IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Tiem kuri shaubaas...

sandis

New member
Pievienojies
18. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Es mierigu sirdi varu teikt, ka 95% no jums neko nesasniegs jo jus esat shii raskta sliktie piemeeri:)

http://finance.yahoo.com/columnist/article/richricher/19601

Ljoti pat pa teemu :) un tu esi task kursh netic, neklause, skepticee:) taa tu nekur talu netiksi, tikai dabusi negatiivu pieredzi, jo itkaa iesasitiijies, bet neko lidz galam neizdariji:)

peec tam staastiisi citiem, ka tas vis ir fufels un nestraada:) a patiesiibaa - tu biji tas kursh nestradaaji lai sasniegtu kaut ko prieksh sevis :)

ko gan var gribeet nu pirmkursanta, kursh pat threadus nemaak uzkodeet :) gan marketeetaajs gan koderis shvaks sanaak no tevis;)

Tas raksts ir ar dziļāku jēgu, tas nav jālasa virspusēji.

P.S.
Izskatās ka Sandis pazīst CSharp personiski :D

1. Nevis pirmais, bet otrais kurss
2. Piezīme galīgi nevietā - neredzu viņai jēgu
3. Pats stāstīji, ka esi C# koderis? Tad kur rodas problēma? Samelojies?

Nuka zēni izlīgst! :D

Un ja jūsu domas nesaskan tak nav vajadzības dirst uz cilvēkiem, vienkārši neliekaties ne zinis. Tiem "naivajiem" kas tic jūs atņemat iespējas aizbiedējot viņus. Tas arī vāirāk attiecināms uz tiem e-mail spameriem.

Labs rakstiņs. Man jau iepatikās, jau kolēģiem pastāstiju :D bet nekas nav objektīvs !

man patiik viena gudraa citaats:

"ja tu uzkati ka tu vari, vai arii uzskati ka nevari. visdriizak tev buus taisniiba" :)

domas pariet riiciibaa un pasiivas domas buus pasiiva riiciba bez rezultatiem :)

Principā jau šaubu nav. Lieta iet un notiek. Skatoties uz Sandi un Andy, noprotu ka puikām kaut kas notiekās. Caur kādu lielu affiliate forumu iepazinos ar vienu dāmu kas parādija kā viņai iet. Jāmeklē tas iekšējais spēks, kas pēc darba mājās ļauj saņemties un strādāties !

Pilnīgi piekrītu vajag ņemties un darīt, vienīgais ko var zaudēt ir laiks, nu varbūt arī pāris laši :)

Tur tas joks, ka par relatiivi mazu $ ieguldiijumu, var panaakt normaalu atdevi. Domaaju ja letinjs var papildus 500-1000$ var uzskatiit ka vinjsh ir veiksmiigs jau, nevajag 5000-10000 kaa amerikaanjiem, lai justu vismaz kaut ko:)

Protams ir jājūt kaut kas vismaz. Es tik nezinu kā tā var ka vairākus gadus ņemās kamēr kas parādās. Ja es cītīgi ņemtos kādus 3 mēnešus un nebūtu dabujis nevienu sale, tad būtu gaužām sarūgtināts !

nu man 2,5 gadi pagaja pa MLM utml :) nopelniju 33 un 27 (27 doljus man neizmaksaaja cuukas)

vot taa;P

bet tas bija vel trakaak kaa loterijaa :D

Hehe, taa varētu būt, ja saņem 1000 ar affiliate pietam ienakumiem augot, ari augot iegulditajam darbam un laikam, tad ta vien gribas no ta pastaviga 1000 $ darba iet prom :)

nepareizi, aff biznesa fenomens ir ieguldi darbu vienreiz, un pec tam aprtiec no automatizaacijas; uzbuuvee lapu, noptimzie tirdzniecibas procesus un pa lielam esi briivs :)

Bet līdz tam jātiek ar daudz darba !!! Un vienalga, naudas nekad nav pa daudz. Kā var gribēt būt brīvs ja var pelnīt vairāk. Vai tad kādreiz cilvēkam ir gana ?

mantkariba tevi novaks!
ja pelni lai normali var dzivot, ko gan vairak vajag.
vari jau sakrat kadi 50k un investet.

Atpakaļ
Tops