IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Kāpēc šeit, kur ir vislielākā nauda, tik maz cilvēku?

Andy

New member
Pievienojies
6. Janvāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Pirmkārt, ļoti patīkami atrast šādu forumu un vismaz vienu cilvēku (Sandis) kurš ir uz pareizā ceļa :D

Man tikai liekas jocīgi, ka daudz vairāk postu ir "Paid to", "HYIP" un citās "sviesta" sadaļās... Vai tiešām tik maz cilvēkiem interesē patiesa iespēja nopelnīt internetā, reāls bizness? Vai joprojām LV ļaudis nav attīstījušies tālāk par tām surf programmām?

Interneta mārketings, affiliate programmas ir tas ceļš, kuru ejot, ikvienam (gandrīz) no mums ir iespēja nopelnīt...nopelnīt labi...pat kļūt par miljonāriem! Bet nē! Tā vietā labāk tērēt laiku par pilnīgu sviestu... Es nesaprotu! Lūdzu, Jūsu komentus par šo!

Visa atbilde ir slinkums!
Lai radītu savu lapu to reklamamētu un padarītu populāru/apmeklētu jaiegulda kārtīgs darbs.
Bet, lielākā daļa izvēlas klikot un proecājas par 3 centiem mēnesī (nerunaju par surfiem, tur jau atkariba cik ieguldi). Un par pudeļu lasīšanu saka, pf 3 sant pa pudeli, kapec lasit, es sezu un nauda tapat nak neko nedarot.

Taisnība jau tev ir, bet tomēr... Vai tiešām tik maz cilvēkiem ir nosprausti kaut kādi augstāki mērķi dzīvē???

Nja mani arii kaut kaa vairaak piesaista tagad Affiliate programmas un CPA :) Sandis man arii nedaudz paveera acis uz pareizo virzienu jo ieprieksh man bija doma ar HYIP procetiem pelniit bet vairaak palasot par affiliate networku liekas ka diezgan lielas izredzes tur kaut ko ir dabuut :) Tik daudz cilveeki ar to ir izsitushies... Un par to web lapu taisiishanu ir pat affiliate programmas kas to web lapu jau uztaisa... atliek tikai novilkt un uzlikt uz hostinga! :) Sobriid straadaaju pie sava pirmaa affiliate projekta un ja izdosies tad celjsh buus briivs :)

o! gaidīšu ar nepacietību! ;)

Andy
ar ko tad tu īsti nodarbojies un cik aptuveni izdodas nopelnīt

Šobrīd nekas daudz nesanāk - 3000 EUR - 4000 EUR mēnesī. Es jau tikai kādu gadu, kā ar šo lietu nodarbojos... Šī summa nāk no dažādām affiliate programmām, izmantojot tikai PPC.

Bet tuvāko nedēļu laikā gatavojos spert nākamo soli - palaist vaļā savu pirmo paša radīto produktu (ar affiliate programmu).

Tā kā mans mērķis šim gadam ir 100 k EUR!

Varat paskatīties aizkulisēs www.BookieClub.com , kamēr vēl plašākai publikai nekas nav rādīts :D

Un to tu sauc par neko dauz :D
Vidusmēra Latvietis no kātiem nokristu.

Pirmoreiz redzu ar savām acīm ka kāds Latvietis ( nu vismaz latviski runajoš :) ) tiešām ar tādām lietām nodarbojas. Sandis gan tur visu noslēpumā un mums neko nerāda. :D

Nu ko, jānovēl lai labi tirgojas ;)

Paldies :D

Tur tai lapā vēl trūkst kādas 10 lpp. no sales letter, ceru, ka nākamnedēļ viss būs pabeigts!

Viens piemērs no tiem laikiem, kad es vēl loloju sapņus par peļņas iespējām Latvijas tirgū.

