Varbūt kāds jau bija pamanījis šeit forumā, ka darbojos likmju biržas Betfair treidingā, pareizāk sakot piekopju sistēmu "Laydrawwaitforgoalbackdraw" jeb vēl precīzāk, tās savu personīgo variāciju. Sistēmas pamats slēpjas divos faktoros:
1. Atrast "pareizās" spēles
2. Īstā brīdī samazināt risku un/vai pārvērst to garantētā peļņā.
Tā kā tagad aktīvi darbojos ar savu projektu totolv.com, tad vairs īsti nesanāk daudz laika pavadīt pie šīs sistēmas, taču šodien atkal atjaunoju iemaņas "just for fun".
Lūk redzama mana šodienas peļņa.
Man rādās, ka esportā viens lietotājs teica, ka es blefoju par savu peļņu apmēram 100 Ls dienā (kad darbojos) ar šo sistēmu, tad lūk gribējās tomēr pierādīt pretējo. Protams, šī ir ļoti veiksmīga diena, tāpēc gluži nevajadzētu šo reizināt ar 30 dienām, lai saprastu manu mēneša peļņu
Un vēl - šobrīd man tur ir maza banka, tāpēc likmes nav lielas. Protams, ar lielām summām būtu citi cipari.
Bet nu, kā vienā amerikāņu humora raidījumā tiek brīdināts - "Nedariet to mājās! Tas ir bīstami!"
1. Atrast "pareizās" spēles
2. Īstā brīdī samazināt risku un/vai pārvērst to garantētā peļņā.
Tā kā tagad aktīvi darbojos ar savu projektu totolv.com, tad vairs īsti nesanāk daudz laika pavadīt pie šīs sistēmas, taču šodien atkal atjaunoju iemaņas "just for fun".
Lūk redzama mana šodienas peļņa.
Man rādās, ka esportā viens lietotājs teica, ka es blefoju par savu peļņu apmēram 100 Ls dienā (kad darbojos) ar šo sistēmu, tad lūk gribējās tomēr pierādīt pretējo. Protams, šī ir ļoti veiksmīga diena, tāpēc gluži nevajadzētu šo reizināt ar 30 dienām, lai saprastu manu mēneša peļņu
Bet nu, kā vienā amerikāņu humora raidījumā tiek brīdināts - "Nedariet to mājās! Tas ir bīstami!"