IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Kāpēc jāaizmirst par CLICKošanu uz banneriem ?

baravika

New member
Pievienojies
3. Aprīlis 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Kāpēc Jūs tā sakiet? kur slēpjas tas zemūdens akmens, jo man pagaidām iet ļoti labi, mani 50 referāļi man sakliko dienā vismaz 5$, dikti jau negribas aplauzties, tāpēc gribētu zināt vai ir vērts ieguldīt nopelnīto naudiņu un nopirkt vēl kādus referāļus ? Pēc Jūsu rakstītā liekas ka nē, bet pēc manas pieredzes skatoties nevaru izprast iemeslu ???

Atkarībā kurā PTC programmā esi. Ir tādas kurās nemaz neizmaksā. PTC nav nekas uz ilgtermiņu. Interneta biznesā, tapat kā reālajā biznesā tas ir jaatīsta. Ar PTC tu vari dabūt tādu, kā sīku pirdienu, uz kādu īsāku laiku brīdi. Un kā tu zini, ka rītā tas tavs bux.to vai, cits nenosprāgs ? Pastāv ļoti liels risks, ka rītā saits vairs nav nebūs. Šis ir viens no iemesliem kādēļ PayPal atteicās atbalstīt PTC programmas, jo vairums no viņām ir "Hit 'n Run", un vispār kāpēc ir jānodarbojas ar PTC, ja internetā ir daudz labāki, un lielāki peļņas iegūšanas veidi ? Vot šo es nesaprotu, kāpēc cilvēki grib tikai kādu naudiņu uz īsu brīdi ? Nevis savu biznesu ilgtermiņā ? Visādi PTC, HYIP, Surfi, un hz kas vēl. Kāpēc ne piemēram Affiliate Marketing, vai kas cits ? Varbūt palaist savu e - grāmatu, par kādām no lietām kuras tu ļoti labi pārzini ?

Lai nu kā, vēlu veiksmi.

trenz... nav naudas ko investeet un lielais slinkums.. :/

man gan vairaak interesee, cik tad te krutaakie klikotaaji menesii videeji pelna (sanjem naudu uz rokas) ja 100$ kaut sanaak, tad prieksh skolnieka jau itkaa ir kautcik ok. nu atziistas :D

Trenz pareizi saka.

Jāaizmirst par pelnīšanu Internetā kā kaut kādu
triku/gļuku ar ko noraut pāris simtus zaļos.

Reālam biznesam Internetā pamatā ir tias pats
gadu simtiem vecais pērc/pārdod princips, kuru
regulē pieprasījums un piedāvājums.

Atšķirība ir tā, ka Internetā multi-miljonu biznesu
var uzsākt ar $100 atrodoties kādā Āfrikas nomalē, kas būtu diezgan nereāli
off-line pasaulē (lai arī ne neiespējami).

Andy

Kapeec gan jaaizmirst. Paaris simti zaljo meenesii taapat ir nauda. Pat ne gluzhi paaris simti, bet, manupraat tas viss var aiziet liidz tuukstotim un pat vairaak. Es shobriid runaaju par peljnju internetaa, kaa papildus naudu, nevis pamatnodarboshanos. Protams, ja meerkjis ir veidot savu biznesu, ar kuru pelniit kaartiigu naudu, tad PTC tur tieshaam neder, bet kaada vaina dabuut tos pashus paaris simtus nedarot gandriiz neko??

neesi sapiipeejies? paaris simtus? :) iemet skriinu ja es maldos!!

Es ar PTC mēnesī esmu dabūjis 230$ , investējot tikai 80$ :D
Sanāk $150 :)

nu tas laikam bija tavs veiksmiigaakais menesis un tada vairak nebuus :D

Nemaz nē , tos 150$ es varu pa 2nedēļām dabūt , tapēc mēnesis neveiksīmgs :(

Nu ja tie PTC būtu ar garantiju, ka nākamjā dienā nenozudīs ar visu manu ieguldīto piķi, tad jau varētu mēģināt.

Trenz teica:
Nu ja tie PTC būtu ar garantiju, ka nākamjā dienā nenozudīs ar visu manu ieguldīto piķi, tad jau varētu mēģināt.

Jā , vot tur jau tā lieta. Nav garantijas , bet es jau esmu atguvis savu investēto naudu tapēc nav ko zaudēt!

:D:D
es gan savus $40 neesmu sanjēmis no tava bux.to jau kādus 4 mēnešus :D

Bet tur jau forumā ir redzaams kurus datumus izmaksā, tā ka nav ko stresot. Un ja neesi apgreidojies tad jau vari gaidīt ilgi...

Ko nozīmē apgreidojies? Es tikko uzsāku darbību PTC, man gan ieteica vietējos, jo patiešām ir iespēja saņemt naudu. Gribētu piereģistrēties kā Baravikas refs, bet tur prasa PayPal vai AlertPay. Kurš labāks, jo forumā gan slavēja, gan nopēla PayPal, par AlertPay tik kritiski nebija, bet bija problēmas dabūt naudu uz savu kontu. Kā tad īsti ir?

Atpakaļ
Tops