IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Autosurf programmas iekškonta informācija - manuālis

Vispār jau iesācēji paši varētu ieteikt kādu informāciju vizuālā vai kādā citā veidā vajag. Postojiet te un mēs mēģināsim palīdzēt.

Paldies briksonam par manuāļiem. Cearms ka būs vēl. un pārējie ja nepieciešams kāds manuālis tad varat pieprasīt to.

kas ir tas apgreids? Purchase this many Upgrade package(s) : ko tas noziimee? ko dod?
un kas man ir jaadara, vislaik jaaserfo lai tik pelniitu nauda?
:?:
Surfing4dollar 13% x 12 days = 156% $3 after expire Paying 18.12.2006, tas ir no briksons profila, paskaidrojiet luudzu?
ptspaypro 25% x 10 days = 250% $10 after expire Paying
Xlentopps 2% x 75 days = 150% $5 instant Paying 25.12.2006

paldies iepriesksh.

Apgreids ir noteikta vienība katrā programā cik mazākais $ var ielikt tur.

No tās summas cik tur ieliksi tev rēķinās tos % katru dienu, cik tu būsi nopelnījis.
Lai šo summu saņemtu tev katru dienu jānosērfo konkrēts skaits lapu un tikai ted tev šos % ieskaitīs tavā lapas iekškontā.
After expire nozīmē, ka izmaksās šo summu pēc apgreida termiņa beigām (surfing4dollar tās ir 12 dienas - te gan jābūt nopirktam nākošam apgreidam lai izmaksātu)
Instant - nozīmē ka te izmaksu vari pieprasīt katru dienu tūlīt pēc lapu noskatīšanās un to tūlīt arī izmaksā.

Visos šajos autosurfos nau vispār tādu referāļu... reāli tas nozīmē ka man nekas nebūs jāreklamē ?. ..

starp citu.. varbūt kaads zin PTC saitu kurš izmasā ātrāk nekā box.to :D vienkārši apnicis gaidīt, bet ieguldīt tīri savu naudu negribās kaut kā. :D

aa un veel... vai dudzos autoserfos var izmantot alertpay kontu ? un vai vispaar Latvijaa alertpay ir izdeviigaakais ? .

Nu ja negribi pelnīt no referāļiem, tad obligāti tev nekas jāreklamē nav. Bet vispār referāļi ienes labu naudu, ja viņi ir.

Ir daudzi labi PTC saiti, kuri izmaksā daudz ātrāk par bux paskaties Get paid to sadaļā kaut vai advrbux, dailyclicks, paidclicks - tie visi izmaksā ap 2 dienu laikā.

Alertpay pašlaik ir gandrīz vienīgais ko izmanto PTC un autosurf progas, tā ka nav izvēles, bet izņemt naudu var.

Tātad autosurfos pastāv referaalju links? Tātad ir jāaicina cilveeki. Tomēr kāds labums no vinjiem? Vispār es saprotu kas un kaa par referāljiem , bet kāds labums no vinjiem tiehi autosurfā? Es gūstu kkaadus procentus no vinju nopelniitaa vai kaa ?

Protams, tev tiek noteikts procents no referāļu ieguldītās naudas !!

Atpakaļ
Tops