IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Vajadzīga palīdzība!

dimants

New member
Pievienojies
7. Februāris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Izstāstīšu jums savu situāciju un tad cerēšu uz palīdzību. :D

Tātad jau pirms kāda laika kļuvu pieaudzis un metu malā PTC un ķēros klāt affiliate programām, panākumi neizpalika. Pirms kāda laika izlasīju vienu no Trenz postiem un guvu baigo iedvesmu veidôt savu mājas lapu un reklāmēt tur savus affiliate produktus.
Tad nu sākās problēmas, jo nebija pat ne mazākās nojausmas kā to izdarīt, tāpēc lasīju un skatījos tutorialus tik daudz, ka sāku jau nedaudz iebraukt.
Nopirku doemeinu lapā www.lovingname.com (pirku tur tādēl, ka viņi pieņēma liberty), tad reģistrēju savu domeinu freehostia, uzinstaleju wordpresu bet lapu nevēra vaļā. Meklēju kas pa problēmu un tad atradu ka kautkas nav kārtībā ar DNS (bilde te - Šeit )
esmu izmēģinājis tajā custom DNS record sadaljā visvisādus ip kodus sarakstīt, bet nekas nesanāk. :( kas man īsti tur jāraksta? ko man darīt lai mana lapa sāktu darboties?
Paldies jau iepriekš!

ieej sava domena cp un uzliec dns serverus

dns1.freehostia.com
dns2.freehostia.com

aamen! :D

p.s. gaidi liidz 48 h :)

tās 48h stundas izsaka visu :D biju tā darījis bet uzreiz skrējis skatīties vai nu viss ir kārtībā :D

paldies!!

dimants teica:
tās 48h stundas izsaka visu :D biju tā darījis bet uzreiz skrējis skatīties vai nu viss ir kārtībā :D

paldies!!

.NET un it īpaši .ORG domēnu DNS updeitojas daudz ātrāk. minūšu nevis stundu laikā...
vēl var būt ka tava provaidera DNS kešatmiņa nav iztīrīta, vai tev pašam uz PV vajag DNS FLUSH uztaisīt.
visādi gadās

ok, tagad man ar dns viss kartibā. uztaisīju database un uz vinjas uzinstaleeju worpresu, BET joprôjām never vaļā. :( ko es daru nepareizi?

Atpakaļ
Tops