IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Problema ar CONTENTU

Arhitekts

New member
Pievienojies
8. Marts 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki visiem kas lasa!
Ceru ka varēsiet man kaut kā izpalīdzēt ar kādu labu padomu. Es te straadaaju pie savas affiliate marketinga lapas un saprotu, ka man šī lieta neies tik ātri un viegli ne tik, jo man ir problema ar unikāla contenta rakstīšanu ( angliski protams ) Es visu laiku domāju, ka angļu valoda man nau vājā līmenī. Tomēr esmu nonācis pie secinājuma, ka nespēju uzdrukāt augsta līmeņa rakstus angļu valodā. Nu vismaz tas man neiet tik ātri kā es to vēlētos. Zinu, ka varu pirkt contentu, bet tas jau vairāk nebūs orģināls, jo es nebūšu vienīgais , kurš pirks tos rakstus.
Laikam man ir tikai divas iespējas. -

veidot kaut kādu projektu latviešu tautai. ( negribās tik mazā audotorijā grozīties )
cīnīties lēnos tempos un iespējams ar laiku man aizietu tā anglene drukāšanā.

Gribēju pajautāt kā jums sokas šai jomā. Vienkārši zinu, ka daudzi nodarbojas ar affiliate marketingu jau gadiem. Vai jums sākums bija tāds pats kā man- lēns un nedroš ( contenta ziņā ) ?

uzraksti latviski un tad iedod kadai tulkosanas firmai (latvija daudz tadu)
ipasi dargi nebus ;)

Arhitekts, arī es tagad domāju laist "svešvalodu projektus" un pieturos pie uzskata, ka, lai arī cik Tu labi nezinātu valodu, Tu nekad neuzrakstīsi īsti profesionāli tekstus, ja neesi valodu mācījies padziļināti. Patiesībā ir tā, ka dažs labs pat latviski nejēdz kārtīgi uzrakstīt, kur nu angļu, krievu vai kādā citā valodā. Tapēc drošāk ir tulkot labā birojā, tas nemaz nav tik dārgi. Kaut vai lai viņi izrediģē stilistiku. Tas tomēr ir svarīgi

Liels paldies jums.
Es tiešām nezināju, ka ir tādas firmas. Nu tik pieejamas Latvijā vēl pie tam! Paldies. Es noteikti tā arī darīšu.
Bet jūs paši jau esat izmantojuši šāda veida pakalpojumus? Vai arī paši rakstat?
Vēlreiz paldies!

netulkojiet pie lētajām firmām!
tur 99% izmanto automātiskus tulkošanas tūļus, kas ir galīgi garām.
lētāk par 8Ls a4 lapa diez vai būs kvalitatīvi (var būt izņēmumi protams)
Nesen drauga firmai vajadzēja iztulkot 50 a4 lapas, izvļeējās it kā normālu firmu, 10Ls par lapu, kaut kā saņemot darbu neviens neiedomājās nopietni pārbaudīt kvalitāti, pēc tam atklājās ka tur ir tāds murgs! no angļu uz latviešu bija tulkojis krievs ar ārkārtīgi sliktām latviešu valodas un grmaatikas zināšanām. viss darbs pilnīgā bezjēgā...

tā kā ļoti rūpīgi vajag pārbaudīt tulkotāju, pirms kaut ko uzticēt...

Man tew ir padoms. Ir ļoti laba programma kā Pragma kur tu vari uzrakstīt latviski un viņa tew pārtulkos angliski! Viņu var lejuplādet kauvai caur google

vina partulkos angliski tapat ka piektklasnieks ja ne sliktak

Jūs pat nēsat pamēģinājuši un diršat ! Programma tulko ļoti labi! Zinu cilvēku kurš diplomdarbu tulkoja caur pragmu ! viņam bija jatulko no Vācu uz latviešu! Tākā padomā ko runā!

einar vienreiz jau iznemu tev bildi no paraksta, laikam bus tas jadara ari otreiz?
pragma tuklko loti lsikti, pieradi pretejo!

reku teksts angliski:
The program that was used was Adobe Photoshop CS2 and I was able to do so due to a number of different brushes that I downloaded.

ar pragmu iztulkotais:
Programma, kurš tika izmantots, bija Adobe Photoshop CS2 un es varēju pie izdarīt tā pateicoties atšķirīgu suku, kuru es piekrāvu, rindai.

varat pameginat pasi ar jebkuru citu tekstu

Pilnībā piekrītu tiem kas noliek Pragmu. Es neredzu vinjai jēgu ( janu vienīgi tūlkot pa vienam vārdam. Varbūt pat tas būs kļūdaini :D )
Starp citu es so topiku "Problēma ar CONTENT" izveidoju tieši pēc Pragmas uninstaloshanas :D
Nezinu par Vācu valodu, bet nu no latviešu uz angļu ir pilniigi garām ! :D
Bet nu vienalga, paldies einar, ka mēģini izpalīdzēt !

skrachs teica:
einar vienreiz jau iznemu tev bildi no paraksta, laikam bus tas jadara ari otreiz?
pragma tuklko loti lsikti, pieradi pretejo!

reku teksts angliski:
The program that was used was Adobe Photoshop CS2 and I was able to do so due to a number of different brushes that I downloaded.

ar pragmu iztulkotais:
Programma, kurš tika izmantots, bija Adobe Photoshop CS2 un es varēju pie izdarīt tā pateicoties atšķirīgu suku, kuru es piekrāvu, rindai.

varat pameginat pasi ar jebkuru citu tekstu

šis labs, tā nosmējos :)

sito piemeru pats vienkarsi no viena bloga panemu ierakstiju pragma un tiri smiekligs sanaca :D

Pats rakstu visus rakstus. Apmēram 5 - 10 raksti dienā. Ezine articles, go articles, mājaslapām un citur. Nerakstu ideāli, bet pietiekami labi, ja jau reiz varu ar saviem rakstiem pārdot kautko :)

Nekad neesmu izmantojis nekādus tulkošanas birojus. Es labāk nolīgstu kādu freelancer`u lai man šis uzdrukā kādu rakstu. Apmēram $5 par 300 vārdu garu rakstu. Protams, pēctam arī pārbaudu, bet nekad neesmu iegrābies. Freelancerus meklēju ( ja tādi ir vajadzīgi) www.freelancewritinggigs.com, vai elance.com . Protams profesionāļi prasa vairāk, pat $20 par vienu rakstu, bet man galvenais vajag to pašu vārdu apjomu. Tad no tā viena raksta "izspiežu" kādus 2 vai pat 3 rakstus. Šo to pamainot, pieliekot, atņemot. Raksti arī nes man vis lielāko peļņu, jo bez rakstiem jau ar affilate marketing`u nenopelnīsi.

Ezine un Go Articles, vairāk īpaši nekur, jo tie vis labāk patīk googles tantei, un labi rankojas googlē, un yahoo.

Citreiz vēl uzrasktu kādu rakstu priekš digg.com, stumble, un šur tur, lai vienkārši "papludinātu" riņķi pa netu, un kādus backlinkus uztaisīt. Vēl esmu dzirdējis, ka Squidoo ir labs, bet personīgi neesmu mēģinājis.

ja gribi dabūt daudz backlinkus un publicēt vairāk articles vnk. nokačā Article subbmitter. Pats kādu laiku lietoju!

Atpakaļ
Tops