3 dienas un tad nemu domenu + hostu un tad jau bus zaibis ,, !

Low_TM teica:
(...) wac ,, wel 3 dienas un tad nemu domenu + hostu un tad jau bus zaibis ,, !

Starp city, apskatījos to tavu "FaroTraffic" (parakstā)... subjektīvi ņemot, diezgan nejēdzīgs produkts :

* Bezmaksas hostings? Ah-ha, ļoti uzticami izskatās...
* Zem diviem pēdējiem order linkiem ir pieminēts/-a ClickBank, bet īstenībā, cik varu spriest, pasūtīšana nenotiek caur CB?...
* Thank-you lapa nekādi nav aizsargāta, tajā ir drukas kļūda ("reserverd") un pats produkts ir hostēts uz cita bezmaksas servera :twisted:
* Kāpēc e-Book sākumā ir k-kādas ne-pa-tēmu reklāmas?
* Labi, drukas kļūdas nemanīju, bet "informatīva informācija" izklausījās interesanti :P
* Pati informācija... zināmas lietas, informācija viegli atrodama tīklā (bez maksas). Un nevienas saites - wtf?!

Tā lūk :shock:

Atpakaļ
Tops