IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kā es grābju $50 dienā ar AdSense. Palūkojiet paši !

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Sveiki visiem !

Šodien es gribu padalīties kā es norauju 20$ - 50$ dienā ar AdSense.

Šis nav nekāds ilgtermiņa biznesa plāns, bet var noderēt tiem, kuriem ir vajadzīgs kāds "quick bucks".

Tātad kāds ir šis modelis ? mhm, pavisam vienkāršs.

Ejam uz http://www.google.com/trends un paskatiems lielākos šodienas "searchus". Vislabāk iesaku kādu no slavenībām, mēs uz slavenībām varam kārtīgi uzpelnīties. Vēl var izvēlēties, kautkādas karstākās ziņas pilnīgi par vienalga ko, vai kādus lielos šovus piemēram "American Idol" vai ko citu, kas tagad ir topā. Ko tālāk ?

Labi pieņemsim mēs paņemam Britniju Spīrsu, Britniju Spīrsu dienā meklē 83312 cilvēki ! Un mūsu mīļa Britnija šodien nav nekāds "WOW" viņa ir nedaudz pieklususi (paldies dievam), bet vienalga viņa ir pietiekami populāra lai mēs varētu noraut pāris $100 nedēļas laikā no viņas. Kā mēs to daram ?

Atveram jaunu blogu, poh kuru, wordpress vai blogspot.com, ieliekam bloga nosaukumā kādu keywordu kas attiecas uz Britniju Spīrsu

Uzrokām kautkādas ne gluži vecas ziņas par Britniju, piemēram kā viņa nesen tika pieķerta lietojot narkotikas. Uzrakstam keyword (keywordi varētu būt - Britney Spears, Celebrities, Britney Spears and drugs, utt ) 1 bagātu rakstu par Britinju, un iesūtam to www.ezinearticles.com, tad to pašu rakstu nedaudz "pārveidojam", un ieliekam to mūsu brīvi izveidotajā blogā. Un būtībā tas arī ir viss, priekš lēniem cilvēkiem viss šis process varētu aizņemt ~1h. Kad blogs ir izveidots, un mūsu raksts iesūtīts iekš ezinearticles.com , un mūsu blogā, tad ieliekam AdSense blokus pirms paša raksta, raksta vidū, un raksta beigās.

Tas arī būtībā ir viss. Šie apmeklētāji nekādi īpašie pircēji nebūs, bet viņi ir "kvalificēti" AdSense klikotāji, jo viņi meklē informāciju, un vairums no viņiem arī spiedīs uz AdSense reklāmām. Šādā veidā var noraut pāris desmit dolāru dienā no viena šāda saita. Cik šādus saitus jūs varētu izveidot nedēļas, vai mēneša laikā ?

Kā jau minēju šis ir viens "netīrs" biznesa veids, kā var fiksi noraut kādu "zaļo" internetā. Un pamanot mūsu - latviešu, tendences, tad vairums no mums diemžēl, grib noraut pāris dolārus dienā īstermiņā, nevis veidot ienākumus ilgtermiņā. Es protams, ka veidojo savu ibiznesu, bet 1h dienā, nav daudz, un kas nekaiš nopelnīt vēl pāris $100 nedēļā, kurus jūs varētu tērēt muļķīgiem tēriņiem, vai kam citam ? Vēl vajag atcerēties, to, ka šī nauda jums nāks tik ilgi kamēr šīs "ziņas" būs topā, tāpēc ilgāk par mēnesi no vienas šādas mājaslapas pelnīt neceriet. Kur atrast šīs ziņas ? Kā jau minēju tad jūs varat atrast tās iekš Google Trends, palūrat MTV, vai kur citur, kur runā par slavenībām. Es norm "uzvārijos" no viena Discovery sižeta, nedēļā noplēsu ap $450. Bet pēc 2 nedēļām šie prieki beidzās.

Būtībā der viss, kas pašlaik ir topā, poh kura tēma, es tikai tagad prātoju, kā varētu "uzvārīties", ja būtu ar šo nodarbojies, kad notika bēdīgi slavenais 9/11. mhm, tur es varētu kļūt par miljonāru.

