IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Svarīgs Paziņojums!!! BOOKIE CLUB ir pārdots!

Andy

New member
Pievienojies
6. Janvāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Hello,

Vakar vakarā tik a noslēgts darījums par Bookie Club un
tam piederošo saitu īpašnieku maiņu. Darījuma summa: $55k

Tā kā LV supports vairs tur nedarbojas!!!

Paldies,
Andy :D

savu kontu ir iespejams kautka izdzest?

P.S.
Kas tie pa glukiem foruma, sasoditi kaitinosi, ka viss sabrauc viena cupa, labaja mala.

Ko tas nozime kad nav jega vairs bookie club reklameet ? andy vairs neizmaksaa naudinju ? Viss beidzies tur ? ! paskaidrojiet !

Nevar jau vairs but droshi kad izmaksaas jo nav vairs andy ! Andy ka tew pasham liekas tas iipashnieks izmaksaa ?

nu bet ja labi padomaa, tad iipashniekam nav izdeviigi neizmaksaat taapeec ka vinjam jau no tevis naak peljnja! Un ar laiku vinsh no tevis nopelniis vairaak, nekaa neizmaksaajot vienreiz.

nu tak normaala prakse, zem kada lielaaka giganta tika apskahaa un vis ir chiki

haha, es tieši šodien piereģistrējos BookieClub gribēju sākt pelnīt , bet skatos ka Andy vairs nav īpašnieks :D :)
Nekas , gaidam refer.lv :)

randomsmile teica:
haha, es tieši šodien piereģistrējos BookieClub gribēju sākt pelnīt , bet skatos ka Andy vairs nav īpašnieks :D :)

Tas nebūt nenozīmē ka tu nevari pelnīt ar BokieClub>uz priekšu tik!!

MakeMoneyOnline teica:
randomsmile teica:

Tas nebūt nenozīmē ka tu nevari pelnīt ar BokieClub>uz priekšu tik!!

Nu jā , bet es nēesmu drošs par jauno īpašnieku , labāk pelnīšu kopā ar Andy.

Pie tam Andy ir latvietis , man tāda juša ka jaunais īpašnieks runā Angļu valodā , a man ar Angļu valodu ir kā ir :)

Atpakaļ
Tops