IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles +++ Kā es nopelnīju 324 Euro 12 stundu laikā!!! +++

Aigars555

New member
Pievienojies
20. Novembris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Varbūt kāds jau bija pamanījis šeit forumā, ka darbojos likmju biržas Betfair treidingā, pareizāk sakot piekopju sistēmu "Laydrawwaitforgoalbackdraw" jeb vēl precīzāk, tās savu personīgo variāciju. Sistēmas pamats slēpjas divos faktoros:

1. Atrast "pareizās" spēles
2. Īstā brīdī samazināt risku un/vai pārvērst to garantētā peļņā.

Tā kā tagad aktīvi darbojos ar savu projektu totolv.com, tad vairs īsti nesanāk daudz laika pavadīt pie šīs sistēmas, taču šodien atkal atjaunoju iemaņas "just for fun".

Lūk redzama mana šodienas peļņa.

pelna_betfair.jpg

Man rādās, ka esportā viens lietotājs teica, ka es blefoju par savu peļņu apmēram 100 Ls dienā (kad darbojos) ar šo sistēmu, tad lūk gribējās tomēr pierādīt pretējo. Protams, šī ir ļoti veiksmīga diena, tāpēc gluži nevajadzētu šo reizināt ar 30 dienām, lai saprastu manu mēneša peļņu :) Un vēl - šobrīd man tur ir maza banka, tāpēc likmes nav lielas. Protams, ar lielām summām būtu citi cipari.

Bet nu, kā vienā amerikāņu humora raidījumā tiek brīdināts - "Nedariet to mājās! Tas ir bīstami!" :)

Es pagaidaam veel iisti neriskeeju ar visu banku, bet shodien gan aizgaaju ar lay -155gbp, gandriiz uzraavos :) bet ticeeju manchai un rezultaats +20gbp, bet vispaareeji shodien, Soccer: GBP32.30 Total P&L: GBP32.30. Pagaidaam dazhaam komandaam veel maza uzticiiba un banka nav liela lai vareetu uz visaam speeleem normaalus layus likt, bet gan viss buus labi
signature_smile3.jpg

mēģinu turēt tur kādus 500 Euro, lai dažreiz var patirgoties "like that"

Nx teica:
Es pagaidaam veel iisti neriskeeju ar visu banku, bet shodien gan aizgaaju ar lay -155gbp, gandriiz uzraavos :) bet ticeeju manchai un rezultaats +20gbp, bet vispaareeji shodien, Soccer: GBP32.30 Total P&L: GBP32.30. Pagaidaam dazhaam komandaam veel maza uzticiiba un banka nav liela lai vareetu uz visaam speeleem normaalus layus likt, bet gan viss buus labi :)

kā redzi, Manchester - Arsenal šodien neliku, jo uzskatīju to par bīstamu spēli šai sistēmai, pat biju pārliecināts, ka būs 0:0. Tā gan nebija, bet spēle saspringta...

Nu es pagaidaam banku turu 150gbp, un pie 200gbp njemu izmaksu 50gbp, centiishos tuvaakajaa laikaa palielinaat, jo tad attieciigi var daudz vairaak pelniit. Jaa ar Manchesteru un Arsenaalu naacaas pasviist konkreeti.

Nu tad būtu pastāstijis ko tu tur īsti dari un kā nevis tikai plātijies ar izmaksām !

Un tas ir ar garantiju tāpat kā totobanka.com?

brikson taa ir standartvecaa sheema laythedraw... var arii uzlikt insurance betu saucamo uz 0:0... bet nu ta ssamazina konkreeti profitu...

man labak patiik metode ka liek uz favorite teamu virsuu un tad peec kadam 20-30 min nobacko taa var dabut labakus kofus.

bet malacis ne katrs panjem gandriiz 200ls pa dienu nedz onlinaa nedz offlinaa.. :D

Aigars555 teica:
Nx teica:
Es pagaidaam veel iisti neriskeeju ar visu banku, bet shodien gan aizgaaju ar lay -155gbp, gandriiz uzraavos :) bet ticeeju manchai un rezultaats +20gbp, bet vispaareeji shodien, Soccer: GBP32.30 Total P&L: GBP32.30. Pagaidaam dazhaam komandaam veel maza uzticiiba un banka nav liela lai vareetu uz visaam speeleem normaalus layus likt, bet gan viss buus labi :)

kā redzi, Manchester - Arsenal šodien neliku, jo uzskatīju to par bīstamu spēli šai sistēmai, pat biju pārliecināts, ka būs 0:0. Tā gan nebija, bet spēle saspringta...

to sheemu jau var izlasiit pashaa Betfair pamaaciibaa kaa tirgoties ar kofiem Betfair birzaa. pac betfair to sauc par spekulantiem

sheemas pamatbuutiiba ir lai favoriits iesistu pirmais, jo preteejaa gadiijumaa kofi saak leekaak preteeji.
es tomeer izveelos droshaaku risinaajumu, ja ir paarlieciiba ka buus vaarti tad lieku uz to ka ka speelee buus 1 un vairaak.
protams kofs videeji ir 1.1 bet vismaz nav jaastreso kursh iesitiis pirmais un kaa beigsies speele

jautaajums vai kaadam ir kaada sisteema vai sheema prieks betfair zirgiem ?

