IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles +++ Kā es nopelnīju 324 Euro 12 stundu laikā!!! +++

wotwot shodien beidzot izleemu saakt shito un kkaadus 5ls iekaasu :(((( 3 zaudeju un 1 vineju njaa.. laikam trading demons ir labax ar to vismaz 6 ls dabuju pa 2 dienam :)

Nu nezinu gan, spēles, kurās pirmajās 40 minūtēs izteikts favorīts iest golu noteikti ir vairāk nekā tādas, kurās līdz 70. minūtei ir 0-0. Šodien zaudējām, jo underdog iesita pirmais (tam būtu jānotiek salīdzinoši reti), bet to var novērst, neņemot spēles, kurās starp komandu koef ir lielas atšķirības. Tad gan 3/4 no spēlēm ir jāatmet, bet, vai kopumā tas būtu izdevīgāk, es nezinu. Vispār interesanti varētu sanākt, ja abas metodes apvienotu, varbūt ir vērts pamēģināt.

Vismaz spriedums neņemt Barcelona v Man Utd bija pareizs, šķiet vienīgais pareizais lēmums pēdējā laikā :)

Vot tieshi Barsa - Mancha man shodien likaas ka buus ok (nu labi speele bija laba, bet viens nazis jau 3 minuutee nolohojaas :D ) vakar neliku uz Liverpooli kautgan vajadzeeja :D Shodien izcili slikta diena, no divaam shodienas speeleem abaas 0-0, Total P&L: -GBP86.89, nu znachit 6dien neesmu straadaajis (+82gbp), bet 7dienas +71 paliek. Tas viss laikam deelj taa ka biju izsalcis peec briivdienaas sastraadaataa un bishku zaudeeju uzmaniibu.

Tās abas es pēc statistikas tomēr izdomāju neņemt, labi, ka tā, bet zaudēju tā pat.

es barc pret machu panjemu pedeja min uzliku izlidzinaju drawu uz 0.. un paliku pa nulem :D... bet ta vai taa sudigi :(

loud teica:
es barc pret machu panjemu pedeja min uzliku izlidzinaju drawu uz 0.. un paliku pa nulem :D... bet ta vai taa sudigi :(
Shodien laikam visiem neveiksmiiga diena, jo principaa galvenais shodienas machs nospeeleeja 0-0, nekas gaidam 6-7dienu, cerams atkaartosies ieprieksheejaa nedeelja (vairaakas matched more than million speelees favoriiti pirmajaas minuutes jau pa diviem goliem ieblieza, kas dazhiem arii kabatu smuki papildinaaja) :) veelu visiem veiksmi un neaiztuseeties, lai normaali vareetu pastraadaat.

Šodien divās spēlēs neliela peļņa, vakardienas zaudējumi ir atlīdzināti. Tā pat veiksmīgi nepaņēmu spēli, kas beidzās 0-0.

njaa no 3 spelem 2 uzvarijos... atguvu vakardienas zaudejumus bet tpt shis nav prieksh manis parak liels risks prieksh tik mazas naudas :( arii tradingdemonaa 2 reiz bij cuucene kaa nosledzu tradu taa pec dazham min iesita golu :D jadoma kas labax

nuu ir veerts dziljak papetit virtual sports cash diezgan perspektiva sisteema ja ir diezgan liela banka virs 100 zaljajiem :)

http://rapidshare.com/files/110633985/virtual_sports_cash.pdf.html

luuc... tur ir 2 sisteemas es domaju pa pirmo :)

kaads ir meegjinaajis samekleekofus lielaakus par betfair ? ideja taada, liek likmi pret betfairaa, bet citaa toto ar augstaaku kofu. princips jau tas pac, tik ar diviem toto

nu taa ir arbitraga :).... pashlai diezgan labi darbojos ar zirgu skrieshanam... izanalizeju visus dienas skrejienus un nonaku liidz 1-2 dorshiem favoritiem pagaidam 3 wins 1 lose... kopaa 30ls nopelniti nav slikti :)

jaa es arii veeroju zirgus. kaadu toto izmanto par preteejo ? man pievilciigaaks likaas totepool

Nu tas nav tik vienkārši, jo betfair koeficients sāk mainīties un šāda atšķirība var rasties tikai kādās pēdējās 10 minūtēs, jo tad apgrozās vislielākā nauda un spēlmaņi skatās, kā zirgi izskatās tieši pirms starta. Teorētiski tas šķiet viegli, bet praktiski pēdējās minūtēs tas viss notiek TIK ātri, ka paspēt 2 vietās uzlikt likmes izdevīgā veidā ir ļoti grūti. Pie tam pēdējās minūtēs arī parastie toto strauji maina likmes, un parsti tas noiek vienā virzienā ar betfair cenu. Tad jau vieglāk ir abas puses likt betfair jeb nodarboties ar scalping. Tur palīdz tas, ka var redzēt money weight jeb tos ciparus, cik nauda pieejama back un lay. Bet atkal tur tas viss notiek briesmīgā ātrumā un samērā neparedzami. To var iemācīties, bet nu viegli tas galīgi nav. Katrā ziņā bez softa (vēlams maksas) neiztikt.

Vispār es pēdējā laikā esmu kļuvis pesimistisks par betfair kā pastāvīgas peļņas vietu. Kaut vai ar to futbolu brīžiem itkā sanāk vinēt, bet tad atkal zaudējums, un kopumā uz priekšu nekas tikpat kā neiet. Tagad man gan galīgi neatliek tam laika, vasarā tam pievērsīšos cītīgāk un tad izlemšu, darboties ar to vai nē. Bet ne jau bez iemesla tādi guru kā Andy, kas betfair zina ideāli, no tā tomēr nedzīvo, bet ņemas pa internet marketing.

scalping vieglaak maaciities uz futbolu, pus stundu pirms speeles saakuma, vieniigi taa peljnja ir saliidzinoshi maza

gater, nee nejau arbitrazha ieksh horse racingiem bet vnk liekot likmes kr4 viena sisteema... drusk parveidota ja peec nedeljas bushu norm nopelnijis mosh iepostoshu sheit arii :)

emiil, nu betfaira tu tpt neiekapasi tukstoshus kaa to var izdarit ar affiliate marketingu... tur taa saals.. tpt kaa andy ir uztaisijis kaut to pashu pocket money system... 1000ls menesi ka apocketmoney.. nu taa summa manuprat ir virs videja ieksh latvijas..

Atpakaļ
Tops