IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Pirmais Video LV No Sērijas - "Affiliate Marketing&quot

zheel ka andy savu 2 bookieclubu nosauca bookieclub v2.0, ja vinsh butu nosaucis kkaa savadak butu dafiga pirceeji, jo bookieclub jau diezgan labi zinams vards :((

Tas warbuut taapeec ka vinsh nesen paargaaja uz jauno versiju.
cik vispaar sales tew bijusi??
Pameegini Googlee atrast jaunus forumus par Gambling,betting ir dazzaadas forumu direktorijas ar updeitiem. Es taa daru

Loud iedod luudzu to redirect scriptu kas tavai laipai(nu tipa lai paarmet uz citu lapu) man loti vajag.

http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=redirect+php+script&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

loud teica:
zheel ka andy savu 2 bookieclubu nosauca bookieclub v2.0, ja vinsh butu nosaucis kkaa savadak butu dafiga pirceeji, jo bookieclub jau diezgan labi zinams vards :((

Diezgan zināms vārds? Labi, ja lapu ir apmeklējuši 0.00001 % no potenciālā tirgus :D

Būtībā jaunajam produktam V2.0 nav gandrīz nekā kopēja ar pirmo versiju.

andy to zina tu, es un shis forums, bet cilveeki kas pirkushi agraak tavu produktu diez vai pirx otru reizi izgudrotu riteni. Ja buutu savadak nosaukts tad vnk vareetu nopelniit uz tiem pashiem cilveekiemm kas pirka tavu pirmo versiju, t.i. vareetu posteet tajos pashos forumos. nu nekas centiishos kko notirgot ta jau redzees. :)

loud teica:
andy to zina tu, es un shis forums, bet cilveeki kas pirkushi agraak tavu produktu diez vai pirx otru reizi izgudrotu riteni. Ja buutu savadak nosaukts tad vnk vareetu nopelniit uz tiem pashiem cilveekiemm kas pirka tavu pirmo versiju, t.i. vareetu posteet tajos pashos forumos. nu nekas centiishos kko notirgot ta jau redzees. :)

Uz šādiem principiem nebalstās mana biznesa stratēģija.

Tie cilvēki, kuri nopirka V1.0 saņēma V2.0 par brīvu :-)

Izveidoju Google AdWords kampaņu uz 30$, paskatīsimies cik varēs pārdot grāmatu tādā veidā... :)
Ja nekas nelīdzēs, vajadzēs mēģināt ar to postošanu forumos :)

tad kas tie 30$ izteeresies padod seit zinu par to ka ar viniem gajis ,, ok ? :)

es ar adwords megjinaju. Nekas labs nesanaca bet man nebij pareizi nokonfigureets kr4 tur vajag macet uzkonfigureet pareizi ta mosh var kko dabuut... :)

Neesmu jau zābaks, lai kaut ko sakonfigurētu baigi nepareizi... :D Glalvenais ir pareizos atslēgvārdus izvēlēties, pārējais viss ok

Par rezultātiem, protams, ka doši ziņu

Kādā veidā nesanāca? Neviens neklikšķināja? Vai ātri visu saklikšķināja, bet neviens nekā nepirka?

Nu ja ka laikam tikai klikšķināja - pēc tam kad izdzēsu vēl divus mēnešus no kredītkartes vilka naudu nost :(

nedomaaju ka tu BookieClub paardosi ar Adwords jo google aizliedz reklameet azartspeeles

Atpakaļ
Tops