šodien ielikšu tādu kā step by step sākuma postā, lai ir mazliet skaidrāk. Bet saku uzreiz, nav tik vienkārši kā izskatās - baigi var iekrist un vēl, tomēr ir nedaudz jāsaprot tajā futbolā, kas ir kas. Es pats sāku ar nelielām likmēm - 5-10 GBP (ar atbildību 30-50 GBP). Bija visādi - vinnēju, vinnēju daudz, zaudēju, muļķīgi zaudēju utt. līdz kamēr izkristalizējās sistēma galvā. Patiesībā tas ir reāls treidings kā Forex - pērc un pārdod bez emocijām, vadies pēc cipariem un iekšējās balss, pieredzes, statistikas, konkrētas situācijas. Liela nozīme šeit ir psiholoģiskai noturībai.

gateris, jā totolv.com pieejamā "Betfair skolā" tas ir arī latviski izlasāms.

gateris, nav gan tā, ka obligāti ir jāiesit favorītam. Šajā sistēmā ir vairākas taktikas - ir arī taktika, kad liek LAY likmi spēlē, kurā praktiski nav favorīta - tad vispār nav nozīmes, kas iesit, vienalga BACK kofs pieeaug. Pretēji, gadījumā, ja ir viens riktīgi izteikt favorīts, tad arī, ja pastarītis iesit golu pirmais, neviens tāpat tajā brīdī netic viņu uzvarai un kofs uz niču nemaz tik ļoti nemainās - es tad izlīdzinu visu pa nullēm un pāreju uz nākamo maču, lai nav stresa.

vēl - nav jau obligāti jāliek LAY likme pirms spēles, bet var to darīt kādā 20-25 minūtē, ja vel ir 0:0. Tad kofs uz niču jau ir simpātiski zems daudzos mačos. Vēlāk, pēc 30 minūtes, gan jau risks lielāks.
Angļu līgu spēlēs bieži daru tā, ka izlīdzinu peļņu vairāk uz kādas komandas pusi, jo nu tik bieži kā angļi pēc 90.minūtes nesit golus neviens. Paskatieties kaut vai flashscore.com iepriekšējās spēles - atradīsiet ne mazums spēļu, kur goli iesisti pēdejās minūtēs.

jaa es arii taa dariiju , speeles laikaa gaigiiju ka nokritiisies kofs, dazas reizes sanaaca, bet dazas nesagaidiiju veelamo kofu kad iesita jau golu. ir dienas kad nau neviena normaala speele , tad var vienkaarshi gadiit 80 minuuti ar rezultaatu 2:0 un panjem kofu no 1.05 1.01

Iespaidīgi, Aigar. Pats šad tad ar to nodarbojos, bet es parasti apdrošinu 0-0. Tad gan jāuzmanās, jo, ja uzreiz golu iesitīs, var pat mazi zaudējumi sanākt. Esmu sācis arī to, ko loud ieteica, parasti tas strādā, un piemērotas spēles ir vairāk. Pēc kādiem principiem tu, Aigar, izvēlies spēles un kur tu skaties statistiku? Un ar cik lielu banku tas?

Shodienas nervu paarbaude Inter v Lazio, atbraucu maajaas jau tad kad bija pagaajushas 10 minuutes, uzliku LAY 40@3.35 uz Draw, peec 70 minuutes jau nedaudz neomoliigi palika, rezultaataa 83 minuutee uzliku BACK 165@1.56, ja paliek draw znachit -1.6gbp tikai, ja kaads tomeer vinnee tad -120gbp, nu tad vinji beigaas nospeeleeja 0:0 un viss kaartiibaa, bet Roma v Catania viss bija ok, +14gbp. Karoch ar Itaaljiem veel laikam shaadi var jokoties, bet ar angljiem neiesaku, pietiekami biezhi pieredzeets kad jau otrajaa papildlaikaa pat 2 golus iesit. Blin a paareejaas shodienas speeles gan normaali iet, zheel shodien tad tikai +12gbp.

Emīls teica:
Iespaidīgi, Aigar. Pats šad tad ar to nodarbojos, bet es parasti apdrošinu 0-0. Tad gan jāuzmanās, jo, ja uzreiz golu iesitīs, var pat mazi zaudējumi sanākt. Esmu sācis arī to, ko loud ieteica, parasti tas strādā, un piemērotas spēles ir vairāk. Pēc kādiem principiem tu, Aigar, izvēlies spēles un kur tu skaties statistiku? Un ar cik lielu banku tas?

