IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Affiliate, jeb Partneru programmas Latvijā

jimypage

New member
Pievienojies
23. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Cik es zinu, tad tādas ir vairākām Hostinga kompānijām, dvdnoma.lv kas manuprāt ir labs produkts, kā arī euroshop.lv, kaut gan mēģināju viņus sakontaktēt un nesanāca.

Vai ir vēl kādas un kāda ir pieredze darbojoties ar tām ?

euroshop.lv lapaa nav tikpat kaa nekada info par to kaa vinju partnerprogramma darbojas, kaa maksaa utt. nesaprotu kapeec vinji sarezhgii situaciju un liek kontakteet vinjus ja vareja izlikt info savaa lapaa.

manupat, tirgus ir parak mazs un neattistits. pagaidam.

Kāds ar to euroshop ir sadarbojies?
kaadi noteikumi, min.izmaksa, komisijas utml.?

nu ņemot vērā ka pašu uzcenojums ir 5-10%, vairāk jau nevar atļauties maksāt...

sandi, 50% var gribēt no produktiem, kam lielāko daļu vērtības sastāda mārketinga izdevumi, bet ne no televizora, kuru euroshop jau tā pārdod ar 10% uzcenojumu tikai ;)

es tak zinu:) bet tomeer.. abidna, pardod 300ls veertu leduskapi un sanjemt 3ls :)

nu Baaaigais riizons vinjiem taisiit reklaamu par to 1% :D
mazaak kaa par 30% nav veerts pat domaat saakt

bet vispaar esmu shokaa!

ploome teica:
nu Baaaigais riizons vinjiem taisiit reklaamu par to 1% :D
mazaak kaa par 30% nav veerts pat domaat saakt

bet vispaar esmu shokaa!
Tas 1% atbilstoshi LV liimenim!Grib par kapeikaam lai kaads ko dara :D

Labdien vēlreiz.
Iepazīšanās saits www.delfim.lv aicina partnerus.
Piedāvājam no 10-50% partneriem.
Pieslēgti ir Latvijas sms un webmoney.Gaidam pieslēgumu pie e-Gold, 2Checkout un CCBill.

Izmaksas mēneša pirmajos datumos(kad izmaksā operātori)
Reģistrācija http://www.delfim.lv/join_aff.php
Ieeja http://www.delfim.lv/aff
Ja ir jautājumi tad esmu te :
ICQ 282794804
Skype alkoserviss

un kas tur jaadara? ka es varu nopelnit? kas tieshi man ir jadara lai es nopelnitu visvairak?

Delfim labs skypename - alkoserviss
Tas tā, ne pa tēmu, bet mīlīgi ;)

Atpakaļ
Tops