Intereses pēc es vienā pēcpusdienā (4-5 stundu darbs) uztaisīju www.sport-betting-system.com
Tā lapa nav ne optimizēta, ne reklamēta - vienkārši aizmirsta, bet tāpat es skatos, ka pagājušo mēnesi 8 cilvēki bija atvēruši "Betfair" kontus caur maniem linkiem - 200 Ls, nav nekas daudz, bet es jau arī neko nesmu darījis.

Ja paņemsi Google.lv un ievadīsi: betfair sistēma , man lapa 1. vietā :D :D :D bez jebkādas SEO optimizēšanas vai linku būvēšanas. Tas tikai parāda to, cik mazs ir Latvijas tirgus,,,

Bet šī lapa ir diezgan labs piemērs, kā monetizēt trafiku.

Andy teica:
Viens piemērs no tiem laikiem, kad es vēl loloju sapņus par peļņas iespējām Latvijas tirgū.

Intereses pēc es vienā pēcpusdienā (4-5 stundu darbs) uztaisīju www.sport-betting-system.com
Tā lapa nav ne optimizēta, ne reklamēta - vienkārši aizmirsta, bet tāpat es skatos, ka pagājušo mēnesi 8 cilvēki bija atvēruši "Betfair" kontus caur maniem linkiem - 200 Ls, nav nekas daudz, bet es jau arī neko nesmu darījis.

Ja paņemsi Google.lv un ievadīsi: betfair sistēma , man lapa 1. vietā :D :D :D bez jebkādas SEO optimizēšanas vai linku būvēšanas. Tas tikai parāda to, cik mazs ir Latvijas tirgus,,,

Bet šī lapa ir diezgan labs piemērs, kā monetizēt trafiku.

LATVIJA ir bedre :)

bet re, ka dazhi tomer interesejas par taam lietaam. Taa jau ir, ka katras valsts tirgus labprat izvelas mekleet dzimtaja valoda un tad tikai pariet pie sveshvalodaam.

Un shini situaacija Content is the king, nospeleeja savu lomu ;)

Sava zinja apskauzhu tevi Andy, jo tev ir anglju valodas zinaashanas droshvien 5x labakas kaa man:)

Andy teica:
Šobrīd nekas daudz nesanāk - 3000 EUR - 4000 EUR mēnesī. Es jau tikai kādu gadu, kā ar šo lietu nodarbojos... Šī summa nāk no dažādām affiliate programmām, izmantojot tikai PPC.

Bet tuvāko nedēļu laikā gatavojos spert nākamo soli - palaist vaļā savu pirmo paša radīto produktu (ar affiliate programmu).

Tā kā mans mērķis šim gadam ir 100 k EUR!

Varat paskatīties aizkulisēs www.BookieClub.com , kamēr vēl plašākai publikai nekas nav rādīts :D

Nu teikshu taa - gan ka arii 200k paspeesi apkrutjiit liidz gada beigaam, jo esi uz pareizaa celja, naudas plusma kaut kada ir, ta ka bus vis chikiniekaa:) hehe

individual teica:
Pirmoreiz redzu ar savām acīm ka kāds Latvietis ( nu vismaz latviski runajoš :) ) tiešām ar tādām lietām nodarbojas. Sandis gan tur visu noslēpumā un mums neko nerāda. :D

Es jums visu raadu un staastu :) maacu un veru acis pareizajaa celjaa ;) pie tam bez maksas :)

Manupraat visi tie e-booki ir bezspeeciigi ja nerubii fissku kaa kas notiek.. paarsvaraa jau vinnos visos nez par ko sola, bet nu tas tomeer ne vienmeer arii ir iespeejams. saaksim ar to ka jaapguust programeessana un citas ar to saistiitaas fissas, un tad var pirkt e-booku, jeb arii maaciities alternatiivi netaa!

