IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Par clickbank.com

sandis teica:
nu nav tik vienkarsi USA kontu atveer no 3. pasaules valsts :)

A kas tur sarežģīts?
Man jau tāds ir un lietoju vairāk nekā gadu. Debet karti vienīgi nācās nomainīt, bet šorīt saņēmu jauno Chronocash karti un pēc aktivizēšanas turpināšu ņemt no paypal ārā nopelnīto.

Paipals

Varbut vari pastastit tuvak to visu procesu?
Uzrakstit tadu nelielu pamacibu, jauna topikaa.
Domaju tas butu noderigi milzumdaudz cilvekiem, ari man.

Jā tāda info te noderētu - baigi daudz ir to jautājuši un daudzi atturās strādāt ar progām, kas izmaksā uz Paypal.

Nu jā ja būtu pieejams Paypal tad jau tik ietu vaļā prikoli :) Ebay'ā vien varētu normāli sapelnīties man liekas :)

CSharp, vaitad tik tas nebiji tu kas kadu laicinu atpakal deklareji ka sanemot naudu uz paypal ko? :D

paipals teica:
sandis teica:
nu nav tik vienkarsi USA kontu atveer no 3. pasaules valsts :)

A kas tur sarežģīts?
Man jau tāds ir un lietoju vairāk nekā gadu. Debet karti vienīgi nācās nomainīt, bet šorīt saņēmu jauno Chronocash karti un pēc aktivizēšanas turpināšu ņemt no paypal ārā nopelnīto.

Paipals

Padalies,

vienreiz maksaju kaut kadu naudu kaut kadam kantorim bet ar to vis ari beidzaas:)

Es pašreiz meklēju jaunu debet karti kuru varēšu piesaistīt paypal kontam, tad arī uzrakstīšu kā to precīzi darīt. Nekas grūts tur nav, pie tam validācija notiek automātiski.

Sandi. Maksāt naudas kaut kādiem kantoriem par šaubīgu pasākumu ir viens no izplatītākajām scam shēmām internetā. Jāuzmanās no tādām. Paypal padarīšanu var pats izdarīt vienīgi karti vajag. Janvārī viens no lielākajiem debetkaršu tīkliem tika pievērts, kas nodrošināja 3/4 no visām online pieejamajām debetkartēm. Tur kaut kādas nesaskaņas ar likumiestādēm bija un tiesa izdeva lēmumu tās aizvērt. Neviens naudu nepazaudēja, jo deva mēnesi izņemt kontos esošo naudu, taču šī pasākuma dēļ mana beztermiņa gCard palika nelietojama un tagad meklēju jaunu karti, kas par saprātīgām komisijām ne vairāk kā 2-3% ļaus ņemt naudu ārā. Besī tas ka e-ls brīvdienās nestrādā un diezgan lēni tā izņemšana. Reizēm veselu dienu kamēr bankā ieskaita. Ar debetkarti var no e-gold ieskaitīt kartē momentāli parasti un iet pa taisno uz bankomātu ņemt ārā. Tas ir daudz ērtāk protams, bet jāuzmanās ka neiegrābjas sūdīgajās kartēs. Es savu laik kādas 3 izmēģināju, un 2 no tām pievērās jau pēc pāris mēnešiem jo izdevējiestāde bankrotēja. gCard bija vislabākais variants un baigi žēl ka pievērās.

Paipals

Ka jau logiski var saprast bus jaatver konts ASV.
Cik paspeju papetitiju, asv banku nosacijumi deizgan absurdi, mums Latvija visa ta sistema normalaka.
Tur pat pa menesiem jamaksa uzturesanas maksa uz 15$, sviests gatavais.
Turklat kops teroristi padarbojas ap torniem, atvert kontu arvalstniekiem ir krietni apgrutinosak.

gribu sākt tirgot vienu produktu no clickbankas , bet netieku galā ar to hoplinku , jeb precīzāk kā pareizi sastādīt to Tracking Id(TID) ko ievietot hoplinkā,

vai kāds ir darbojies ar clicbanku, varētu man palīdzēt ar šo punktu!

nu tur tak vis elementaari, xxxxx vieta nak tavs juuzeris, un sjo :)

Nevar saprast un nav vēl izkosts kapēc clickbank.com kontā ir tukšās dienas, piemēram vienu dienu 68$ ir nopēlnīti tad pāris dienas klusums, atkal kādi 42, pāris dienas klusums kad vispār neviena sale utt. Ar ko tas varētu būt saistīts? Piem. ebay tur kaut kādas top pārdošanas dienas varētu teikt ka ir parasti 2,4 un 7dienās. Tākā šis mēnesis pavisam tāds patukš, itkā Article postoju gandrīz katru dienu, bet nu šitā kad starpā pat pa nedēļai nekā nav pavisam navpatīkami :D
Itkā jau tagad visā pasaulē cilvēki pērk preces un pakalpojumus mazāk un visās jomās tā pirktspēja ir samazinājusies, varbūt ar to tas saistīts.

Kā jums ar saliem, nav samazinājušies ienākumi?!

Iemetu screenshotu, Vai tu zini kā LV mēlē ir iztulkots screenshots??? ----Ekrānšāviņš--- :D :D :D

man pilnīgs šoks, tiešām neviens IB.foruma lietotājs/apeklētājs neģenerē seilus no clickbank vai šis posts palika nepamanīts?! Vai vnk. laika trūks sakarā ar +++ grādiem ārpus klaviatūras telpām :D :D :D

Kaut kur es pats vienā no topikiem jāutāju kapēc citreiz ilgāku laiku nesaņemu clickbank.com $$$ čeku tad atbildu uz savu jautājumu :D Varbūt kādreiz kādam ar tāds radīsies :D

Uzrakstiju clickbank.com un šie man atbild:

"Hello,

You will be issued payment for period ending 5-1 that will be mailed out on 5-15. The reason is that you will have met our "Customer Distribution Requirement", which states your account must reflect sales made with 5 or more different credit card numbers, including at least one Visa card, and one MasterCard in order to be eligible to receive a check. PayPal and e-check purchases do not count toward the minimum.

Thanks,

Laura
Accounting
lct@clickbank.com

Karoče-Netaisi bākā kokteili :D

Atpakaļ
Tops