ļot aktīvi lietoju www.betexplorer.com Tur ir viss, kas nepieciešams. Izvēlos spēles, ja komandas vispār daudz sit vārtus, ir rezultatīvas savstarpējās spēles, skatos situāciju turnīra tabulā utt.
Šis rezultats bija sasniegts ar 300 Euro banku

Nx teica:
Shodienas nervu paarbaude Inter v Lazio, atbraucu maajaas jau tad kad bija pagaajushas 10 minuutes, uzliku LAY 40@3.35 uz Draw, peec 70 minuutes jau nedaudz neomoliigi palika, rezultaataa 83 minuutee uzliku BACK 165@1.56, ja paliek draw znachit -1.6gbp tikai, ja kaads tomeer vinnee tad -120gbp, nu tad vinji beigaas nospeeleeja 0:0 un viss kaartiibaa, bet Roma v Catania viss bija ok, +14gbp. Karoch ar Itaaljiem veel laikam shaadi var jokoties, bet ar angljiem neiesaku, pietiekami biezhi pieredzeets kad jau otrajaa papildlaikaa pat 2 golus iesit. Blin a paareejaas shodienas speeles gan normaali iet, zheel shodien tad tikai +12gbp.

Tas jau ir risks - es sākumā tā darīju... agri vai velu apdedzināsies. Labāk samazināt risku ka es šodien izdarīju Lazio Inter mačā un samierināties ar to zaudējumu. Jo es taču zinu, ka citās spēlēs tāpat atgūšu :)

Mana šodienas bilance +94.57 Euro (ar vienu zaudējumu 6 spēlēs - tas pats Inter Lazio mačs mīnus 20 Euro)

Aigars555 teica:
Nx teica:

Tas jau ir risks - es sākumā tā darīju... agri vai velu apdedzināsies. Labāk samazināt risku ka es šodien izdarīju Lazio Inter mačā un samierināties ar to zaudējumu. Jo es taču zinu, ka citās spēlēs tāpat atgūšu :)

Mana šodienas bilance +94.57 Euro (ar vienu zaudējumu 6 spēlēs - tas pats Inter Lazio mačs mīnus 20 Euro)
Nu es zinu ka var smagi apdedzinaaties, laikam intuiicija pateica ka labaak taa izdariit. Nu man arii ir savi minimuma apdedzinaashanaas strateegjija :) Tikai laikam bishku piesaardziigs esmu taadaa zinjaa, ka Tu bezmazvai atrodi vairaakas speeles dienaa uz kuraam drawot, a es tikai labi ja vienu, divas, iznjemot 7dienas, gan jau paies laiks un vairaak uzticeeshos ne 100'000gbp speeleem, es parasti arii peec taa matched un komandas atpaziistamiibas manaas atminjaas vados.

Protams, ka labāk, ja tirgū ir daudz naudas, jo tad arī iespēja, ka kāds pieņems Tavu likmi ir daudz lielāka. Bet pieredze rāda, ka visi betfair in-play mači ir pārbagāti ar naudu, katrā ziņa pietiekošu. Vot hokejā ir risks daudz lielāks, ka paliksi ar garu degunu - tur gan arī specifika pavisam cita. Katra ziņā ir skaidrs, ka ja esi psiholiģiski noturīgs, disciplinēts un arī informēts (vai vismaz zini, kur info meklēt), tad tā ir laba peļņas iespēja ilgtermiņā. Sākumā nav jāskrien, jāpamēģina ar likmēm 4 Euro, tad pakāpeniski likmes lielumu palielināt proporcionāli savas pārliecības pieeaugumam. Galu galā būs iespēja iztikt ar vienu maču dienā, nedēļā. Piemērs.

Uzliec 1000 Ls uz kofu 3.5 LAY
1000 x 3.5 - 1000 = 2500 Ls (jābūt kontā)

Tiek gūts gols, kofs uzlec uz 5.0 (tas tāds minimums)

Ko darīt?

Liec 700 Ls uz BACK likmi.

Kas sanāk?

285.30 Ls garantētā peļņa neatkarīgi no iznākuma

vai tad nepietiek ar vienu tādu likmi dienā? Citam varbūt pat nedēļā.

man menesii :DDD... njaa bet risks baigais.. piem vinsh riskeja ar 120ls... ja vinj butu pedeja min iepisushi golu pakastu 120ls jesus.... uz favorite ir izdevigak likt :)

tā jau ir, šis nav bonusu savākšanas pasākums, kur riska nav.
Protams, nav arī vienkāršs gemblings, kur risks ir daudz lielāks.
Tas ir tāds īsts treidings, kurā izdzīvo spēcīgākie. Tāpat kā, teiksim, Forexā. Tur par īstu treideri var kļūt 10 gadu laikā - tāda ir konkurence. Lasīju gudras grāmatas - Betfair šobrīd vēl ir tāda zīdaiņa statusā - kad lielākā daļa cilvēces sapratīs, ka toto salīdzinājumā ar biržu reāli iesūkā, tad arī tikai sāksies. Un uz to brīdi vislielākie ieguvēji būs jau pieredzi guvušie treideri. Es tagad arī redzu, kā Betfairā aug tirgi, arvien lielākas summas tiek novērotas in-play laikā. Futbolā vairs nav nekāds retums 10 miljoni uzlikti vienā spēlē. Betfair ir tikai ieinteresēts to visu attīstīt, jo pelna jau no komisijām, viņiem ir pilnīgi pie kājas, kas uzvarēs - vai Aigars555 vai Pēteris666

Atpakaļ
Tops