IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Pirmais Video LV No Sērijas - "Affiliate Marketing&quot

Čalīt tai lapai kaut kas čakarējas, kad eju savā affilate kontā rāda ka kaut kādi settingi ieksh database nepareizi :cry:

Diemžēl es tur neko nevaru izdarīt... Jāgaida.

Andy

apskatījos tavu jauno piedāvājumu par bettinga bonusu atmazgāšanu, pirmajā brīdī viss izskatās vienkārši, bet neticu ka paši bukmeikeri nezin par šādu variantu un jau nav veikuši kādus pretpasākumus, vai tur tomēr ir kādi zemūdens akmeņi?!

latino teica:
Andy

apskatījos tavu jauno piedāvājumu par bettinga bonusu atmazgāšanu, pirmajā brīdī viss izskatās vienkārši, bet neticu ka paši bukmeikeri nezin par šādu variantu un jau nav veikuši kādus pretpasākumus, vai tur tomēr ir kādi zemūdens akmeņi?!

Jautā attiecīgajā forumā :-)

puikas nekaa nezin pa betfair trading, a to var gazt kalnus pats jau esmu izcepis 3 dienu laika no 3$ 30$!!!!

varbūt izklausīšos stulba,bet kas tas tāds--->betfair trading ?

preston, var jau vel, tik tag gribu iznjemt atstaju 1$ ar ko taisihshu talak :D

sintija, iespied googlee :) tas ir gruti izstastams un ari saprotams

kas noticis ar affiliate programmu? newar ielogties un apskatiit trafiku!

Kaut kādas tehniskas problēmas - es pie tā jau strādāju.

Iedodiet to lapas adresi kāds - man pēc format c: visas adreses pazudušas :(

Briksons teica:
Iedodiet to lapas adresi kāds - man pēc format c: visas adreses pazudušas :(

rekur i http://www.bookieclub.com/idevaffiliate/ bet ielogoties nesanaks, andy kaut kas noticies ar to projektu!

Kā jau minēju tur ir dažas tehniskas problēmas, PHP sessions neturās, bet problēma tiek risināta.

Kaut kā ilgi neviens sales nav bijis - kā citiem ar šo?

Varbūt kādi ieteikumi , lai te ko mainītu uz labo pusi?

Atpakaļ
Tops