Ja ir kādi jautājumi - prasiet :)

teiksim tā - gadījumā, ja pēkšņi Džordžs Bušs maina savu dzimumu un seksuālo orientāciju, tad pat latvietis var kļūt bagāts :)
Jā, pilnīgi reāla shēma peļņai.

egritis, tas ir ko es pa vakardienu norāvu...
ibizness.jpg

janchuk, ieej bankā, atdod savu čeku viņiem, un tad gaidi +/- 3 nedēļas. Hansabanka, manliekas, ka ir viena no ātrākajām, manai paziņai Parex pateica, tjipa, kkur pēc 2 mēn. varētu būt.

nu bus japamegina padarboties sini joma. izskatas ka tev ta neslikti iet! :)

Trenz teica:
Sveiki visiem !

Uzrokām kautkādas ne gluži vecas ziņas par Britniju, piemēram kā viņa nesen tika pieķerta lietojot narkotikas. Uzrakstam keyword (keywordi varētu būt - Britney Spears, Celebrities, Britney Spears and drugs, utt ) 1 bagātu rakstu par Britinju, un iesūtam to www.ezinearticles.com, tad to pašu rakstu nedaudz "pārveidojam", un ieliekam to mūsu brīvi izveidotajā blogā. Un būtībā tas arī ir viss, priekš lēniem cilvēkiem viss šis process varētu aizņemt ~1h. Kad blogs ir izveidots, un mūsu raksts iesūtīts iekš ezinearticles.com , un mūsu blogā, tad ieliekam AdSense blokus pirms paša raksta, raksta vidū, un raksta beigās.

Ja ir kādi jautājumi - prasiet :)

Trenz, cik lielu rakstu pietiek uzrakstīt priekš www.ezinearticles.com , cik tu pats viņu raksti vai vienkārši pietiek ar copypaste no kautkurienes?

Bet ideja man patīk!

greenrun, nu rakstu pats, netaisu nekādus copy and paste. Bet ja pavisam ļoti liels slinkums, tad paņemu kādu citu rakstu, un "pārveidoju" lai nebūtu identisks. Nu 1 raksts kautkur ap ~300 - ~500 vārdiem.

Trenz, bet kā raksta ievietošana šajā saitā www.ezinearticles.com ietekmē tikko uzcepta bloga apmeklējumu , galvenais jau ir trafiks, piemēram gūglis šo lapu noindeksēs tikai pēc kādām nedēļām kad tā karstā ziņa vairs nebūs karsta, sorry ja nesaprotu vienkāršas lietas, bet šī ideja man iecirta āķi lūpā!

Nesaprotu kapeec vispaar ir jaaliek tajaa www.ezinearticles.com ? Izklausaas k-kaa paaraak vienkaarshi, paarbaudiisim vai es pareizi sapratu. Es izveidoju blogu, kuraa ielieku jaunaako zinju un ierakstu ar to saistiitos keywordus, sametu tur adsensus visos stuuros un gatavs? Nauda naak?

Nu vienīgais kas nāk prātā ir ka minētais resurss "tur pie viņiem" ir ļoti apmeklēts un ievietojot savu rakstu tā beigās var ielikt linku uz savu blogu, bet keywordi varētu būt aktuāli ja gūglis paspēj rakstu un blogu noindeksēt kamēr ziņa vēl ir karsta. Vai tā ir ,Trenz?

jā, paies nedēļas kamēr google tavu blogu noindeksēs. Tāpēc ir vajadzīgs ezinearticles.com, google mīl ezinearticles, cik rezies nav bijis tā, ka kautko meklējat googlē, un pati pirmā lapa ir ezinearticles ? Ezinearticles googlē rankojas ļoti labi, kas arī uzreiz izspauž tavu rakstu uz attiecīgajiem atslēgvārdiem. Lai būtu vēl labāk, var izmantot blakus yahoo asnwers, uztaisi acocuntu, ieposto ziņu/jautājumu par problēmu (jautājumā jābūt attiecīgakiem atslēgvārdiem) piem. Is really Britney Spears on drugs ? Britney Spears on drugs, ir atslēgvārdi. Kad jautājums ir iepostots, izveidojam vēlvienu accountu, un uzrakstam atbildi, uz jūsu izveidoto jautājumu, paraksta vietā atstājot savu bloga adresi. Yahoo un Ezine articles ļoti labi rankojas googlē. Ja jūs varat uzrakt ziņu pirms 90% pārējie saiti to uztaisa, tad $50 vietā, jūs varat dabūt pat $100 vai vairāk.