egritis teica:
Manupraat visi tie e-booki ir bezspeeciigi ja nerubii fissku kaa kas notiek.. paarsvaraa jau vinnos visos nez par ko sola, bet nu tas tomeer ne vienmeer arii ir iespeejams. saaksim ar to ka jaapguust programeessana un citas ar to saistiitaas fissas, un tad var pirkt e-booku, jeb arii maaciities alternatiivi netaa!

ir jaapguust marketings :)

un kas tur ko nerubiit? tur tak kaa reiz ir rakstiits kas jaadara :)

dod piemeru, paskatiisimies ko tu tur nesaproti:)

Andy teica:
Pirmkārt, ļoti patīkami atrast šādu forumu un vismaz vienu cilvēku (Sandis) kurš ir uz pareizā ceļa :D

Man tikai liekas jocīgi, ka daudz vairāk postu ir "Paid to", "HYIP" un citās "sviesta" sadaļās... Vai tiešām tik maz cilvēkiem interesē patiesa iespēja nopelnīt internetā, reāls bizness? Vai joprojām LV ļaudis nav attīstījušies tālāk par tām surf programmām?

Interneta mārketings, affiliate programmas ir tas ceļš, kuru ejot, ikvienam (gandrīz) no mums ir iespēja nopelnīt...nopelnīt labi...pat kļūt par miljonāriem! Bet nē! Tā vietā labāk tērēt laiku par pilnīgu sviestu... Es nesaprotu! Lūdzu, Jūsu komentus par šo!

Es kaa HYIP un autosurf veidotaajs un admins nopelnu tiiri labi :lol: un atshkiribaa no affiliate, tur nevajag perfekti zinaat english lai uztaisiitu sakarigu lapu. protams otrs variants ir uztaisiit affiliate pakaljdarinaajumu, nu kaut izvilkumus no citaam lapaam utt, bet Sandis te biedeeja ka vismaz google adwords aatri piekjer taadas lapas. bet var jau iztikt ari bez adwards, bet vai citu lapu kopeshanas gadijumaa nevar buut problemas ar autortiesibaam?

Te jau ir tā starpība - lielākā daļa šeit runā par to, kā un kur ātrāk noraut kaut kādus 50 Ls dienā vai kaut kā tā! Interneta mārketings ir cita pasaule, kurā ir iespējams izveidot reālu biznesu, ar gandrīz neierobežotu peļņas potenciālu. Un man tā vien liekās, ka šeit gandrīz neviens to nespēj pacelt.. Bļāviens - sūdzās te par to, ka jādara tas vai šitas!!! Iedod gatavu grāmatu par lietām, bet vai tad kāds izlasa. Vajag latviešu valodā??? Varbūt atnest to naudu un uzreiz sadalīt brālīgi? Es jau divus gadus kā strādāju pa 16 stundām dienā un naktīs arī domāju tikai par interneta mārketingu. Man nav bijis ne atvaļinājuma, ne svētku, ne brīvdienu. Tas nav viegli, bet tagad - redzot, kā palēnām visas lietas sāk izdoties, gandarījums ir neaprakstāms!

Par grāmatām runājot!

Ko tās grāmatas tev sola? Kāpēc tās grāmatas nekam neder? Tad par kādām grāmatām mēs šeit runājam? Ja tu pērc grāmatu, kurā uzrakstīts, kā 3 dienu laikā nopelnīt miljonu, jā droši vien būsi vīlies. Bet, ja mēs runājam par reālām mārketinga grāmatām, kursiem, DVD tad nesaprotu par ko tu runā, jo es esmu pircis daudz - varbūt pat pārāk daudz! Kādi 10 k eur točna ir aizgājuši! Bet visās tajās grāmatās bija informācija, kas man ir palīdzējusi nonākt tur, kur šodien esmu. Neviens no šiem maniem pirkumiem nav bijusi zemē izsviesta nauda, jo pat no ne tik kvalitatīviem produktiem, parasti iespējams paķert pāris idejas, ko izmantot biznesā.

