IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

20dollars2surf - autosurf par velti.

beta73

New member
Pievienojies
2. Decembris 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Pirms ielukosanas seit domaju, ka autosurf ir tas bezmaksas programmas, kur apmaina par citu reklamu skatisanos vari ievietot savas reklamas. Es dazas tadas zinu, caur tam kadu referali var sev piesaistit un otradi - pievienoties kadai interesejosai programmai, t.i., klut par referali kadam citam.

Te runa vairak iet par tam, kas darbojas ka paju vai akciju sabiedribas. Tu noperc sev poziciju (vienu vai vairakas) un tad attiecigi savam paju skaitam sanem atlidzibu no naudas, ko reklamdevejs maksa par reklamas radisanu tiem pasiem paju ipasniekiem. Tada piemeram ir http://www.power2share.net?betulla (ceru, ka nav ieprieks mineta).

Bet es te nesen saskaros ar cita veida autosurfu - mana datora ekrana maza lodzina mainas reklamas (es tas, godigi, pat reizem nepamanu, jo daru ko citu ) un man par to krajas punkti, kas katra jauna menesa sakuma parversas naudaa. Vel man paretam uz meilu tiek atsutitas reklamas, par kuru apskatisanu man tiek pieskaititi bonus punkti. Ir saja programaa vel ari citas pelnisanas iespejas, bet man nav bijis laika izpetit. Pastav apgreidosanas iespeja un reklamas izvietosana. Vienigais, kas kadam var nepatikt - pirms lietot, jaielade datora vinu programma. Neesmu no taa nekadas novirzes savam datoram pamanijusi, ari virusprogrammas nesignalize par briesmam. Jebkura bridi varu programmu aizvert, tapat varu to atstat, kad dators ir ieslegts un es, piemeram, uzkopju maju vai gatavoju vakarinas, - lai punkti krajas! Links:

http://en.20dollars2surf.com/?ref=196275

Jā, cik var ar šito nopelnīt? Cik vērtīgi ir tie punkti attiecībā pret kādu reālu naudas vienību? Kā notiek izmaksas?

sis man ir pirmais menesis, ta ka nezinu teikt.., bet par 2 novembra pedejam dienam bij 11 centi

bet ka jau teicu, neesmu visas iespejas izpetijusi, pie tam man interneta pieslegums ir tikai 5 stundas diena, ko ne vienmer varu izmantot, jo esmu darbaa. Tie, kas var atlauties turet kompi ieslegtu visu dienu, noteikti sapelnis vairak, pie tam Latvijaa nets straadaa daudz labak nekaa manaa mazajaa Italijas miestaa (ar parravumiem)... Kaut kur paspeju izlasit, ka viniem ir uzlikta pat punktu skaita ierobezojums tiem, kam kompis ieslekgts visu dienu - varu nokludities, bet laikam bij ne vairak ka 100 tukt menesii.

Slikti, bet vel neesmu tikusi skaidriibaa par punktu veertiibu, nav bijis laika...

Bet so, to vairaak esmu izpeetiijusi.

Taatad, Kad esat registrejusies un programmu ieladejusi, ielogojaties un tad atveras viens mazins lodzins bannera formaataa un otrs lielaaks, kura iespeejas veel neesmu izpeetiijusi, to parasti aizveru, jo vins man traucee (pagaidaam).

Mazajaa lodzinaa visu laiku mainaas reklaamas, kameer kompii var dariit ko citu, un par to kraajas punkti.

Ja esmu nolemusi pieversties tiesi sai autosurf programmai, klikskinu lodzina stuurii uz $ ziimes. Logs atveras, (var gadiities, ka veel atveras lodzins, kur jauzklikskina uz ""swich to"), tur redzu savus punktus un naudas bilanci kreisajaa augseejaa stuurii.
Seit ir iespejams izmantot dazadus bonusus. "click bonus" dod iespeju uzklikskinat uz banneriem un sanemt punktus, "mail bonus" aizsuta mailu uz e-pastu, pec kura izlasisanas sanem punktus - to atklaju tikai sodien, bet mailus sanemu ari ieprieks, tatad ari admins izsuta mailus, "cash bonus"piedaavaa daas loterijas vai deriibas ar iesakuma kapitalu.
Man vislielakas problemas sagaadaa "surfer bonus". Tas paraadaas mazajaa lodzinaa un tur mirkskinaas. Uz taa ir jaaklikskina, tad atveras "swich to" un jauns logs, kuraa var redzeet, cik esi laimeejis. Nu nekaadi man tas neizdodas! Bonuss paraadaas n-taas reizes dienaa, bet esmu tikai vienreiz to taa kaartiigi nokeerusi - paari par 400 punktiem. Klikskinu - un nekaa! Varbuut man veel nav pieleecis kaa tas jaadara, vai arii mans nets straadaa paaraak leeni.

Tad veel tur ir "Bingo surf". Kad iegaaju, man tur bij viens krediits, ko izteereeju bez saprasanas kaa tas viss tur darbojas. Sodien atkal 1 krediits (no kaa vins rodas, nezinu, varbuut katru dienu tiek pieskirts), izteereeju un beidzot sapratu, kas tur notiek. Jaanogaida, kad saaksies speele - tur uzrakstits, peec cik sekundeem, tad logaa paraadaas kraasainas bumbinas ar cipariem - ja tavaa lielaakajaa kartinaa, kur ieprieks taas dzeltenaas bumbinas visu laiku midzinaajaas) tas cipars ir, tad tik klikskini virsuu. Noteikumi aprakstiiti augsaa. Kam taa mazaakaa kartina domaata - nezinu.

Naakosais - "wheel surf". Tur ir jaagriez rats - zaudee vai laimee. Viss skaidri aprakstiits, galva nav jaalauza.

Rataa un bingo ir iespeejas laimeet naudu un tikt arii pie lielaa laimesta..

Nu un krediitus speeleem var pirkt par sapelniito naudu vai ar krediitkarti...

sobrid vairak par 10$ nopelnits.

Ja nem veeraa ka sis saits man aizpilda laiku, kamer dzeru rita kafiju...
Izklaidejos ar bezmaksas bingo partiju...

Nesaspringstu ar referalu meklesanu.

20c212137c5e.jpg

Tiesi sorit ari es tadu pasu 1$ laimeju, tikai Bingo nevis Laimes rataa.

http://en.20dollars2surf.com/?ref=196275

Pieprasiiju 20$ izmaksu.

Redzees cik ilgi buus jaagaida.

Jaa, es veel gaidu un esmu jau no jauna 5$ sakrajusi. Izmaksu skriinos redzu, ka nauda tiek izmaksata (to var redzet forumaa), tikai nezinu cik ilgi tie cilveki ir gaidijusi. Dalibnieku daudz - pari par 450 tukstosiem.

beta73 teica:
Jaa, es veel gaidu un esmu jau no jauna 5$ sakrajusi. Izmaksu skriinos redzu, ka nauda tiek izmaksata (to var redzet forumaa), tikai nezinu cik ilgi tie cilveki ir gaidijusi. Dalibnieku daudz - pari par 450 tukstosiem.

Vai tiešām Tev nešķiet, ka vieglāk būtu uzrakstīt kādus pāris blogus, ievietot adsensi, moš vēl k.ko un tādējādi pelnīt ilgtermiņā?

Atpakaļ
Tops