abu laiku jau pērku viskautko ebayā un ar pirkšanu nav nekādu problēmu, tad šodien izlēmu pārdot kautko ebayā. Aizpildu visu kā nākas salieku bildes utt. Tad nonāku līdz vietai kur man ir jāievada mans kartes priekšējais kods. Saka ka tas neder. (karte nepareizā) Vadu kādas trīs reizes, tad izlogojas automātiski no ebaya un logojoties iekšā Man parādās lai vēlreiz apstiprinu savus datus. Vards Uzvārds adrese bankas nosaukums un bankas konts es tanī ailē nevaru iespiest savu lv3425 blablabla kodu, jo viņš ir ļoti garš.
Kā lai es tanī situācijā rīkojos ? Varbūt kāds var pateikt kā šinī situācijā rīkoties ?
Var būt problēma tāda, ka ebayā esmu reģistrējies uz brāļa vārdu uzvārdu (pilngadīgs), bet tagad norādu savu vārdu, uzvārdu un bankas konta pēdējos ciparos parādas mani pers. dati un saprot ka esmu es nepilngadīgs.
Varbūt es problēmu saskatu kur tā nav un man vienkārši vajag paņemt jaunu karti hanzenē ? Tagad ir hansabankas OPEN (visa) Vai var pārdot kautkā nenorādot savus bankas datus ? Jo reāli visas naudas lietas ies caur paypal smile
Piedodiet savos 16 gados viss tik ātri nepielec
Būšu priecīgs par jebkādu padomu
Un sakiet vai Latvijā nav citi pasta pakalpojumi ? AR Latvijas pastu nosūtīt maksā 14ls, bet ar DHL 55ls big_smile
Kā lai es tanī situācijā rīkojos ? Varbūt kāds var pateikt kā šinī situācijā rīkoties ?
Var būt problēma tāda, ka ebayā esmu reģistrējies uz brāļa vārdu uzvārdu (pilngadīgs), bet tagad norādu savu vārdu, uzvārdu un bankas konta pēdējos ciparos parādas mani pers. dati un saprot ka esmu es nepilngadīgs.
Varbūt es problēmu saskatu kur tā nav un man vienkārši vajag paņemt jaunu karti hanzenē ? Tagad ir hansabankas OPEN (visa) Vai var pārdot kautkā nenorādot savus bankas datus ? Jo reāli visas naudas lietas ies caur paypal smile
Piedodiet savos 16 gados viss tik ātri nepielec
Būšu priecīgs par jebkādu padomu
Un sakiet vai Latvijā nav citi pasta pakalpojumi ? AR Latvijas pastu nosūtīt maksā 14ls, bet ar DHL 55ls big_smile