Un kas notiek, ja googlē uz jūsu "Britney Spears on Drugs" pirmajās vietās ir jūsu yahoo asnwers jautājums/atbilde un jūsu raksts iekš ezinearticles? Jūs pilnībā dominējat ! Jo Yahoo Answers un Ezinearticles būs vieni no pirmajiem googles rezultātu lapās. Un abi raskti (Yahoo un Ezine) piederēs jums, tikai vajag atstāt linku uz savu blogu, tjipa " If you want to find out more about this visit - www.blablabla.com".

Tā lūk :)

Ja ir kādi jautājumi, prasiet.

Protams var vēl izmantot kādus citus saitus, kuri ļoti labi rankojas un superātri indeksojas googlē, bet ezine un yahoo ir mani mīļākie.

Piemēram video saiti.

Šodien uztaisīju testu - ieliku vienu video, ar keywords,
description - visu kā vajag.

Un Google to bija noindeksējis 12 minūšu laikā :-)

Andy

Trenz teica:
jā, paies nedēļas kamēr google tavu blogu noindeksēs. Tāpēc ir vajadzīgs ezinearticles.com, google mīl ezinearticles, cik rezies nav bijis tā, ka kautko meklējat googlē, un pati pirmā lapa ir ezinearticles ? Ezinearticles googlē rankojas ļoti labi, kas arī uzreiz izspauž tavu rakstu uz attiecīgajiem atslēgvārdiem. Lai būtu vēl labāk, var izmantot blakus yahoo asnwers, uztaisi acocuntu, ieposto ziņu/jautājumu par problēmu (jautājumā jābūt attiecīgakiem atslēgvārdiem) piem. Is really Britney Spears on drugs ? Britney Spears on drugs, ir atslēgvārdi. Kad jautājums ir iepostots, izveidojam vēlvienu accountu, un uzrakstam atbildi, uz jūsu izveidoto jautājumu, paraksta vietā atstājot savu bloga adresi. Yahoo un Ezine articles ļoti labi rankojas googlē. Ja jūs varat uzrakt ziņu pirms 90% pārējie saiti to uztaisa, tad $50 vietā, jūs varat dabūt pat $100 vai vairāk.

Un kas notiek, ja googlē uz jūsu "Britney Spears on Drugs" pirmajās vietās ir jūsu yahoo asnwers jautājums/atbilde un jūsu raksts iekš ezinearticles? Jūs pilnībā dominējat ! Jo Yahoo Answers un Ezinearticles būs vieni no pirmajiem googles rezultātu lapās. Un abi raskti (Yahoo un Ezine) piederēs jums, tikai vajag atstāt linku uz savu blogu, tjipa " If you want to find out more about this visit - www.blablabla.com".

Tā lūk :)

Ja ir kādi jautājumi, prasiet.

Protams var vēl izmantot kādus citus saitus, kuri ļoti labi rankojas un superātri indeksojas googlē, bet ezine un yahoo ir mani mīļākie.

labi padomi , es te mierīgi šo visu izdarīšu soli pa solim , pēc tam noteikti vēl ko pajautāšu.

Andy, jā youtube arī ir laba alternatīva + ar "spēcīgu" video var dabūt daudz labākus rezultātus nekā ar rakstu. Jo cilvēkiem patīk visu redzēt, ne tikai lasīt.

Citiem, ja kādi jautājumi, kā Andy minēja video networkiem, vēl var izmantot Youtube, AOL, Google Videos, tie visi rankojas un indeksējas ūberātri. Vēl ir labs LiveLeak ja vajag dabūt pāris labus backlinkus, tikai LiveLeak tik ātri neindeksojas, un nav pirmajās google lapās.

Atpakaļ
Tops