IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Tiem kuri shaubaas...

mantkaariba ir viena lieta, otra fishka ir risku sadale:)

pabeidzi vienu projektu, taisa 500-1000$ menesi, njem citu nishu priekshaa, atkal taisi ko liidziigu;

jarekjinas jau ar to ka nekas nav garanteets shajaa pasaulee;

AdWords teiksim jau kuro reizi izspelee jaunus noteikumus un paliek aizvien gruutaak pelniit utml, kaut vai tas pats Quality Score, utml :)

taa pat arii mekleshanas sisteemu algoritmi mainas utml, teiksim, pagajushais gads bija murgs googlee, citi akal sak labak spamu filtreet, sandboxings utml;) daudz nianshu

Mantkārīga nu cmon. Es neticu ka tad kad tu pelnīsi 100k mēnesī, tu sēdēsi kājas uz galda sacēlis un par to visu laiku priecāsies. Vienmēr vajag vairāk !

sandis teica:
mantkaariba ir viena lieta, otra fishka ir risku sadale:)

pabeidzi vienu projektu, taisa 500-1000$ menesi, njem citu nishu priekshaa, atkal taisi ko liidziigu;

jarekjinas jau ar to ka nekas nav garanteets shajaa pasaulee;

AdWords teiksim jau kuro reizi izspelee jaunus noteikumus un paliek aizvien gruutaak pelniit utml, kaut vai tas pats Quality Score, utml :)

taa pat arii mekleshanas sisteemu algoritmi mainas utml, teiksim, pagajushais gads bija murgs googlee, citi akal sak labak spamu filtreet, sandboxings utml;) daudz nianshu

Nu bet tieši tā nesēdēsi tak rokas uz krūtīm salicis ar tiem 1000 doļļiem, bet šancēs ka traks, jo nāks vairāk :)

sandis teica:
nu dabiigi, bet nu ir laiks stradat un laiks atpuusties:)

Njā - šitā ir mana lielākā problēma - ES NEMĀKU VAIRS ATPūSTIES!!! Pēdējo trīs gadu laikā varu uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt savas brīvdienas... Esmu atkarīgs no Interneta Mārketinga,,,diemžēl...

Bet nu gan jau būs o.k. :D

nu es tevi saprotu, tomer reizi pa reizei sanaak, kaads komandeejums, ekskursija;0

p.s. ir pardoshanaa zaales pret statistikas chekoshanu:DDD saucas AntiStat!

nomieirna nervus, mazina veelmi nochekot trafika un seilu statistiku ik pec 10 minuuteem:P

sandis teica:
nu es tevi saprotu, tomer reizi pa reizei sanaak, kaads komandeejums, ekskursija;0

p.s. ir pardoshanaa zaales pret statistikas chekoshanu:DDD saucas AntiStat!

nomieirna nervus, mazina veelmi nochekot trafika un seilu statistiku ik pec 10 minuuteem:P

Ha-Ha :D :D :D Tas tieši priekš manīm! E-pastu es čekoju ik pa 3-4 minūtēm.

Bet nu jau paliek labāk:-) Tagad es čekoju PayPal kontu

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

mjams, deretu ka tevi kaut kur aizsuutiit bez datora... buutu kaa cilveeks uzreiz:)

sandis teica:
mjams, deretu ka tevi kaut kur aizsuutiit bez datora... buutu kaa cilveeks uzreiz:)
Vai arii nervu sabrukums buutu :D
Vai veel trakaa piekauts garaamgaajeejs kam portatiivais bija pie rokas :lol: :lol: :lol:

Baigais mīnuss jau ir tas, ka te nav ko īsti darīt... Negribās piepildītā pubā aliņu sūkt///

Neko - vasarā - Back To Home :D

jimypage teica:
When you get a lot off.... you need more ! :)

a tas ir tapec ka cilveks beidzot aptver ka limitu patiesiibaa nav

nav jadzivo visu muzhu pelnot 200ls/meen stradajot 6x nedelja pa 10 stundaam..

un tad protams ir azarts cik taalu tas var aiziet :) un limitu nav.. 10'000 menesii, 20'000, 50'000, 100'000, zinu dazhus kas ir 150'000 un vairaak ;) protams tas ir extraordinary prieksh cilveeka, bet nu kaa saka.. sky is the limit;)

Andy teica:
Baigais mīnuss jau ir tas, ka te nav ko īsti darīt... Negribās piepildītā pubā aliņu sūkt///

Neko - vasarā - Back To Home :D

laptopu padusee un uz priekshu ;)

p.s. a ko tu tur vispar dari?

Es tā vien gribētu lai varētu sēdēt mājās un pašancēt, bet zaļais pūķis, nelieši draugi un skaistās latviešu meitenes vilināt vilina :D

Tas ir labs jautājums - ko es te daru? :D

Cik dzirdēju Internets arī LV tagad ir pieejams :D (labi - joks)

Vienkārši jānokārto šādas tādas saistības, jānopārdod auto, vēl šis tas.

Un ko tad es tagad darītu tajā -25 ziemā??? Esmu jau atradis no tik skarbiem laikapstākļiem. :D

bet vispar es pardomaaju :) nebrauc, paliec kur esi:) a to mums naksies veel konkureet :) un tu atnjemsi man slavu:P

vispār jau offtopic, bet sandi tev tā bilde, kas ir šeit http://www.moreniche.com/meet.html ir tavējā? :D Kaut kā baigā atšķirīga no bildes kas tev ir šeit profilā.

Andy teica:
Tas ir labs jautājums - ko es te daru? :D

Cik dzirdēju Internets arī LV tagad ir pieejams :D (labi - joks)

Vienkārši jānokārto šādas tādas saistības, jānopārdod auto, vēl šis tas.

Un ko tad es tagad darītu tajā -25 ziemā??? Esmu jau atradis no tik skarbiem laikapstākļiem. :D

Piedaavaajums: she tev shitais un tu paliec dzivot tur ;)

100k_bill.jpg

Atpakaļ
Tops