Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
kriz teica:ai lēnā garā, pa drusciņai katru dienu, uztaisīšu forumu un dzīvošu laimīgs!![]()
kriz teica:forums sirdij tuvāks un laika gaitā varbūt viss pletīsies plašumā!
individual teica:Nespied pats!!!! un neliec atklati spiest apmekletajiem par to tevi sodis.
Kad man apnika parkapu noteikumus un mani izplivinaja ka nemetas atri vien
Edit:
Ja loti vajag un ja bus laiks, varbut kautkad velak varu uzdrukat pamacibu (tutorial) ka notiek lietas adsensa, vismaz tikdaudz cik es zinu (slepeni padomi). man tam vajadzeja 2 nedelas citigi diendiena urbties pa usa forumiem
![]()
sandis teica:rekur video uz vinjiem: http://www.adsensewealthempire.com/report/AdSense2007.aspx
Ta kaa davaj, kapatj, jeb*tjkaa saka
![]()
ADMINS teica:individual teica:Nespied pats!!!! un neliec atklati spiest apmekletajiem par to tevi sodis.
Kad man apnika parkapu noteikumus un mani izplivinaja ka nemetas atri vien
Edit:
Ja loti vajag un ja bus laiks, varbut kautkad velak varu uzdrukat pamacibu (tutorial) ka notiek lietas adsensa, vismaz tikdaudz cik es zinu (slepeni padomi). man tam vajadzeja 2 nedelas citigi diendiena urbties pa usa forumiem
![]()
1. bet ja kads nelabvelis vai konkurensts saspaidiis to adsensi? tak noblokees tapat tavu kontu ja? vinji tak domaas ka tu pats spaidi? taa var buut?
2. Ja uztaisiisi lv valodaa tutoriali, tev buus laimiigs jaunais gads un bagaats adsense konts(admina velejums)
individual teica:Nu re tutoriali jums jau iedeva![]()
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.