Cilvēkiem, kuri ir totāli iesācēji šajā lietā, iesaku sākt ar šo ne-dārgo kursu, kurā ir ļoti laba informācija par to, kā izveidot veiksmīgu interneta biznesu:

Marketing Tips

Dereka stils ir stipri amerikānisks(sale, sale, sale), bet visādā ziņā šis kurss man bija lielisks palīgs laikā , kad sāku ar šo lietu nodarboties.

Patiesībā, ar šo kursu vien jūs varat izveidot veiksmīgu interneta biznesu! Un, ja šajā sakarā 100 Ls ir par daudz prasīts, nu tad....

Būtu labi ja kāds pastāstītu, kā tad būvēt to linku sistēmu lai piemēram mana lapa ar attiecīgo produktu būtu vismaz googles 1-2 lapā, ko piemēram kāds man tolks uztaisīt lapu ja taj nav galīgi nekāda trafika un to neapmeklētu nekāda plašāka publiks, jo netaisos jau spamot bezjēgā lai tur kāds ieiet kko apskatās!
Ar lapas izveidošanu šajā gadījumā man nebūtu problēmu, jo māku daudzmaz kodēt utt.
Bet, kā man to lapu optimizēt peļņai tur ir vislielākā problēma un piemēram es izveidoju lapu kura reklamē kkādus DELL noutbookus un piemēram regulāri no manas lapas tos kāds skatās un pa reizei no manā lapā norādītā linka izdara pirkumu, bet nesaprotu kur tad un kā tie peļņas % tālāk nokļūs pie manis, nejau tač DELL paši mani meklēs un par to man maksās, tad kā īsti ir ar to maksāšanas sitēmu??

Es no kodēšanas un html vispār neko nerubīju, bet man tas netraucē taisīt lapas :D

Tu prasi, lai kāds pastāsta, kā tev nokļūt Google 1-2 lapā? Tikpat labi vari prasīt, kā nopelnīt naudu internetā. Viss taču nav tik vienkārši, pāris teikumos uzrakstāms. Un ne jau Google ir vienīgais trafika resurss.

Dell, mauprāt, iet caur TradeDoubler.com Kā arī daudzas citas lielākas kompānijas parasti uztic savu affiliate programmu kādam no neskaitāmajiem affiliate networkiem. Kaut kur tepat manīju to sarakstu. Pats es galvenokārt izmantoju:

Clickbank
Commision Junction
Trade Doubler

Kā arī atsevišķu produktu individuālās programmas.

kekss teica:
Es kaa HYIP un autosurf veidotaajs un admins nopelnu tiiri labi :lol: un atshkiribaa no affiliate, tur nevajag perfekti zinaat english lai uztaisiitu sakarigu lapu. protams otrs variants ir uztaisiit affiliate pakaljdarinaajumu, nu kaut izvilkumus no citaam lapaam utt, bet Sandis te biedeeja ka vismaz google adwords aatri piekjer taadas lapas. bet var jau iztikt ari bez adwards, bet vai citu lapu kopeshanas gadijumaa nevar buut problemas ar autortiesibaam?

Ka veidotaajs droshvien tu normali nopelni;) tiesa gan nezinu, 500, 1000, vai 20'000 menesii; un kads ir limits, maximalais potenciaals;

nu par autortiesiibaam un duplicate content ir jaaizmirst, ir jarada unikaals, saturiigs kontents; ja ar to ir probleemas, var outsorceet, tagad arii domaaju, ka butu jaapcelj viens projekts gaisaa bet pasham nav laika rakstiit saturu, bet tur vajag uz 500 lapaam, ta ka ja padomaa, kur to vareetu dabuut; butu jau labi ja 5$ pa rakstu, bet izskatas ka uz kadiem 10$ varetu vilkt, ta ka savi 5000$ varetu aiziet, bet no otras puses, potenciaals ir ap 10-20k/meen no tada projekta 6 meneshu laikaa, tad akal ir cits skats uz tam lietaam;

Atpakaļ
Tops