IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Vajadzīga palīdzība un kas ir ar blake 2b-sia algoritmu

Maris B

New member
Pievienojies
10. Februāris 2019
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
sveiki! Gribu mainingot. Vai ir kāds kurš būtu ar mieru ziedot savu laiku izlīdzēt ar man. Esmu cītīgi pētījis mainingošanu un saprotu ka ar rig nav ko krāmēties. Tāpēc vēlos iegādāties Asic kasti.
Esmu noskatījis Obelisk ar Blake 2b-sia algoritmu. Vai vispār ir vērts skatīties tajā virzienā? Man personīgi neliekas rentabli ieguldīt naudu sha256 aparātos.

kuru maineri apsver iegādāties? https://obelisk.tech/products/dcr1.html šo?

ar asic-iem ļoti svarīgi ir tos pirkt tikko iznāk jaunākais un tirgū spēcīgākais modelis - pirmajās nedēļās tas pelnīs visvairāk (un pat iespējams apmaksāsies ļoti ātri).. Ja apsver modeli, kurš jau tirgū ir kādu laiku - drīzāk ieteiktu mazliet nogaidīt, sekot līdzi jaunumiem, gaidīt un veikt pasūtījumu tikko produkts nāk tirgū. .. līdz šim šī ir bijusi labākā taktika.

veiksmi!!

Doma bija sc1 slim versiju. Iesākumā vienu. Lai saprastu visu prucesu no nulles. Ja tas process būs pa nullēm gada laikā, tad ar iegūtajām zināšanām bīdītiea tālāk. Lai arī ar bitkoinu īpaši nevar vairs pelnīt. Bet cryptovalūta ir salīdzinošī jauna lieta un domāju ka tajā var notikties visneiedomājāmākās izmaņas un jaunumi tajā jomā.

Tulīt nāk ārā Obelisk SC1 Immersion un Obelisk SC1 Dual. Tie apēdīs SC1 slim mēneša laikā. Ja tiešām esi nobriedis investēt mainingā, tad tikai un vienīgi ar jauniem modeļiem. Ja elektrība ir bezmaksas, tad protams cita lieta.

labs padoms! Māri, tiešām, triks ar asic-iem ir vienkāršs > pērc tikai svaigus modeļus. .. ja nu vien elektrība ir bez maksas kā man ;)

jautājums paliek: kur mainosi? mājās, birojā, garāžā? .. Esi papētījis kāda skaņa nāk ārā? ... Obelisk SC1 Slim pēc tech specifikācijas uzrāda 75 decibelus un tas vecais nav maz :? ... tajā telpā tu varēsi uzturēties bez austiņām tikai īslaicīgi.. Ja blakus būs kaimiņi - iespējams sūdzēsies, ka nevar gulēt :D

.. smuks gan tas maineris pēc velna :D

Padies. Skaņa nav problèma. Man ir privātmāja. Projektā ietilpst saules bat. uzdtādīšana.

Atpakaļ
Tops