IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Tiem kuri shaubaas...

CSharp teica:
vispār jau offtopic, bet sandi tev tā bilde, kas ir šeit http://www.moreniche.com/meet.html ir tavējā? :D Kaut kā baigā atšķirīga no bildes kas tev ir šeit profilā.

tas es jauniibaa tads biju:) tagad es varu staigaat apenees ar laptopu un un sarkanu nindzas apseeju:P

ko tu tur dari? tie tiem cuvakiem strada? tad jau tev pasam nav nekas jareklame. Laikam uzdevums vervet cilvekus LV regiona :)

Tur tak ir vis skaidri rakstiits :)

protams, ir vel daudzi citi projekti, bet nu ar tiem man ir tikai aff saistiibas;

p.s. ja mes partiktu no latvieshiem, tad sen jau butu bankroteejushi :) latvieshi pagaidaam ir vis vis vis visliktaakie affiliates :) pat no nigeerijas un indoneezijas (kur cilveeki dziivo salmu buudaas) ir daudzi veiksmiigi aktiivi dzjeki un meichas starpcitu arii, kas pelna normaalu pikji prieksh savas valsts, kamer letinji tik diic kaut ko:)

p.s. ok, ir ari paris latvieshu tautieshi kas sho to izdariijushi, apgrozas shajaa forumaa starpcitu;)

Nu nigerija jau vispar ir slavena :D
aktivi puikas.
nigerijas mafija terorize ebay un neviens vairs negrib uz arvalstim mobilos sutit.

Atpakaļ
Tops