IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles +++ Kā es nopelnīju 324 Euro 12 stundu laikā!!! +++

Šis izklausās pārāk interesanti, lai to laistu garām :) Būs vien jāsagrabina pāris kapeikas un jāizmēģina !
Btw, ir kāda lapa kur tas viss ir FAQ formā izklāstīts ?

Tad tu ta dari....
Piemeram ir spele x vs 1x
tu uzliec lay the draw ar koefu 3.5
back koefs ir pagaidam 3
Kad iesit favoriti back koefs pieaug un tad taisat jus all green ja?
Bet te ir risks a ja nefavorits iesit?

Sodien atkal saku treidinga dienu un liku pret draw pec pirma puslaika 0:0 pec tam iesita 1:0 un ta visu laiku SUSPENDED ,vispar tirgus neveras vala,lidz pat pasam galam vot kas ta pa fignu? :evil:

nokaras tev parlux shados gadijumos megjini refreshot dzest kuukas njemt pa jaunu parluku utt... jo betfair lapa pec uzbuves ir ljoti sarezjita un gljukaina.. man ejot caur smartphonu vsp nokaras betfair lapa :D

nopelniit ta nopelniji,bet ja tev taa nauda buutu uz konta vai uz rokaam tad taa buutu cita lieta !!!!! :roll: :lol: :lol:

A kur tad vēl mēdz būt ja ne uz rokām vai konta? :D :D

te jau ar papīra gabaliņiem neviens nemainās :D

nu peec butibas nauda ir veidota no papira nevis no koka (komentejiet so teikumu cik vien varat :lol: )

un ja es kadam esu paradaa es uzstaisu jaunu AP kontu un no main konta tur nosutu naudu cik esu paradaa un tad uz lapinjas uzrakstu epastu, paroli un iedotu lapinju tam otram un taa dazreiz nokartoju paradus :lol:

Atpakaļ
Tops