IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Ebay feedbacks

suudi! man kautkad pirms pusgada viens spaannu cuuka ielika neitraalu atsauksmi un tagad arii neitraalo nnem kaa negatiivo, un mno 100% man paarleeca uz 99% :cry:

Cirks ar to ebay, man jau pirms pāris mēnešiem kopā bija vairāk nekā 900 feedbacku, tad 500 noņēma nost par to ka tirgoju 0,01$ ebukus, palika 400 pāri, šodien ebay skatos palikuši tik 191 feedbacki,nezinu par ko noņēmuši un nemaz neprasīšu :D Vispār sellerus neatbalsta :D

isteniibaa tas ir galiigi garaam ka paardeveejs vairs nevar pirceejam ielikt negatiivu atsauksmi! tagad jebkurss pirceejs par suudiem var saakt kasiities un draudeet ar negatiivo atsauksmi ja neatgrieziis dallu no vinna naudas :( Laikam buus jaapaariet uz portaalu izsoles.lv :lol:

labāk tad tirgot clasiefields un neviens tev nekā nevar izdarīt. Domāju daudz selleri ir neapmierināti ar ebay.

Atpakaļ
Tops