IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Vērtīga informācija par brīvu !

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
Kvarc, pastāsti, ko tu pats dari ? Oj mļa ar savu šauro domāšanu - article spinning = cool, tālu netiksi.

Ne tikai tur var atrast ļoti noderīgu informāciju, bet atrast ļoti labus sadarbības partnerus, ar kuriem pēcāk veidot Joint Ventures, u.c. projektus kopīgi. Un ja tu meģīni pagarināt savu krānu postojot galīgi kur tev nav nekāda daļa, vai sajēgas, tad šis forums ļoti labi iztiks arī bez tevis.

Sveiki, Trenz!
Patika Tavs uznāciens un it sevišķi par to smago darbu. Man pašai kādreiz bija tāds stereotips, ka šajā biznesā nekas nav jādara, bet naudiņa nāk jau uzreiz. Kā es maldijos..... Vienu brīdi pat likās, ka metīšu visam ar roku un likšos mierā, bet tā kā pēc dabas esmu cīnītāja, tad cīnījos tālāk. Lasot Tavu rakstīto , piedod, sanāca smiekli par tiem pāris dolāriem ko Tu nopelnīji. Man situācija gan bija mazliet labāka. Es pirmajā mēnesī nopelnīju 50$ un biju dikti priecīga.Nākamajā mēnesī jau 100$. Paldies, ka dalījies ar savu pieredzi!

Sveiki.
Arī es esmu jauniņais. Pārs mēnešus esmu atskatījies affiliate marketing saitus un protams arī iegrābies uz 1million neko nedarot e-grāmatām. Kaut kā tie nagi niezēja pašam pamēģināt, nu tad lūk arī ir atvērts konts clickbankā un uzliktas pārs reklāmas iekš adwords. Bilance uz doto brīdi Negatīva. Ir pārs sales, bet smieklīgi mazas salīdzinoši ar iztērēto reklāmās. Ir tā kā Trenz un aivy raksta. Visu gribās mest pie malas, bet no otras puses saprotu, ja nerakšu dziļāk, tad arī pie savas lādītes netikšu. :D
Tā kā tā.
Turpinam darboties, Trenz paldies, ka padalījies pieredzē.

Atpakaļ
Tops